Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Sto, jel ides da im pokazes ko je glavni u gradu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve u svemu, veoma neprijatno, posebno sto se ta zenka, poznatija kao nana, stalno tu muva...sve cesce su zalbe da je na nekog nasrnula....ima li tu resenja...naravno, mislim na neko normalno?
Ja kda setam psa, nije me strah, boze, zna on da se brani, a i mene bi odbranio,ne plasim se niceg, tako da i manijaci mogu samo da me gledaju![]()
Slazem se, to je dobra fora. Obicno se tako zbune i zaista odu dalje. Tako ja resavam problem kad se neko od ulicnih pasa kezi na mene i Tedija, mada ima jedan dosadnjakovic za koga ni to nije pomoglo, pa sad moram da ga teram jer nas stalno vreba s ledja.
Znam tu foru, samo je problem sto ne uspem uvek da ga vidim. Pas se bukvalno prikrada iza zbunja, i pokusava da ujede Tedija za zadnje noge, sto je jednom i uspeo pa sam ga ganjala okolo ne bi li mu uterala malo straha od nas, ali ne vredi. Poslednji put smo ga sreli pre par dana, i kidisao je ovog puta na nas i bez zbunja, tako da sam otkacila Tedija sa povoca za slucaj da ga napadne, da moze da se brani.
da ujeo me jorksirski terijer imam na srednjem prstu desne ruke oziljak od njega tacno ispod nokta.Jel vas nekad ujela neka životinja?
Mislim ok... ovde dolaze svi koji ih vole - a jel neko imao tu nezgodu da ga nečiji (ili ničiji) ljubimac ćapi za ruku, nogu...