Je ovo normalno?

Znaci oni mogu ds nas biju i rade sto hoće uz punu podrsku policije. A nekog od njih polijes vodom i zavrsi u kolicima i pohapse 20 studenata zbog toga...
Narod reko nema bolje

1000004270.jpg

Meni nikako nije jasno kako Beograđani trpe ovo u svom gradu? Zamisli da neko to postavi u nekom gradu u Srbiji, pa razbucali bi ih u roku od odmah. A ovde,ništa. Šetaju oprezno, neki ne smeju da pogledaju, neki krišom bace pogled, besne po društvenim mrežama i to je to.

Meni nikako nije jasno kako Beograđani trpe ovo u svom gradu? Zamisli da neko to postavi u nekom gradu u Srbiji, pa razbucali bi ih u roku od odmah. A ovde,ništa. Šetaju oprezno, neki ne smeju da pogledaju, neki krišom bace pogled, besne po društvenim mrežama i to je to.
Prvih dana su mladi išli da ih napušavaju, bacali im petarde, jurila ih interventna po kraju, zatvarali ulice, vršili racije. Od pojave ćacija krenula su i obijanja stanova, automobila, garaža, podruma. Dolaze da se izdrogiraju kod mene iza zgrade puno špriceva.

Znaci oni mogu da nas biju i rade sto hoće uz punu podrsku policije. A nekog od njih polijes vodom i zavrsi u kolicima i pohapse 20 studenata zbog toga...

Davno sam jednog vođu fudbalskih navijača iznenadio pitanjem
"A odakle ti ideja da vi navijači možete policiji da vraćate ravnom merom !"

To sam mu rekao jer se sećam kako sam ja postupio kad mi je policajac lupio šamar.
Nije mi palo na pamet da mu vratim, pa nismo mi isto !?

Eto. A to je bio moj komentar na njegovu priču da su napali policiju,
jer je par dana ranije policija njih napala !?!?

A tebi da kažem
moraš još da ideš na mesta gde se dobijaju batine
ti to voliš i zašto da se odričeš svojih malih perverzija.

A i moći ćeš još da se žališ po ovakvim mestima,
i izazivaš sažaljenje.

Voliš i to, jel da ?!

Poslednja izmena:

Da odeš u šumu na kampovanje recimo,
vukove ne bi dirala, jel da ?
Medvede takođe.
I zmije bi zaobilazila.

Zečeve i slične ne bi štedela, znam.

A u civilizaciji, gradu nekom ?
Tu vidim da ti stvari nisu jasne.

Pazi, u gradu ne smeš da diraš policiju, da rušiš državu,
da misliš da si ravna guzonjinom sinu.

Hajde nauči to !

Ti si visoki policajac ovog Foruma,
imaš digitalna oružja pa deliš pravdu po internetu,