Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
U teoriji zvuci seksi, u praksi je to najcesce pakao. Pass
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš probati obavezno.![]()
pa da, sve ide iz glave
zašto nam je neko u tom trenutku baš bio erotski privlačan, opaučili nas hormoni iz NEKOG ratloga
Ljudi provode previse vremena zajedno na poslu, cesto vise nego sto provedu budnog vremena sa svojim partnerom pa se rode razne vrste emocija.
Hocu reci, ljudima padnu svakakve gluposti na pamet jer provode mnogo vremena zajedno.i to je tačno, privlačnost mora konstantno da se gradi, podgreva i mesi kao testo
Hocu reci, ljudima padnu svakakve gluposti na pamet jer provode mnogo vremena zajedno.
znači da ti je vreme da iskočiš iz bunara, oću reći ormaraUdata sam zena, strejt, nikavo gej iskustvo niti sklonosti, al ima jedna mala na poslu (citaj 25 godina), kad je vidim dodje mi da skocim na nju i izlizem je. uhvatim sebe kako joj otvaram vrata, pomazem da sedne, nudim joj kafu...devojka je bonboooona. jesam li poludela??
Mora, ali jbg, kucne obaveze nisu uvek seksida, zato kažem da strast kod kuće mora da se podgreva da je ne bi lako zasenila ova sa posla
a ne da bude: draga, zašto flertuješ sa kolegom, imamo strast kod kuće
kod kuće:
Pogledajte prilog 1364913
Sa ženom ali nekom prepičkom.
Nisi. Treba neka pomoć?Udata sam zena, strejt, nikavo gej iskustvo niti sklonosti, al ima jedna mala na poslu (citaj 25 godina), kad je vidim dodje mi da skocim na nju i izlizem je. uhvatim sebe kako joj otvaram vrata, pomazem da sedne, nudim joj kafu...devojka je bonboooona. jesam li poludela??
uuu ala ti je primer ebalo keveda, zato kažem da strast kod kuće mora da se podgreva da je ne bi lako zasenila ova sa posla
a ne da bude: draga, zašto flertuješ sa kolegom, imamo strast kod kuće
kod kuće:
Pogledajte prilog 1364913