Jedan verski vic

...osim kada im postave neko specificno teolosko pitanje nakon cega glasno zashute... :D

...utoliko je vise i cudno sto kazes da izucavaju Bibliju a beze od konkretnih pitanja ...

...slazem se...evo i ja sam ih jednom pustio i postavio im par teoloskih pitanja nakon cega su munjevito izaasli sa obecanjem da ce konsultirati neku njihovu bracu i da ce se vratiti da mi odgovore...
...evo cekam ih jos uvek,prosla su tek 8-9 godina pa mi daj molim te reci koliko vam uobicajeno traju te "strucne konsulttacije",jel ima smisla da ih uopste cekam...? :D
To sto si ti dosadan pa ne ponavljam kao papagaj nije cutanje.
Uvek ti dam odgovor nakon cega se pravis slep i ponavljas jedno te isto pitanje hiljadu puta:D

To sto si ti dosadan pa ne ponavljam kao papagaj nije cutanje.
...aaaaaa to je dakle pravi razlog,ja dosadan sto ce reci takva su valjda i moja pitanja stoga ljudi od tolike dosade jednostavno izgube zelju da odgovaraju na TAKVA teoloska pitanja...
...znas,mozda si u pravu,nisam se ovog do sada setio... :think:
...a kad bolje razmislim,to je zapravo brilijantan odgovor,kad kod ti neko postavi "nezgodno"pitanje ti mu kazes da je dosadan i brzopotezno si se otarasio teoloskog gnjavatora... :D
Uvek ti dam odgovor
....uuuuuuuuuuuuuuuups,cini se mi nesto promaklo,izvini... :mrgreen:
nakon cega se pravis slep i ponavljas jedno te isto pitanje hiljaduputa:D
...a sada i slep kazes...?
...koje li dobitne kombinacije,sagovornika optuzis da je dosadan i slep i ti si amnestiran od bilo kakve odgovornosti zbog neodgovaranja NA KONKRETNIH PITANJA... :mrgreen:
...kako li se samo nisam ovog setio u toku mog obrazovanja,imalo je puno njih ucitelja i profesora kojima bi im "ispalio"upravo takvog odgovora umesto da se mucim kako bi davao konkretne odgovore na konkretna pitanja... :D
...sada mi prosto zao sto sam te ovako kasno upoznao... ;)

Back