ss77e
Početnik
- Poruka
- 4
Znaci oni mogu ds nas biju i rade sto hoće uz punu podrsku policije. A nekog od njih polijes vodom i zavrsi u kolicima i pohapse 20 studenata zbog toga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno .Sve sam uvereniji da oni ne bi predali vlast i da izgube sa 90 posto protiv njih
Proglassili bi kradju i raspisivali izbore dokle god ne ukradu koliko zele
To se zove "Odbrana i poslednji dani"
Znaci oni mogu ds nas biju i rade sto hoće uz punu podrsku policije. A nekog od njih polijes vodom i zavrsi u kolicima i pohapse 20 studenata zbog toga...
Zaboravljaš namerno udar limenKompolivanja vodom
To više nije ni država u državi, kao što Slavenska ima onu lutkicu na profilnoj pa u lutkici lutkice
Sve sam uvereniji da oni ne bi predali vlast i da izgube sa 90 posto protiv njih
Proglassili bi kradju i raspisivali izbore dokle god ne ukradu koliko zele
Narod reko nema bolje
Ali se to nije desilo - zbog čega?Skupi se narod i rastera bagru hovnjivom motkom. Ako se policija uskurči izađe 200k građana i reši vučića isti dan. Ma dovoljno i 50k za jajare.
U KG-u bi ovima što biju polomili kolenaMeni nikako nije jasno kako Beograđani trpe ovo u svom gradu? Zamisli da neko to postavi u nekom gradu u Srbiji, pa razbucali bi ih u roku od odmah. A ovde,ništa. Šetaju oprezno, neki ne smeju da pogledaju, neki krišom bace pogled, besne po društvenim mrežama i to je to.
Prvih dana su mladi išli da ih napušavaju, bacali im petarde, jurila ih interventna po kraju, zatvarali ulice, vršili racije. Od pojave ćacija krenula su i obijanja stanova, automobila, garaža, podruma. Dolaze da se izdrogiraju kod mene iza zgrade puno špriceva.Meni nikako nije jasno kako Beograđani trpe ovo u svom gradu? Zamisli da neko to postavi u nekom gradu u Srbiji, pa razbucali bi ih u roku od odmah. A ovde,ništa. Šetaju oprezno, neki ne smeju da pogledaju, neki krišom bace pogled, besne po društvenim mrežama i to je to.
Mnogo smo finiMeni nikako nije jasno kako Beograđani trpe ovo u svom gradu? Zamisli da neko to postavi u nekom gradu u Srbiji, pa razbucali bi ih u roku od odmah. A ovde,ništa. Šetaju oprezno, neki ne smeju da pogledaju, neki krišom bace pogled, besne po društvenim mrežama i to je to.
Znaci oni mogu da nas biju i rade sto hoće uz punu podrsku policije. A nekog od njih polijes vodom i zavrsi u kolicima i pohapse 20 studenata zbog toga...
Meni nikako nije jasno kako Beograđani trpe ovo u svom gradu? Zamisli da neko to postavi u nekom gradu u Srbiji, pa razbucali bi ih u roku od odmah. A ovde,ništa. Šetaju oprezno, neki ne smeju da pogledaju, neki krišom bace pogled, besne po društvenim mrežama i to je to.
Najjače mi je ovo, jel mi djelujemo kao nasilnici?
Nikad nije bilo pravde za obicne smrtnike van vlasti