Jedna je Majka Rusija: Srbiji Rusija daje finansijsku pomoc od cak 4.29 milijardi dolara godisnje! Mnogo vise nego sto ce citav zapad ikada dati!

Sankcije između EU i RF su više političke prirode i pogađaju samo neke djelatnosti u manjoj mjeri, toliko da je poprilično usporena privredna rast RF. Spor nije zbog toga je je Krim izašao iz sustava Ukraine, nego zbog toga što je aneksiran u RF. Takva praksa bi u Evropi dovela do novog krvavog rata jer ima praktički svaka od 50 zemalja u Evropi teritorialne pretenzije prema drugima. Ako bi Krim ostao kao nezavisna zemlja (pod Ruskom šapom), ne bi bilo nikakvog spora. Sankcije su samo opomena nekim zemljama, da ne razmišljaju u sličnom smjeru (da ne bih Primjerice Mađarska htjela aneksirati Vojvodinu, Bugarska Makedoniju, Italija Istru, Austrija Južni Tirol, Njemačka Koenigsberg....). Inaće Rusi i Ukrajinci su dosta pametniji od Srba i Hrvata, pa su vojni sukom minimalizirali (da su umesto Rusa i Ukrajinaca Srbi i Hrvati, bilo bi do sada na milijone mrtvih)
No, Rusi žele normalizaciju, isto i EU, da vidimo

Та твоја упоређења су из прошлог века.

Не треба их узимати за озбиљно !

Слушај ти, не називај било кога лажовом ако немаш ништа паметније да кажеш.
Окачио сам званичне податке а то што твој IQ кишне глисте не разликује куповну моћ од суме новца, то је већ твој проблем а не оправдање да називаш било кога лажовом.
Пробај да уместо прозивки и увреда користиш аргументе!
Питања можеш да постављаш таквим тоном својим укућанима а не мени!
Вољно си што се мене тиче!
Bio sam mjesec dana u Rusiji 2019, nigdje tih "đipova" sa strašnim motorima, infrastruktura katastrofalna van Moskve, kuće siromašne, domačinstva na niskom nivou efektivnosti. To su moje oči vidjele. Ne znam razloga za to, jer statistika govori, da su prilično obrazovan narod. Izgleda, da nemaju smisla za poduzetništvo. A ti nastavi sa propagandom i dalje. Sretan ti život u Majci Rusiji.

Та твоја упоређења су из прошлог века.

Не треба их узимати за озбиљно !
Možda, ali tako razmišlja EU rukovodstvo. Problem je, da niko ne želi propalu zemlju na svojim granicama, a ko zna gde bi završile ruske rakete, ako ih neki manijak dobije u ruke. Zbog toga se održava koliko toliko normalan dialog.

Sankcije između EU i RF su više političke prirode i pogađaju samo neke djelatnosti u manjoj mjeri, toliko da je poprilično usporena privredna rast RF. Spor nije zbog toga je je Krim izašao iz sustava Ukraine, nego zbog toga što je aneksiran u RF. Takva praksa bi u Evropi dovela do novog krvavog rata jer ima praktički svaka od 50 zemalja u Evropi teritorialne pretenzije prema drugima. Ako bi Krim ostao kao nezavisna zemlja (pod Ruskom šapom), ne bi bilo nikakvog spora. Sankcije su samo opomena nekim zemljama, da ne razmišljaju u sličnom smjeru (da ne bih Primjerice Mađarska htjela aneksirati Vojvodinu, Bugarska Makedoniju, Italija Istru, Austrija Južni Tirol, Njemačka Koenigsberg....). Inaće Rusi i Ukrajinci su dosta pametniji od Srba i Hrvata, pa su vojni sukom minimalizirali (da su umesto Rusa i Ukrajinaca Srbi i Hrvati, bilo bi do sada na milijone mrtvih)
No, Rusi žele normalizaciju, isto i EU, da vidimo
Ти очигледно немаш појма о било чему. По ком се принципу ујединила источна и западна Немачка?
Крим је на референдуму изгласао свој пут а да при томе никога није угрозио.
Узгред, присједињен је Украјини без воље народа а у Украјини је остао јер им је обећано 1991 да ће бити Република у оквиру Украјине.
Пошто то није испуњено а при томе им је претила опасност од укро фашиста они су се према свим светским нормама референдумом изјаснили за свој пут.

Ти очигледно немаш појма о било чему. По ком се принципу ујединила источна и западна Немачка?
Крим је на референдуму изгласао свој пут а да при томе никога није угрозио.
Узгред, присједињен је Украјини без воље народа а у Украјини је остао јер им је обећано 1991 да ће бити Република у оквиру Украјине.
Пошто то није испуњено а при томе им је претила опасност од укро фашиста они су се према свим светским нормама референдумом изјаснили за свој пут.

Сви Хрвати мисле да је Авној исправно одредио границе у Јајцу без воље оштећених Срба на њихову корист. Ваљда је тако и у Украјини

Сви Хрвати мисле да је Авној исправно одредио границе у Јајцу без воље оштећених Срба на њихову корист. Ваљда је тако и у Украјини
Ма пусти кроасана и његове небулозе. Тај би тешко на карти света показао прстом где ја Русија али зато све зна што је везано за њу.

Pa sto bi bas svako morao da cita Anu Karenjinu??
Pa ako govorimo o iole obrazovanima, makar sa srednjom skolom, trebao je da procita, i tamo i ovde i ja mislim, svuda.
Da. ali krvati izgleda nisu normalni ?
Mislim na ove forumske ovde.

Sad bi zbog cene gasa povukli one sankcije što uvedoše Rusiji ali prc!

Pogledajte prilog 1069321
Nisu to Hrvati, nasi su ali eto vole zapad i nije nista ni to cudno, nego sto ne pamte i dobro koje nam je cinila Rusija.
Ja sam Srbin
Ti si ustasa, a Tixoglu janicar.
Obojica za SNS.

Opet javno lazes poturico janicarska

Da, al ovde se ukazuje da je svako ko trazi da Srbija bude ruska stala, debil

A ne Vronski

Znaci ovaj Janicar Tixoglu i ekipa

Lazes golijska kalamunjo, otvorio si temu sa naslovom da Englez placa 1200 dolara, a ovde pise 300 dolara

Lazes cim zines
Zasto bi Srbija bila ruska stala sada, kad do sad nije bila nikad?

A svet, kako stoji, ce se sve vise deliti na istok (Rusiju) i zapad, mi tu nekako prirodno vise pripadamo uz Rusiju kad god bude "povuci potegni".

Pa ako govorimo o iole obrazovanima, makar sa srednjom skolom, trebao je da procita, i tamo i ovde i ja mislim, svuda.
To je obavezna lektira za gimnazije i srednje škole, ali ne razumem zašto to njemu objašnjavaš?
Teorija Velikog praska, atomska fizika, kloniranje, Ana Karenjina - njemu je sve to isto...

Back