Jedan tenk ili 5 vrtica?

Jedan tenk ili 5 vrtica?

• Jedan tenk

glasova: 5 35,7%
  • Pet vrtica

glasova: 9 64,3%

• Ukupno glasova
    14
Treba obezbediti radnje uradi sam svoj dron sa sve materijalima za pravljenje kompozita i da vidis sta bi klinci radili....ocas posla bi zeks ostao smesan..

Ja se secam traze ove nase starlete za 50 000e dron koji moze da snima njihove video spotove...
Ali ne mozes da dobijes ti da odradis taj posao nego trta i mrta...i debelo se ugrade...i sad tip koji bar odrzi rec i napravi video postane tata kojem se svi obracaju....a tip je samo slucajno bio u prilici i uzeo prvu , drugu i trecu kaparu i posle samo odradi posao mirno i bez laganja i lajanja i napravi covek sebi sa prosecnim , nista spec , mislim da je mogao da nosi 2 kg ili nesto manje, taj dron....znaci sica, ali to je moc Srbije, da se namesteni poslovi cene i onda kad imas siguricu uplatu , onda ti je lako biti master....

Pa i nije neka para. 50 novih Leoparda je 10 posto godišnje zarade od turizma. S tim da je 30 gratis, jer smo poslali Ukrajini 30 M84. Bili bi budale kad ne bi iskoristili priliku.
Ne dobijate vi nikakav gratis 30 tenkova,nego će vam Švabe umanjit cijenu 2,4 miliona $ po tenku za onih 30 što ste poslali u Ukrajinu.Razliku plaćate.
Ne misliš valjda da M-84 ima istu vrijednost ko i novi Leopard?

Back