- Poruka
- 5.907
1979. a ne 1976.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bubobubo:evo sad cu da pogledam spisak tema na politici
Предности и мане уласка у НАТО - o nato paktu imas tema koliko hoces
Bombom na novinara-nastavak - i samo ti ime kaze, nastavak, vec postoji tema
A kad se cuo povik "Srbiiii!" - koji maloumnici.... vest, postoji milion tema o tome kako nas hrvati mrze
Amerika svetski dobrocinitelj!!!! - imas tema koliko hoces o americi
"Demokrati" po naredbi amerike unistavaju srpsku vojsku - imas koliko hoces tema o unistavanju nase vojske
CRNA GORA&SRBIJA - o tome se ovde mnoooogo pisalo
ma o skoro svakoj temi se vec pisalo. i sta si se navrzmao na teme koje ja pocinjem?
opleti malo i po drugima![]()
Добро де, можда сам и грешан, рецимо да сам то отпевао у виду аконтације за 1979.Enfroz2891.:1979. a ne 1976.
malamargo:Zene su dosadne...mnogo je zabavnije citati neverovatnu kolicinu gluposti koju vi decaci ode pisete...
Ееееее, па зато си ти отупела...alergicna:Interesntno je ili bolje reci SIMPTOMATICNO to shto vecinane ne ume da vrednuje kvalitet informativnog programa, a to znachi da se vest objavi i da novinar ne daje lichni komentar vec ostavlja gledaocu da sam izvede sud, shto se u ovom sluchaju pokazalo kao loshe za "shiroke narodne mase" koja je navikla na novinarsku (pesnichku) slobodu da "servira" vest koja se lako proguta i za posledicu ima OTUPLJIVANJE NARODA
B92 objektivno izveshtava, prenoseci sudjenja iz Hashkog tribunala NIKADA SE NISU STAVILI NA NJIHOVU STRANU, prenosivshi vesti i zjave povodom Ahtisarijevog plana NIKADA GA NISU ODOBRAVALI..........Ovde im se najvishe zamera shto su izostavili PLJUVANJE istih, pa se tako "stekao utisak" da su protiv Srba a ne OBJEKTIVNI IZVESHTACHI sto treba da su a i jesu.
alergicna:Interesntno je ili bolje reci SIMPTOMATICNO to shto vecinane ne ume da vrednuje kvalitet informativnog programa, a to znachi da se vest objavi i da novinar ne daje lichni komentar vec ostavlja gledaocu da sam izvede sud, shto se u ovom sluchaju pokazalo kao loshe za "shiroke narodne mase" koja je navikla na novinarsku (pesnichku) slobodu da "servira" vest koja se lako proguta i za posledicu ima OTUPLJIVANJE NARODA
B92 objektivno izveshtava, prenoseci sudjenja iz Hashkog tribunala NIKADA SE NISU STAVILI NA NJIHOVU STRANU, prenosivshi vesti i zjave povodom Ahtisarijevog plana NIKADA GA NISU ODOBRAVALI..........Ovde im se najvishe zamera shto su izostavili PLJUVANJE istih, pa se tako "stekao utisak" da su protiv Srba a ne OBJEKTIVNI IZVESHTACHI sto treba da su a i jesu.
KoscheiBesmertnii:Добро де, можда сам и грешан, рецимо да сам то отпевао у виду аконтације за 1979.
Па шта! Хтео сам да их иритирам, и сада то волим, ево признајем: ја сам агресивни тип који воли да испровоцира па онда да бије оне који су се упецали! Јел` то хоћете да чујете? Ето признао сам! Ал` сам увек био Србин и САМО Србин... и тачка!
Архангел:aaa, nee "žene su ženstvene!"![]()
SVI sa b92 i ja se opasno ideoloski razlikujemo. ipak mislim da vecina stvari koje si im pi zamerio nije tacna. ne mislim da b92 radi na podrivanju srbije. pa mnogo su bili ostrasceniji za vreme dok je sloba bio predsednik. zatvorio bi ih sloba da su bili toliko opasni. mislim da oni nisu bili kaznjavani ni po vucicevom predratnom zakonu o informisanju.Padobranac011:U poslednjih 5 godina? Znaci slazes se da su pre toga radili?
ok, znaci u poslednjih 5;
1. Podrzavaju Ahtisarijev plan i predstavljaju odvajanje Kosova ne samo kao "gotovu stvar" vec je predstavljaju i kroz spektar pozitivnih moralnih normi.
2. Stvorili su i produbljuju podelu na "prvu i drugu srbiju", na "evropske i ne-evropske" snage itd
3. Od licnih incidenata stvaraju sliku etnicke mrznje (secas se kada je onaj ***** jevrejin stipao za dupe onog srbina sa americkim drzavljanstvom koji ga je posle toga Pretukao). B92 je predstavio to kao napad na jevreje sto nije imalo veze sa istinom.
4. Podrzavaju Haski tribunal i "saradnju" sa istim.
5. Daju neproporcionalno veliki pristup raznim NGO organizacijama koje ni na jedan nacin ne rade u interesima Srbije.
6. Stvaraju farsu postojanja Fasizma u Srbiji paosalno predstavljajuci gde koji element istog (ne zaboravi sve sto ima Nacionalni ili Socijalni predznak oni formulisu kao fasizam sto je maliciozna laz).
7. Promovisu pop kulturu zapada, koja je na nivou "grand produkcije" samo na engleskom jeziku. Naravno nije problem sto je promovisu, jasno je da je ona komercijalno uspensna ali je problem kada od nje prave vrlinu stavljajuci je vrednosno iznad nase "mass kulture".
To mi je sada palo napamet, kada bih razmislio setio bi se jos puno toga.
Naravno ako se uzme B92 generalno, pre 5. Oktobra njihov glavni greh bio je sto su poistovetili drzavu sa Milosevicem, i ruseci njega oni su unistavali drzavu. Naravno oni nisu bili jedini u tome, ali znajuci odakle njima novac jasno je da je to radjeno smisljeno!
Svaka propagandna laz koja je okitila srbiju u zapadnim medijima generisana je i prosledjena Srbima kroz B92.
.......
Toliko
gle, kristal stil...Архангел:aaa, nee "žene su ženstvene!"![]()
:shock: :shock: :shock:Архангел:
daj malo vise ovakvih postova...slika govori vise od hiljadu reci....Архангел:aaa, nee "žene su ženstvene!"![]()
~Petar~:gle, kristal stil...
dobar izbor
jbg, sad sam se od'o da znam ***** glumice. pih
Архангел:aaa, nee "žene su ženstvene!"![]()
jomini::shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock:
jomini:Kako dobro, pa je l' ti vidiš ovo??? :shock:
Узалуд констатација...Мене није лако увредити,ни повредити.Зато и волим да пишем и слушам глупости.Ово је форум по мојој мери.Још да добијемо једног модератора дебелокошца-и где ће нам бити крај!А такве као ти ћемо протерати на ЉиС,и онда можеш само да се жалиш!8-)malamargo:Zene su dosadne...mnogo je zabavnije citati neverovatnu kolicinu gluposti koju vi decaci ode pisete...
bubobubo:SVI sa b92 i ja se opasno ideoloski razlikujemo. ipak mislim da vecina stvari koje si im pi zamerio nije tacna. ne mislim da b92 radi na podrivanju srbije. pa mnogo su bili ostrasceniji za vreme dok je sloba bio predsednik. zatvorio bi ih sloba da su bili toliko opasni. mislim da oni nisu bili kaznjavani ni po vucicevom predratnom zakonu o informisanju.
Ако су жене досадне,импликација таквог закључка је да си и ти досадна...malamargo:Zene su dosadne...mnogo je zabavnije citati neverovatnu kolicinu gluposti koju vi decaci ode pisete...