Jedno glupo pitanje 🙂

đevojka od ovaca

Primećen član
Poruka
866
Citam nesto i kazu...to i to je nastalo prije deset miliona godina....Deset miliona godina...
Pitam se kako covjek uopste moze znati sta se desavalo prije deset miliona godina?:roll:
I prije hiljadu godina je diskutabilno...ali deset miliona...
Kako dokazati to?
Moze sad svako reci da je nesto bilo prije tolio vremena...Nema svjedoka,a ni metoda vala da se ista potvrdi.

Citam nesto i kazu...to i to je nastalo prije deset miliona godina....Deset miliona godina...
Pitam se kako covjek uopste moze znati sta se desavalo prije deset miliona godina?:roll:
Kako dokazati to?
Moze sad svako reci da je nesto bilo prije tolio vremena...Nema svjedoka,a ni metoda vala da se ista potvrdi.
kakva koincidencija da pominješ deset miliona godina....ja sam rođen pre deset miliona godina :p

koji si ti neverni Toma...vidim da ću morati do matičara da uzmem izvod iz knjige rođenih...tad kad sam ja rođen kao matičari su tipično radili dinosaurusi pa je zato malo nečitko na srpskom

1743716743857.png

Kako dokazati to?
Lazu nas naucnici, dok je ono sto se gusla o pretkosovskom ciklusu sve tacno!!!

Kako dokazati to?
Da je pre 10 mil godina nešto bilo mi bi danas živeli između brda kostiju 🤔

Kako dokazati to?

ali jelte naučnici procenili koliko je zemlja stara :roll: ne znamo mi ništa u vezi bilo čega ne znamo šta je bilo pre sto godina ( znamo samo što nam je napisala neka tamo interesna grupa) a kamoli pre ihaha godina ko zna koliko stvari su izmenjene u samoj istoriji u vezi bilo kojih dogadjaja..

Lazu nas naucnici, dok je ono sto se gusla o pretkosovskom ciklusu sve tacno!!!
Opusti se...nije ovo politika.
S vremena na vrijeme moras malo ohladiti glavu,inace ces puci.Dobronamjeran savjet! 😉
Za nesto prije par hiljada ili stotina godina mogu postojati dokazi,a i mozemo izbrojati godine.
Ali hajde ti broj do deset miliona.😀
Osim toga,znacajnije je da ti budes upoznat sta se desilo u postkosovskom ciklusu.:mrgreen:
Vidim,mnoge stvari ti nisu jasne.

Poslednja izmena:
ali jelte naučnici procenili koliko je zemlja stara :roll: ne znamo mi ništa u vezi bilo čega ne znamo šta je bilo pre sto godina ( znamo samo što nam je napisala neka tamo interesna grupa) a kamoli pre ihaha godina ko zna koliko stvari su izmenjene u samoj istoriji u vezi bilo kojih dogadjaja..
Ali ajde do nekih par hiljada godina se mogu naci i neki dokazi,ali kad kazu prije deset miliona isto kao da kazu nikad,a mozda ni tad.🙂
I ovde nije toliko pitanje da li je istorija promijenjena,nego kako uopste datirati nesto toliko daleko koliko ne mozemo ni zamisliti,a kamoli znati sa sigurnosci.

Mere zastupljenost odredjenih elemenata podložnih radioaktivnom raspadu .
Radiometričko datiranje .
Ima ovde forumasica koje znaju o tome , a ne ja .
Cak i ako postoje te metode opet to moze biti samo pretpostavka.
Stvarnog dokaza nema.
Isto kao i sa beskonacnim prostranstvom svemira i njegovim nastankom.
Postoje samo teorije.Ali nijedna se ne moze eksperimentalno dokazati.

Back