ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Tehnicki je to moguce, ali da li se i radi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzava zvanicno ne stoji iza loto muvacine, muvacinom se bave glavni organizatori koji su uvek iz trenutno vladajuce garniture i taj novac im sluzi za partijske potrebe.
Siroti i naivni gradjani se preko Loto prevare stalno drze u laznoj nadi da ce se iz bede izvuci sa milionskim dobitkom i time se drze u zabludi i pokornosti.
jok ,kad si video da se pojavi srecni dobitnik,nece zbog reketasa a,pa imaju info reketasi ko ima kesa ne cekaju samo dobitnika lotoaTehnicki je to moguce, ali da li se i radi ?
a nisu njemu namestili aNije namesten pouzdana info. Ja sam se to ranije pitao dok nisam upoznao dobitnika. Kupio decko par lokala u BG izdaje i odmara po razno-raznim mestima na svetu. Imam ga na facebooku nema gde nije bio.
Ja sam primetio da nikad nema sedmice kad treba da se isplate penzije.
Ja sam primetio da nikad nema sedmice kad treba da se isplate penzije.
Jok ja, tasta.hahaha Ti bas pratis iz kola u kolo!
namesteno je svuda u svetu, ne samo u srbiji, tu lovu uzima drzava jer da nije tako bilo bi hapsenja. cim neki zlocin nije resen, iza toga stoji drzava.
mozda nekad radi marketinga nekome zaista i daju deo love od sedmice pa ga promovisu po medijima, ali uvek ista prica: potrosio sam sve pare preko kazina, sada sam siromasan. u stvari dobio je mozda 200 000 evra a 20 miliona uzela drzava. sve je to namestaljka. i ovi manji iznosi koji nisu glavna premija, to dobijaju saradnici tajen sluzbe, oni znaju koje kombinacije da igraju i koliko ce dobiti.
a namestanje je veoma jednostavno zaustaviti: ne dozvoliti nikakvu elektronsku bazu podataka odigranih kombinacija, tako da ne znaju koja kombinacija ce nekome da donese dobitak. sve dok unapred znaju koje sheme su odigrane, oni mogu da nameste izvucene brojeve i da nameste ko ce dobiti glavnu premiju.
osim loto, postoje mnoge druge nagradne igre koje su takodje namestene. nisu bile namestene za vreme tita, od raspada juge, krenulo je namestanje.
Mislis da se ne radi ?