minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se već sakrila!!!!!Teshko da ces se sakriti iza mene ..osim ako nisi patujak..:smile:..a ni ovako..ne dajem alibi nikome..![]()

Ti udji, ja ću za tobom, i onako čekam da se sakrijem iza nekoga!!!Ma ovde nešto svi ljuti!!!
![]()
ops: promakla si mi tako skrivena...da te vidim na delu.........ops: Misois ..da ostanemo sami..
ops: juuuuu..
ops:

Od tebe vestice jedna nista ne moze da se sakrije..jesam nocas sam pravila dzumbus..glava me boli danas..puca..majke mi..i ako moze jedna kafa..nego ..pitam dal mogu ..vidim...nikog nema..niko me ne zarezuje Minon posebno...a sto ne bi smela...
mora da si nesto...negde...pravila dzumbus...
zato si i dobrodosla uvek...
'bar dan i malishanu...![]()

Juuu od kuda sada to cmok..a samo sto sma te nagrdila ..nevinog.....cmok...![]()
Ćao ćao!ej sorryops: promakla si mi tako skrivena...
zdravo i tebi![]()

rolnice jel si stvarno mislila za kaficu, venericu...........

...pa moram da razblažim vinjak u krvotoku...
...el sam ovu plavušu dobio na nagradnoj igri...... ono u čepu...
![]()

Hotjes da ti pevam..ili da ti igram..umem ja to..ojhaaaaa..pevacica sam mamina..prava....da te vidim na delu.........
rolnice jel si stvarno mislila za kaficu, venericu...........

ni mene niko ni 2 posto ne... zarezuje...![]()
evo samo da se nasminkam .i obutjem gatje,..ovaj..haljince..Rolnice mislio sam da misliš na okupljanje...........
kučka pa ajd da vidimo i to čudo............
Rolnice mislio sam da misliš na okupljanje...........

Juuu od kuda sada to cmok..a samo sto sma te nagrdila ..nevinog..

ev ja te i vise od 2% i da znas i Tara 626 ..hotje po jedno milionce..jedva sam je nagovorila ..bila nesto tuzna..ja joj kazem..evo rolnica i ja ..vesele od kada cekamo to milionce dolara..ihhhh ne znas koja je veselija..

...eto vidiš, kad kažem da sam nevin, niko neće da mi veruje...:shock:![]()

Eeee.:? ebi ga..srce si...
znachi i tara tje sa nama na Havaje... jupiiii...
si uplatila loto?![]()
pa el treba..ni mene niko ni 2 posto ne... zarezuje...![]()

Eeee.:? ebi ga..![]()

odkud cela tretja smena ovde u ovo doba? :shock:
Od tebe vestice jedna nista ne moze da se sakrije..jesam nocas sam pravila dzumbus..glava me boli danas..puca..majke mi..i ako moze jedna kafa..nego ..pitam dal mogu ..vidim...nikog nema..niko me ne zarezuje Minon posebno...![]()
zaeban sam ja .....................i jel se okupljamo............vi ugovorite detalje pa me obavestite........