- Poruka
- 77.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa,znam...i ja ponekad kad me zaboli nešto uzmem koji dim,čisto u medicinske svrhe...
ali masa ljudi je zloupotrebljava
Pa zloupotrebljava se alkohol a legalan je, dostupan, i stetan. Kao i lekovi. I mnogi pomrše od njega na ovaj ili onaj nacin, dobiše ciroze, itd... Ne bih znao tačno šta je to zloupotreba mare...Ona je zabranjena da bi dve druge industrije prosperirale, alkoholna i medicinska, a ne zato što je štetna.
Industriju zabole za štetnost, već da li ide prodaja.
samo cuga dolazi u obzir![]()
Eto a cuga je nemerljivo gora i stetnija od mare...
Eto a cuga je nemerljivo gora i stetnija od mare...
Препарати добијени прерадом канабиса нису исто што и дување траве.A gde si cuo da je neko umro od mare??? Mara se do pre 60 godina koristila kao lek svugde. I dan danas se koristi u medicinske svrhe. I to legalno.
Препарати добијени прерадом канабиса нису исто што и дување траве.
ајде сад нам дај неки рецепт![]()
A gde si cuo da je neko umro od mare??? Mara se do pre 60 godina koristila kao lek svugde. I dan danas se koristi u medicinske svrhe. I to legalno.
Уље се и не користи против болова.Pa nisu isto...pušenje je mnogo efikasnije protiv bolova od ulja...
mislim ja tako načuo...![]()
Zidovi , muslimani i adventisti ne jedu svinjetinu . Oni to pravdaju bozjom zapovjedi ali da li je ona stvarno pogubna za ljudski organizam ?
Svinjska mast je neuporedivo zdravija
od jestivog ulja.
Da ne pričamo što to ulje ima
neprijatan miris, ni u najboljim tiganjima
nemožeš jaje da ispržiš da ne zalepi.
Ma masti super.
Što se mesa tiče, teže je štetnije
ovčje i jagnjeće.
A od domaćih životinja je najbolje
jareće meso, i, konjsko.
Da konjsko.
Uostalom konj je tolio čista životinja