Jedite Kod Dzoa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da castim povodom 2.000 posta slobodno se posluzite :D

01foodhz4.jpg

@alijans ti cevape a ja ona 3-4 gornja ovala sa predjelom i da nadjem jos samo urnebes koji je ljut..ma ja cu ga sam napravim...ionako sam mloogo dobar kuvar...kad spremim urnebes samo ga ja jedem koliko je ljut :D :lol:
@nini...pa zavisi za sta treba...to je najmanji problem imam formu za sve redom discipline...od sedecih do dugoprugaskih...naravno mislim na trecanje :mrgreen: :lol: :D

stipl cez ti ono kad uskaces u vodu posle prepone...moja omiljena baldisem preturim se preko prepone i popijem svu vodu iz bare...i posle mi muka ne mogu trcim :lol: :D
od sedecih mi narocito dobro ide ona prebacivanje sa jednog na drugi guz kad ovaj jedan utrni :lol:

stipl cez ti ono kad uskaces u vodu posle prepone...moja omiljena baldisem preturim se preko prepone i popijem svu vodu iz bare...i posle mi muka ne mogu trcim :lol: :D
od sedecih mi narocito dobro ide ona prebacivanje sa jednog na drugi guz kad ovaj jedan utrni :lol:

zile bre...promenis li ti kad taj minderluk ispod gooze...:D
izgleda ti se taj utabao nesto...:lol:

ima onaj novi dormeo...za osetljive :mrgreen:

imam 2 jastuceta ali mlogo sam ih spljostiJo...cak sam jedno vreme turao jedan na drugi....sad ih taman turam pod glavu kad legnem na tabure(dupe na jedno, a noge na 2.), a glavu turim na krevet...i tako se pruzim preko cele sobe :lol: :D...dobro ispravlja kicmu narocito pogodno za letnje dane kad je napolju +40...zavalis se i uzivas :D

hehehe mene da bolU krsta...tesko...nece grom u koprive :D :lol:
ja neprirodno veliki...ti znas opis mene u 5 reci...mali debeli podli zli lukavi :lol:
a da je soba mala...jok bre...mogo sam duznem vecu al nisam ova mi svetla ima ogromnu terasu jedino ne valja sto ujutru u nju direktno bile sunce :lol: :D
mada ako ocu vecu za cas isteram sestru iz njene sobe...ili ako nista drugo imam dnevnu u prizemlju veliku oko 50 kvadrata :lol: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back