zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
ubacujem i pomalo humora u komentare...kakva crna srpska vojska, srpski generali, nabavke oružja i umobolni vučić...sve je to sprdačina sa narodom i institucijama...u generalštabu sede američki i britanski vojni savetnici, koji se pitaju za sve živo...potpisani sporazumi IPAP i SOFA, a ovamo se glumi rusofilija...da uđu nekoliko drogiranih američkih vojnika i pobiju stotinak srpskih civila, da li postoji NEKO U SRBIJI, da poveruje, da će ih Srbi uhapsiti i suditi ovde...mi smo porobljeni, a nama vladaj gaulajteri...Ni u slucaju mira.....
Nije ni zamisljeno da ti moras ili mozes da 2x odsluzujes rok...
Neko izdrzi telesno do 32 neko do 35 neko cak do 44, ali niko preko 44 ne moze da bude u takvoj formi da moze da zonglira kao vojnik...
Kad radis sa rezervom, a ja sam radio i to kad sam bio redovna vojska...uvek imas i to na umu. To sto se dizu kao da im se ne dize, sto nema skakanja uvis kad ustaju , nije zato sto zabusavaju , nego poslednji kicmeni prsljenovi se malo teze ispravljaju , i ako ih ubrzas dobice isijas...
Pustis ga , vidis kako malo gega pa polako se uspravlja kicma...kad se uspravi , ponovo je kao u 25 godina, bar u njegovim ocima...
Jedino sto moras da pazis da ih odvajas od flase....