Jedina rasa kod koje homofobija postoji

Pa grci su smatrali zene rasplodnim nosiljama eto to se promijenilo sada ih se smatra ravnopravnima I superiornijima
Pričaš neistine. Spartanske žene su bile daleko više od "rasplodnih nosilja" kako ih ti ovde imenuješ. One su, pre svega, sa radošću ispunjavale dužnost i rađale spartance. Drugo, one su bile zadužene za finansije u kući. One su mogle da naslede i da poseduju zemlju.

To što životinje rade nešto, ne znači da je to ok i ljudi da rade, na to sam mislio. Kakvo sad poređenje sa životinjama; mi smo daleko iznad njih i funkcionišemo u vrlo kompleksnoj socijalnoj strukturi.
U naprednim drustvima je homofobija veoma malo zastupljena ,homobofija postoji samo u zaostalim drustvima tako da to poredjenje ne pije vode, da je istina to sto pises homofobija bi bila daleko veca u Norveskoj od Maroka np.

To što životinje rade nešto, ne znači da je to ok i ljudi da rade, na to sam mislio. Kakvo sad poređenje sa životinjama; mi smo daleko iznad njih i funkcionišemo u vrlo kompleksnoj socijalnoj strukturi.
Homofobi se prvi hvataju za termin "neprirodno", a naučno dokazana činjenica je da homoseksualnost postoji kod skoro svih vrsta u određenom procentu. Takođe, činjenica je da homofobija postoji samo kod jedne vrste.
Nego, šta znači da smo "daleko iznad životinja"? 🤔

U naprednim drustvima je homofobija veoma mala ,homobofija postoji samo u zaostalim drustvima tako da to poredjenje ne pije vode, da je istina to sto pises homofobija bi bila daleko veca u Norveskoj od Maroka np.
"Naprednim". Ako je napredak promovisati LGBTQ+ agendu, onda smo dodirnuli dno dna kao društvo. Homofobija je etiketa da se suzbiju svi ljudi koji smatraju takvo ponašanje izopačenim. Sama reč fobija znači strah, a ko se to plaši pedera i lezbejki?
Homofobi se prvi hvataju za termin "neprirodno", a naučno dokazana činjenica je da homoseksualnost postoji kod skoro svih vrsta u određenom procentu. Takođe, činjenica je da homofobija postoji samo kod jedne vrste.
Nego, šta znači da smo "daleko iznad životinja"? 🤔
Devijacije jesu prirodne, ali ne znači da se trebaju ohrabrivati i trubiti kako je to skroz okej raditi. Da je to prirodno normalno, oni bi mogli da se razmnožavaju, a svi znamo da to ne mogu. Pošalji sve lezbejke i pedere na ostrvo i neka se drže svojim istopolnih partnera, izumrli bi i ne bi ostao jedan jedini čovek. To je vrlo prirodna pojava, vrlo.

Znači da imamo svest kojom oblikujemo realnost oko sebe, slobodu izbora gde nismo žrtve impulsa kao što životinje jesu.

"Naprednim". Ako je napredak promovisati LGBTQ+ agendu, onda smo dodirnuli dno dna kao društvo. Homofobija je etiketa da se suzbiju svi ljudi koji smatraju takvo ponašanje izopačenim. Sama reč fobija znači strah, a ko se to plaši pedera i lezbejki?

Devijacije jesu prirodne, ali ne znači da se trebaju ohrabrivati i trubiti kako je to skroz okej raditi. Da je to prirodno normalno, oni bi mogli da se razmnožavaju, a svi znamo da to ne mogu. Pošalji sve lezbejke i pedere na ostrvo i neka se drže svojim istopolnih partnera, izumrli bi i ne bi ostao jedan jedini čovek. To je vrlo prirodna pojava, vrlo.

Znači da imamo svest kojom oblikujemo realnost oko sebe, slobodu izbora gde nismo žrtve impulsa kao što životinje jesu.
Nije ,mnogi stariji homoseksualci imaju djecu i to znaci da smatras da je prirodno ?

Jer su posledice toga ... šta?
Jedna od poznanica (nije iz Srbije) školuje dete u internacionalnoj školi koja je vrlo pro LGBT. Imaju i wc za transrodne. Šta mi njena ćerka govori o svemu tome? Da 50 posto škole, ako ne i više govori za sebe da su bi ili gej. Jer je to prosto kul i zašto ne probati tu perverziju kad je svi praktikuju. Decu je moguće oblikovati i učiniti nenormalno normalnim. Kao kada ljudi odrastaju u plemenima gde je žrtvovanje ljudi normalna pojava, i oni će to raditi.
Mnogi homoseksuaci su se zenili prije jer nisu smjeli da kazu da su homoseksualci
Pusti ti šta su radili pre, mašiš poentu. Govorimo o samoj suštini problema. Neko ko je homoseksualac ne može imati dete sa drugim homoseksualcem. Pustite te priče o prošlom braku, o usvajanju deteta, o veštačkoj oplodnji.

Naprednim". Ako je napredak promovisati LGBTQ+ agendu, onda smo dodirnuli dno dna kao društvo. Homofobija je etiketa da se suzbiju svi ljudi koji smatraju takvo ponašanje izopačenim. Sama reč fobija znači strah, a ko se to plaši pedera i lezbejki?
Druže tačno me zabole šta ti lično smatraš izopačenim. :kafa: Evo lično smatram izopačenim ljude koji smatraju gejeve izopačenim. Homofobe.

Devijacija je biti i levoruk ili imati dva oka različite boje ili imati rh nula krvnu grupu ili biti natprosecno inteligentan ili... Šta s time? Što se tiče razmnožavanja priroda je to genijalno sredila. Ne moraju da se razmnožavaju jer vidi čuda, razmnožavaju ih hetero.😊 I to igrom slučaja, često baš homofobi. Karma is a bitch. Nego, ti si izgleda pobrkao neplodnost i homoseksualnost. Homoseksualci su i te kako u stanju da se razmnožavaju i cesto to i rade.
I opet on o prirodi... 🙄 Odluci se. Da li se hvatamo prirode ili ne?
Ovo baljezganje o svesti, žrtvi i ne znam čemu ne bih ni komentarisao. Jadan pokušaj demagogije. :kafa:

Pojavljuju se u prirodi ali nemaju potomstvo. U priridi je to izuzetak a ne pravilo.
Sve dok se bilo koji vid seksualnosti ne namece maloj deci meni je svejedno.
Isto bih rekla i da kazu da je seks bang normalan i pojavljuje se u prirodi (a pojavljuje se) i to poducavaju deci od malena.
Seksualnost treba izuzeti iz crtaca, u skolama do odredjenih godina. Posle neka svako bira za sebe.
Imam par divnih kolega koji su gejevi ali niti oni niti ja ne trubimo naokolo o svojoj seksualnosti u javnosti.
Ne vacarimo se na ulici i tome slicno.
Sta ko radi u svoja 4 zida ili za to prilagodjena mesta nije tudji posao.

Pojavljuju se u prirodi ali nemaju potomstvo. U priridi je to izuzetak a ne pravilo.
Sve dok se bilo koji vid seksualnosti ne namece maloj deci meni je svejedno.
Isto bih rekla i da kazu da je seks bang normalan i pojavljuje se u prirodi (a pojavljuje se) i to poducavaju deci od malena.
Seksualnost treba izuzeti iz crtaca, u skolama do odredjenih godina. Posle neka svako bira za sebe.
Imam par divnih kolega koji su gejevi ali niti oni niti ja ne trubimo naokolo u javnosti.
Ne vacarimo se na ulici i tome slicno.
Sta ko radi u svoja 4 zida ili za to prilagodjena mesta nije tudji posao.
I kod nas je izuzetak ali niko te u prirodi ne ubija ,napada itd zbog toga, u mnogim drustvima je postojala i smtrna kazna i jos postoji, kako je doslo do toga?

Back