Je li pokazala previse

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.213
Navikli na svakojake fotke nasmijao me naslov Je li pokazala previse :lol: ovako to izgleda...

1670776013656.png

po meni pitanje glasi Je li pokazala nesto sto vec nije i to na dnevnoj bazi :zcepanje:
Naime, ne mogu shvatiti tu stalnu potrebu polugolog fotkanja, gologuzog hodanja i navijanja, i opcenito prenemaganja
jesam li staromodna? Nenormalna? Nastrana mozda :think:

Navikli na svakojake fotke nasmijao me naslov Je li pokazala previse :lol: ovako to izgleda...

Pogledajte prilog 1269102

po meni pitanje glasi Je li pokazala nesto sto vec nije i to na dnevnoj bazi :zcepanje:
Naime, ne mogu shvatiti tu stalnu potrebu polugolog fotkanja, gologuzog hodanja i navijanja, i opcenito prenemaganja
jesam li staromodna? Nenormalna? Nastrana mozda :think:
:dzentlmen:
Sa tobom je sve u redu.
Civiliyacija kojoj je vrhunski domet kontrola muškaraca slikama po internetu...
i nije neka civilizacija.
Pri tome uopšte nije bitno je li dotična praznoglava posvuduša.
Što se mene tiće, može biti i profesorka na Sorboni.
Ako je OVO njen jedini adut...
Ustalom ima Elemental jednu super pjesmu na tu temu...

:dzentlmen:
Sa tobom je sve u redu.
Civiliyacija kojoj je vrhunski domet kontrola muškaraca slikama po internetu...
i nije neka civilizacija.
Pri tome uopšte nije bitno je li dotična praznoglava posvuduša.
Što se mene tiće, može biti i profesorka na Sorboni.
Ako je OVO njen jedini adut...
Ustalom ima Elemental jednu super pjesmu na tu temu...
Sokole, jel nas sve kolektivno zaebavaš? Pa ti si nam pokazao svaki milimetar svog tijela čak i kad smo molili da to ne činiš :D

jel to ona voditeljka pisac bacic alimpic?
pojma nemam sta je ali bas sam se danas nasla u jednoj raspravi gdje se drustvo cudom cudilo sto su neku iz tribina izveli u grudnjaku van stadiona. Ja sam se cudila sta je tu cudno? Pa ispadoh staromodna, zaostala jos su me na kraju "optuzili" i da sam prava pionirka :lol:
Naravno, moja teza je bila da svojim ponasanjem u stranoj zemlji predstavljas zemlju iz koje dolazis i da treba postovati kulturu zemlje u koju dolazis...
Kada sam rekla da bi za takve stvari fino mogli naplatiti kaznu ispala sam :vestica:
a kada sam spomenula da se i primjerice u Dubrovniku moze naplatiti kazna za nedolicno odijevanje samo su okrenuli ocima

pojma nemam sta je ali bas sam se danas nasla u jednoj raspravi gdje se drustvo cudom cudilo sto su neku iz tribina izveli u grudnjaku van stadiona. Ja sam se cudila sta je tu cudno? Pa ispadoh staromodna, zaostala jos su me na kraju "optuzili" i da sam prava pionirka :lol:
Naravno, moja teza je bila da svojim ponasanjem u stranoj zemlji predstavljas zemlju iz koje dolazis i da treba postovati kulturu zemlje u koju dolazis...
Kada sam rekla da bi za takve stvari fino mogli naplatiti kaznu ispala sam :vestica:
a kada sam spomenula da se i primjerice u Dubrovniku moze naplatiti kazna za nedolicno odijevanje samo su okrenuli ocima
Slažem se, ali isto tako niko normalan ne bi trebao da ide u Katar.

Sokole, jel nas sve kolektivno zaebavaš? Pa ti si nam pokazao svaki milimetar svog tijela čak i kad smo molili da to ne činiš :D
мени се чини, дјевојко, да си промашила лопту.
Ја нисам старлета и моје фотке не излазе у јавност.
А сада узми неку "гузну џиџу" како их ти називаш.
Биће ти лакше.
И још напомена...нисам показао сваки милиметар.
15 центиметара је остало скривено.
:cool: :cool: :cool:

мени се чини, дјевојко, да си промашила лопту.
Ја нисам старлета и моје фотке не излазе у јавност.
А сада узми неку "гузну џиџу" како их ти називаш.
Биће ти лакше.
И још напомена...нисам показао сваки милиметар.
15 центиметара је остало скривено.
:cool: :cool: :cool:
Evo uzela Kinder Bueno, od njega rastu sise :P

Steta sto je krenula krivim putem,ona kad radi koncerte samo su joj đaci do 18g,starijih nema jer nitko ni ne zna jednu njenu pismu,zanimljivo da su njoj uvik iste godine ha ha,,kad nju vidis uzivo ne mozes se nacuditi je li to ta Lila,reka bi kao da je kakva klinka utekla sa nastave.Nekad je bila lipa i simpa dok ju plastika nije pojela.

Steta sto je krenula krivim putem,ona kad radi koncerte samo su joj đaci do 18g,starijih nema jer nitko ni ne zna jednu njenu pismu,zanimljivo da su njoj uvik iste godine ha ha,,kad nju vidis uzivo ne mozes se nacuditi je li to ta Lila,reka bi kao da je kakva klinka utekla sa nastave.Nekad je bila lipa i simpa dok ju plastika nije pojela.
Jel i ona dalmatinka? Nemam pojma odakle je Lile :)

Back