struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
ccjeste =(
al sam i fleksibilna, to mi je valjda neki plus =D
ja sam zakljucila da je to preko trnja do zvezda fazon
i ich se ne isplati
secka zivce
al to je samo jedna teorija jelte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ccjeste =(
al sam i fleksibilna, to mi je valjda neki plus =D
Skoro je jedan momak pogodio posle 15 min da sam jedinica. Kao zabavljao se sa 3 devojke koje nisu imale ne bracu ni sestre i sve su bile posesivne
Ja ne verujem u generalizaciju uopste, ali to nije prvi put da mi tako nesto kazu.. Bili ste u vezi sa razmazenom jedinicom?
Ili sa maminim razmazenim sinom?![]()
cc
ja sam zakljucila da je to preko trnja do zvezda fazon
i ich se ne isplati
secka zivce
al to je samo jedna teorija jelte![]()
Нема смисла да се не упишем на твојој теми.Skoro je jedan momak pogodio posle 15 min da sam jedinica. Kao zabavljao se sa 3 devojke koje nisu imale ne bracu ni sestre i sve su bile posesivne
Ja ne verujem u generalizaciju uopste, ali to nije prvi put da mi tako nesto kazu.. Bili ste u vezi sa razmazenom jedinicom?
Ja to odma izvalimSkoro je jedan momak pogodio posle 15 min da sam jedinica. Kao zabavljao se sa 3 devojke koje nisu imale ne bracu ni sestre i sve su bile posesivne
Ja to odma izvalim
za tebe sam izvalio jos prvi tvoj post kad sam procitao
dakle nema tu mnogo mudrosti tri cetri recenice i sve se vidi sve se zna![]()
Koliko se ja secam mi smo se sreli na Erotskim?
Kako si tu mogao tako nesto da provalish?
I ja uopste nisam sebicna, egocentricna ili tako nesto.. Mozda malo razmazena![]()
Koliko se ja secam mi smo se sreli na Erotskim?
Kako si tu mogao tako nesto da provalish?
I ja uopste nisam sebicna, egocentricna ili tako nesto.. Mozda malo razmazena![]()
Skoro je jedan momak pogodio posle 15 min da sam jedinica. Kao zabavljao se sa 3 devojke koje nisu imale ne bracu ni sestre i sve su bile posesivne
Ma nisam mislio da si sebicna ili egocentricna ali malo drugacije kucaju jedinice od ovih ostalih cak i kad imaju slicne psiholoske crte opet je drugacije ne moze to da se bas objasni nasluti se
A sto se tice toga gde smo se sreli ne moras da si sujetna i u erotskim pricama se o osobi dosta toga nasluti![]()