Jedan NA Jedan

Je l sam već rekla da mi ništa nije jasno al da računate na mene. :lol:

bug.gif

evo ja i Dulle sutra izlazimo na crtu pa cete da vidite..
ne znamo ni sami kako ce sve da izgleda..
nema nekih internih dogovora, ne brinite..
Dulle i ja cemo da se borimo fer i posteno... to mogu da obecam..

Бруно, бих ја, али код мене је малкице проблем да натемпирам време и да ли ћу моћи да будем онлине док се надмећем са неким .... рецимо да имам обавеза и често не знам шта ћу следеће морати да урадим, ако ме разумеш. Ајде, ако могу, да останем "у резерви".

ne razumem sta je tolkio komplikovano da ne razumete...
neko postavi sliku ti treba samo da dogovoris sa necim sto odgovara tome, i da tvoje slika bude bolja..
ako pocnemo da pricamo o tome sta sve moze, izgubice smisao igra..
ako bude 6 slika....

1. sliku stavlja dule npr. neki makro(1), ja treba da odgovorim necim slicnim..
2. ja postavljam , sada dule odgovara, ja stavim npr. oblake on stavi svoje oblake ..
3. dule stavlja, ja odgovaram,
4.,5.,6. i td...
znaci bice 2x6 slika.. svaki takmicar zadaje 3 i odgovara na tri!!!!!

glasamo posle za svaki par ponaosob(prva duletova i prva moja, pa redom, slike ce biti jedna ispod druge, i mozemo da ih odvojimo jednostavno neki postom koji ce da kaze koji par je u pitanju), bolja slika 2 losija 1 i saberemo sve i to je to..

samo malo prelistajte albume na netu, ja imam vise slika na netu nego pola clanova zajedno mozda...
i to koliko je dobro toliko je i lose...
izvinite sto ponavljam sve isto stoti put, ali sta cemo...
sutra je moj i Duletov obracun kao proba...
neka bude 15 min vreme za odgovor..

ma mili nacicemo ti extra termin!!!!
salim se...
ja mislim da je korektno da oko termina dogovorimo sve zajedno,
ako neko bude sprecen, dogovoricemo sta i kako, i nema problema..
ne bih da ispadne da ja sada nesto tupim, ja sam uvek za dogovor, i ideja nije da bi ja
nesto imao koristi vec da napravimo neko dinamicno takmicenje!!!!!!!

ne razumem sta je tolkio komplikovano da ne razumete...

Postoji problem, dinamika vs. kvalitet samih fotografija, da bi se nadmetao sa nekim u tako kratkom periodu i odgovarao za pola sata , moras imati pregrst vec pripremljenih fotografija, znaci odabrati i obraditi fotku u PS-u, a to zahteva vreme.

Takodje, ne mozes odrzavati dinamiku i kvalitet istovremeno ako ces "vijati" fotografiju, tj. ovog momenta resiti da nesto uslikas. To je problem i kod takmicarskih tema, primetio sam da dobar deo vas misli , e evo vam 5-6-7 dana pa upucajte nesto, ........ehh, kad bi se dobre fotografije tako lako radile, mi resimo i gotova stvar.

Dule, niko ne pominje nagrade, radi se o tome da je ovo konkraproduktivna ideja iz razloga sto se u toj dinamici srozava kvalitet i ide ispod praga prihvatljivog. Da dodam samo onu raspravu od pre neki dan na temu prihvatljivih fotki sa 1 - 1/4s iz ruke, ne znam da li si pratio. Problem je u tome sto ne mozes napredovati u fotografiji ako ides tom teorijom, fotka je prihvatljiva, i pucas do iznemeglosti nesto sto nije zapravo prihvatljivo, i pokusavas da uradis nesto preko limita samog aparata/osnovne tehnike , u tom smislu ne samo da stagniras vec i nazadujes jer su ti kriterijumi niski, jer se zadovoljvas prihvatljivim.

Sto se tice kvaliteta fotografija do sada, generalno, i na takmicarksim temama i drugde, pocelo je da se kaci sve i svasta, na zalost. Bilo je samo par tema gde je moglo da se nadje dobrih fotki, ali dovoljno je da pogledas zadnju temu koja je u toku i sve ce ti biti jasno.

razumem klika shta hocesh da kazhesh ... ali ja sam na forumu iz zezanja .. ovde ne uchim .. ne napredujem .. to radim na drugim mestima .. ovo je samo zezanje .. onako da ne bude dosadno na forumu

ajde i ti da se igrash sa nama necesh se pokajati :D

P.S.

u pravu si za kvalitet fotografija na poslednjoj temi ... ochajno

Neces napredovati ako ne budes postavljao sebi odredjne kriterijume i tezio da unapredis i popravis nedostatke, svih ih imamo i nikada ne mozemo sve nauciti.

Nemam ja nista protiv vase ideje da se igrate, ali nisam siguran kako ce to sve funkcionisati iz pomenutih razloga.

Probajte pa cete sami videti kako to funkcionise...........

ej klika .. pa tezhim ja ka savrshenstvom .. ali ne na forumu .. meni nije bitno da fotku koju ovde postavim bude perfektna ... takve fotke chuvam za sebe i za stock sajteve ..

no sve u svemu opet sletesmo sa teme ....

KO HOCE DA SE IGRA NEKA KAZHE .. ko nece ne mora ...

svako je dobrodos'o, a ko nece, necemo da ga teramo, nedaj boze..
ima ljudi koji hoce da se igraju, probacemo sutra...
ne znamo ni mi na sta ce da lici..

to da li se dinamikom gubi kvalitet, ako ljudi vec imaju obradjene slike na netu, onda to ne stoji uopste..
svi ovo shvataju kao da im zivot krece od tog dana.. svi imaju aparate barem par meseci, neki godinama, ima onih i decenijama... i imaju vec slike, ne treba sutra ici i slikati sve redom, nije valjda da neko ceo zivot slika npr. jednu macku....

ko malo vise vodi racuna o detaljima, moze da zakljuci ko se koliko razume u fotografiju na ovom forumu, ne samo tako sto vidi slike koje se stavljaju na temama, vec i na osnovu glasanja, pa i na osnovu komentara pojedinih fotografija..

svako ko je ovde vremenom napreduje, to sam siguran, necu da imenujem ljude, ali malo sam ceprkao po temama i ima ljudi kod kojih se vidi napredak...

dali ce ovim ljudi da gube ili da napreduju... neko gleda to sa pozitivne strane, neko za negativne, ovi drugi ce uvek da nadju nesto lose..
u fotografiji se ne uci preko noci, ne moze da se procita tutorial pa da se pokupi sva mudrost..
samo slikanjem se moze doci do cilja... a ova tema to podstice...

ej klika .. pa tezhim ja ka savrshenstvom .. ali ne na forumu .. meni nije bitno da fotku koju ovde postavim bude perfektna ... takve fotke chuvam za sebe i za stock sajteve ..
Dulle_Baglajš:
razumem klika shta hocesh da kazhesh ... ali ja sam na forumu iz zezanja .. ovde ne uchim .. ne napredujem .. to radim na drugim mestima .. ovo je samo zezanje .. onako da ne bude dosadno na forumu
A što onda ovde uopšte kačiš fotografije? Ako već dolaziš radi zezanja, onda možeš i samo da četuješ. I baš si me razočarao izjavom da ovde nisi ništa naučio.

bug.gif

A što onda ovde uopšte kačiš fotografije? Ako već dolaziš radi zezanja, onda možeš i samo da četuješ. I baš si me razočarao izjavom da ovde nisi ništa naučio.

bug.gif

xia meni ovo tvoje deluje kao proshlo vreme...a dushan je pomenuo sadashnje...
tako da...mislim da je jasno...ovde je dosta nauchio...a sada...sada mu je potrebno vishe..jer on zheli vishe...

jbg...ovde ce uvek biti zabuna....:-|

U pravu si. Ali kako i da naučiš nešto i da ti neko ukaže na greške koje praviš kada ne kačiš slike za koje smatraš da su dobre? :shock: Šta to znači??? Da se ljudi istroše i daju ti komentare za sliku za koju i ti znaš da nije dobra??? Super.

Sve otišlo u hinduras. :roll:

bug.gif

Back