Једини народ у ЕУ (а и шире) који ДУПЛО плаћа државну ТВ

Pri tom neko zaradjuje 15 000 din dnevno,a neko mesecno.....
Malo iz budzeta,malo preko struje, malo od skupstine, malo reklame... itd.... A program....Sto nam je program..... Samo je mnogo brate dosadan.....
Ma lopovluk.... A kad je pa Tijanic bio fin i posten ???
Procitajte Slucaj sluzbenika Tijanica i sve ce biti jasno....
Jedini koji mei se gadi priblizno kao on iz "novinarskih " krugova je onaj Grubacic (???)......Sluzbenici....

A to je Srbija u EU?
Mora da sam to prespavala.

Хех, и ја сам приметила лапсус али касно, већ сам поставила тему.

Додуше, пошто стремимо ка ЕУ (на корак! :mrgreen: ) зар не би требало СВЕ законе да копирамо, а не само оне којима се народу само узимају паре? :think:

Trebalo bi ukinuti pretplatu, a reklame neka ostanu...

И ја. :D

Иначе, само да подсетим, ХРТ који је у Хрватској пандан нашем јавном сервису, за време серија и филмова НИКАД не пушта рекламе. Зашто нико не упоређује ТО, него само упоређују нешто "исто скупо" (па још ми испаднемо јефтинији :roll: )?

Ја то нисам рекао.Нису ништа боље од РТС и Б92.Већина ТВ станица је јако лоша и делује веома деструктивно на људски дух,менталитет,начин размишљања, (погрешно)образовање и др.Тако да се код мене ТВ не гледа више од пола сата у просеку на дан.
Има много више бољих и кориснијих ствари да се ради у животу,него да се слушају мантре о ЕУ,француксом навијачу и осталим глупостима.

Генерално,ТВ као и остали медији,нису независни и слободни,тако да више немају сврху у информисању после појаве интернета који је једини слободни медиј.

Ja stvarno ne znam koje su to bolje stvari na koje ti misliš ali znam da na TV ima perfektnih kanala kao što je Nacionalna
geografija, Kanal sa životinjama ili Istorijski kanal, imaš i kanala sa filmovima i nekih kanala posvećenih nauci tako da nisi prisiljen gledati ono što ti ne odgovara da bi nekako prekratio vreme.
Trka za novcem je još besmislenija nego gledanje tupavih tv kanala no dobro, filozofiju života svako tumači onako kako ustane to jutro.

Naravno.

Cim je poceo da se pominje taj parlamentarni kanal zbog preopterecenosti evropskog servisa prenosom svadbi i ispracaja, odmah je bilo jasno da ce to da kosta.

Ne znam samo zasto nije raspisan neki tender, pa da se vidi da li bi neka druga televizija mogla da sredi prenos za neke manje pare.

Zna li neko da li ce prenos bar tu biti redovan ili cemo da lovimo zasedanja u kasne nocne sate po aproksimativnim terminima? :think:

Back