Глупа ситница: наштели ми се глупи WPS-PDF на мени Worda

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.621
Наметао ми Гугл своју екстензију, кад није екстензија него као програм. Видим да је леви, за конверзију у Ворд ни принети Abby ,..
деинсталирам га путем REVO
Али остала глупа ставка на менију.

1763924916758.png

не могу да је макнем
1763925097673.png

Још једна ситница. Доле у ћошку, језици, до прекјуче је било када листам Леви Алт-Шифт, опције EN-SR-СР
А сада је EN-SR-SR
Односно SR покаже и када је ћирилица. Мислим, има ћирилица, али док не почнем да куцам не видим је ли или није.

Prilozi

• 1763924883235.png
    1763924883235.png
    85,9 KB · Pregleda: 8
Udji u njegov folder.Sigurno ima svoj uninstaler.Ne znam kako tod tebe ne radi Revo.Kod mene cisti sve repove uninstakiranih programa.Samo kada ti posle uninstaliranja zatrazi restart,ne treba da prihbatis,vec odbijes i onda ostaje komanda "Scan".Pokrenes to,kada se pojave komanda "Select all",klikni na nju,posle jos jednom ide ista komanda gde brise sve foldere,gde se nalaze delovi programa.Onda restartuj sistem i mora biti sve ocisceno.

Ево га отерах, када сам га нашао на Main menu на десној страни овог панела, онда ми се активирала опције РЕМОВЕТребао је да сачекам, да не постављам ему, али ме то толико изнервирало што је остао патрљак програма у Ворду
Још ова глупа ситница. Никада не мењам језик доле на "таскбару" него Алт Шифт и не видим који је (СР или SR) док не почнем да куцам

1763931625128.png

Ево га отерах, када сам га нашао на Main menu на десној страни овог панела, онда ми се активирала опције РЕМОВЕТребао је да сачекам, да не постављам ему, али ме то толико изнервирало што је остао патрљак програма у Ворду
Још ова глупа ситница. Никада не мењам језик доле на "таскбару" него Алт Шифт и не видим који је (СР или SR) док не почнем да куцам

Pogledajte prilog 1822328

Кажем до неки дан када се апдејтовао, било је EN-SR-СР
ТУ нема сугласника са квачицом.
Mozda ce slereci apdejt to popraviti.Do sjoro,relativno nismo ni imali cirilicu,a prevodi sa engleskog na srpski je bio uzasan.Imaju oni problema sa nasim jezikom.I kod mene su Serbian(lat) i Serbian (cir).Bitno mi je da mi pise cirilicu kada je odredim.

Mozda ce slereci apdejt to popraviti.Do sjoro,relativno nismo ni imali cirilicu,a prevodi sa engleskog na srpski je bio uzasan.Imaju oni problema sa nasim jezikom.I kod mene su Serbian(lat) i Serbian (cir).Bitno mi je da mi pise cirilicu kada je odredim.
Искрено, лењ сам да идем на таSк-бар кликнем па одредим језик, лакше ми AltShiftE
Eво га појави се.. Свашта..Али сада на два места, лево SR десно СР
1763936538071.png

Искрено, лењ сам да идем на таSк-бар кликнем па одредим језик, лакше ми AltShiftE
Eво га појави се.. Свашта..Али сада на два места, лево SR десно СР
Pogledajte prilog 1822376
Ko zna sta je apdejt poremetio.

Back