“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku

Što je najsmešnije Čomićka nije uložila ni zrno truda da postane ministarka kao Čeda svih ovih godina uvlačenjem Vučiću. Donekle Vučić ga škartirao kao i ove svoje radikale koje drži van vlade uglavnom a ubacuje DS. Samo što Čeda ima slabije živce nego radikali.

Nije uložila ni zrno truda?

Od dana stvaranja Saveza za Srbiju nije ga prihvatila. Botovala je protiv Dveri, Đilasa i te opcije celi dan, tvrdila da ikao je poslanik sopstvene stranke DS nije u SZS i skoro pune 2 godine ponašala se kao lider samostalne stranke sa svojim poslaničkim klubom demokrata.

A onda imala i onaj čuveni predlog povezan sa ženama, što je i presudilo da bude isključena iz DS-a, kada je Maja Gojković rekla u parlamentu ne otvara ovo vrata Gordani.

Učinila je dosta, rekao bih.

Nije uložila ni zrno truda?

Od dana stvaranja Saveza za Srbiju nije ga prihvatila. Botovala je protiv Dveri, Đilasa i te opcije celi dan, tvrdila da ikao je poslanik sopstvene stranke DS nije u SZS i skoro pune 2 godine ponašala se kao lider samostalne stranke sa svojim poslaničkim klubom demokrata.

A onda imala i onaj čuveni predlog povezan sa ženama, što je i presudilo da bude isključena iz DS-a, kada je Maja Gojković rekla u parlamentu ne otvara ovo vrata Gordani.

Učinila je dosta, rekao bih.
Pa ok, ali u poredjenju sa Čedom to je bilo manje primetno. Na primer u trci na televiziji ko će više da opljune opoziciju izmedju Šešelja, Čanka i Čede jedno duže vreme Čeda je baš vodio. Jeremića samo što nije krenuo da bije u studiju a dueli izmedju Čanka i Boška, zatim Šešelja i Boška su pravo književno veče bili. Zatim to što je dotrčao u izborni štab SNS nakon izbora je do sada nezabeleženo bilo medju tim lažnim opozicionarima i onaj pogled Čede u Vučića. Pa tako nije ni Djindjića gledao a kojem je bio desna ruka. I na kraju ništa nije dobio.

Pa ok, ali u poredjenju sa Čedom to je bilo manje primetno. Na primer u trci na televiziji ko će više da opljune opoziciju izmedju Šešelja, Čanka i Čede jedno duže vreme Čeda je baš vodio. Jeremića samo što nije krenuo da bije u studiju a dueli izmedju Čanka i Boška, zatim Šešelja i Boška su pravo književno veče bili. Zatim to što je dotrčao u izborni štab SNS nakon izbora je do sada nezabeleženo bilo medju tim lažnim opozicionarima i onaj pogled Čede u Vučića. Pa tako nije ni Djindjića gledao a kojem je bio desna ruka. I na kraju ništa nije dobio.

Pripazi vrlo dobro. @nonaligned prati temu.

Nemoj da te mlatne i kaže fuj ostavite Čedu na miru lažni opozicionari.

Cedu napadaju oni sto su ljubormorni na njega , jer je Ceda bio idol mladih i pametnih , ex najpozeljniji nezenja Srbije , jedini kom su beogradske dame masovno klicale : , Ozeni me Merdzo ... pardon , Cedo ,, .....

Dakle, voditeljka je trebala da vodi racuna kako se ponasa i dodrne mu kolena .....

Čomićka je obrazovana,inteligentna ,lukava,namazana , staložena ,zna da prodaje maglu ,ima ogromno političko iskustvo za većinu SNS 99% je Akademija Nauka i jako se dobro se kotira na političkom Zapadu- EU i NATO i njihovim ispostavama ovde što je Vučiću bilo najvažnije kada je izabrao da predstavlja evropsko lice SNS .
Čeda je ucenjeni cirkuzant i dežurno strašilo za domoboljubne krezavce (isto ko i Čanak) ,takav nikome ne treba na važnoj državnoj funkciji , već isključivo kao dežurni klovn u Marićevom cirkusu ,sa Vjekoslavom , Krlom , Šajom , Bokanom,Milićkom , Lazanskim i ostalim polusvetom .

Poslednja izmena:

“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku​

Ja sam besan i vičem, ne tražim da me razumete - rekao je Jovanović voditeljki​

• 10:44 • 06.06.2021.
Podeli:
ceda-3.jpg

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu na “TV Prva” gde je pričao o incidentu u kom je učestvovao pre neki dan na Novom Beogradu na kiosku brze hrane.
Voditeljka programa je pitala Čedomira Jovanovića kako je moguće da se ne seća da je polomio staklo kioska u incidentu, nakon čega je počeo da urla na voditeljku i da joj postavlja pitanja “da li zna sa kim razgovara”
Voditeljka je istakla kako je ovo već drugi događaj za kratko vreme u kom vidimo nasilničko ponašanje Čedomira Jovanovića, na šta ju je on pitao kako je nije sramota da to izjavi.

https://objektiv.rs/vest/674148/je-...teljku/?utm_source=alo.rs&utm_medium=exchange
Ceda je potpuno odlepio. Sta se desava sa njim? Da li treba da prstane da se bavi politikom? Da li je i dalje Komsicev savetnik?
Pa ne bavi se on politikom već duže vrijeme. U međuvremenu se počeo uvlačiti Vučiću a sada razmišlja o tome kako privući nove followere, i kako izgraditi karijeru na TikToku.

Mene ne čudi njegovo ponašanje jer je on odavno odlepio,
posledice konzumiranja kojekakvih droga i opijata,
mene čudi što je takav bolesnik još na slobodi i to ne samo
zbog poslednjeg mu divljanja već mnogo sličnih situacija
koje je priredio samo u protekloj godini ?

Ovi se više i ne trude bar da glume državu i zakone.
U kojoj krštenoj državi bi ovakva individua bila na slobodi
i minut nakon napada na službena lica ma koju funkciju obavljao?
Ne vređaj droge i opijate, nisu oni krivi

meni je Cede zao
Pa covjek je ocigledno puk'o k'o kokica, ne mislim sada da je najgori, ali to je tipican primjer osobe koja je u potpunosti izgorila od kokaina i postala paranoicna.
Njemu treba jedno dobro lopatanje po guzici u Crnoj Reci.
Salim se, ali mora potraziti pomoc i rjesiti se te ovisnosti.
OK kad ljudi smrknu vikendaski, ali on je nadroksan od jutra do sutra.

Pa covjek je ocigledno puk'o k'o kokica, ne mislim sada da je najgori, ali to je tipican primjer osobe koja je u potpunosti izgorila od kokaina i postala paranoicna.
Njemu treba jedno dobro lopatanje po guzici u Crnoj Reci.
Salim se, ali mora potraziti pomoc i rjesiti se te ovisnosti.
OK kad ljudi smrknu vikendaski, ali on je nadroksan od jutra do sutra.
Ne drogira se on uopšte, to je izmišljotina ruskog naroda.

Njegova prava mana je što šuruje sa Šešeljevom partijom SNS

Ne drogira se on uopšte, to je izmišljotina ruskog naroda.
Covjek je izgorio kao prskalica.
Podrzavam drogiranje, ali ne u tolikoj mjeri da ti utjece na zivot.
I onda me jos netko pokusava uvjeriti da je kokain laka droga.
Najteza sigurno nije, ali daleko je od lake.

On je prirodno ograničen jer mu lobanja ide više napred-nazad nego gore-dole

Zato je došao do zaključka da je Vučić cool

Najteza sigurno nije, ali daleko je od lake.
Droga je za ozbiljne i odgovorne ljude.
Inače si glup i najebeš.

Ja sam nekad verovala da je Čedomir Jovanović politička ličnost koju treba pustiti da sazri pa da dođe, lepo, nakon nekoliko godina rada na sebi, i da nešto uradi. On jadan nije makao od svojih početaka, nego je i degradirao.
Sad slično mislim o Bošku Obradoviću.
Nadam se da neće ovako isto da ide na kiks, i plus da peva himnu trenutnom režimu diktirano, i da nije i neće biti razloga ikada da se poštapa reketom, meša lekove sa alkoholom i sl.

Ja navijam za to da nas više ne smaraju sa Veljom Nevoljom, Velja Nevolja kakav god da je, nije došao na nasumično odabranu kuću u Srbiji da melje bilo koga.

Neko ko nosi reket da se poštapa od bolnice do kuće i sposoban je da tim reketom udari bilo koga... pa, čekaj, Čedo, igraš šuplje, glupo i neodmereno!
Hajd' malo da slažeš, ne poznaje se, ali kad baš lažeš, logika je ta koja te razbije na komade!

Back