Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
dobro veche
sipajte mi neku kayu
hik
sipajte mi neku kayu
hik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...čoveče, pa to je moja omiljena igra... oćemo na šanku...Imam, da igramo "covece ne ljuti se"![]()

...čoveče, pa to je moja omiljena igra... oćemo na šanku...![]()

...I jedan![]()
Hvala, hvala moze jedno picence, nemam nista protiv, samo da nije nesto ljuto i mnogo jako, onako zensko, ako moze....a?Imam, da igramo "covece ne ljuti se"
Opusti se lisice, sedni da popijes nesto sa nama
Hvala, hvala moze jedno picence, nemam nista protiv, samo da nije nesto ljuto i mnogo jako, onako zensko, ako moze....a?Imam, da igramo "covece ne ljuti se"
Opusti se lisice, sedni da popijes nesto sa nama
Noc "Lost soul"
E moze biti i moja omiljena.....to za sankom...mislim na igru![]()

...ajd da igramo onda... volim da pobeđujem...
![]()
Lepo si izabrao, nema sta, ali na ovoj slicici bi se reklo da ce te ove curice pobediti, samo mislim da si unapred pristao da izgubis...a sta kazete za jamb?...ajd da igramo onda... volim da pobeđujem...
![]()
Lepo si izabrao, nema sta, ali na ovoj slicici bi se reklo da ce te ove curice pobediti, samo mislim da si unapred pristao da izgubis...a sta kazete za jamb?![]()

Hvala, hvala moze jedno picence, nemam nista protiv, samo da nije nesto ljuto i mnogo jako, onako zensko, ako moze....a?
Nego da vas pitam ja bih postavila neku slicicu uz svoje ime ali posteno recen neumem, hocete li mi uz to picence objasniti kako to ide?

Hvala, hvala, a u sta se igra, moram sve da znam?Lisice, udjes na svoj korisnicki profil;
zatim izmeni avatar; npr.
opcija pod 2 da ubacis sliku iz racunara, odgovarajuce velicine i snimi izmene
Hvala, hvala, a u sta se igra, moram sve da znam?![]()

Savrseno, kao da si mi misli citao......ni oni sto me dobro znaju nebi tako nocas pogodili.....hvala, odlicno je!jel odgovara ovako neshto?
![]()
a za slichicu... iskreno... mrzi me da objashnjavam...![]()

Savrseno, kao da si mi misli citao......ni oni sto me dobro znaju nebi tako nocas pogodili.....hvala, odlicno je!