“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku

gost 41782

Elita
Poruka
19.642

“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku​

Ja sam besan i vičem, ne tražim da me razumete - rekao je Jovanović voditeljki​

• 10:44 • 06.06.2021.
Podeli:
ceda-3.jpg

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu na “TV Prva” gde je pričao o incidentu u kom je učestvovao pre neki dan na Novom Beogradu na kiosku brze hrane.
Voditeljka programa je pitala Čedomira Jovanovića kako je moguće da se ne seća da je polomio staklo kioska u incidentu, nakon čega je počeo da urla na voditeljku i da joj postavlja pitanja “da li zna sa kim razgovara”
Voditeljka je istakla kako je ovo već drugi događaj za kratko vreme u kom vidimo nasilničko ponašanje Čedomira Jovanovića, na šta ju je on pitao kako je nije sramota da to izjavi.

https://objektiv.rs/vest/674148/je-...teljku/?utm_source=alo.rs&utm_medium=exchange
Ceda je potpuno odlepio. Sta se desava sa njim? Da li treba da prstane da se bavi politikom? Da li je i dalje Komsicev savetnik?

Poslednja izmena:

“Je l znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku​

Politika

Podeli:
ceda-3.jpg

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu na “TV Prva” gde je pričao o incidentu u kom je učestvovao pre neki dan na Novom Beogradu na kiosku brze hrane.
Voditeljka programa je pitala Čedomira Jovanovića kako je moguće da se ne seća da je polomio staklo kioska u incidentu, nakon čega je počeo da urla na voditeljku i da joj postavlja pitanja “da li zna sa kim razgovara”
Voditeljka je istakla kako je ovo već drugi događaj za kratko vreme u kom vidimo nasilničko ponašanje Čedomira Jovanovića, na šta ju je on pitao kako je nije sramota da to izjavi.

https://objektiv.rs/vest/674148/je-...teljku/?utm_source=alo.rs&utm_medium=exchange
Ceda je potpuno odlepio. Sta se desava sa njim? Da li treba da prstane da se bavi politikom? Da li je i dalje Komsicev savetnik?
Da i dalje je Vučićev i Šapićev savetnik kao i POKS

Mene ne čudi njegovo ponašanje jer je on odavno odlepio,
posledice konzumiranja kojekakvih droga i opijata,
mene čudi što je takav bolesnik još na slobodi i to ne samo
zbog poslednjeg mu divljanja već mnogo sličnih situacija
koje je priredio samo u protekloj godini ?

Ovi se više i ne trude bar da glume državu i zakone.
U kojoj krštenoj državi bi ovakva individua bila na slobodi
i minut nakon napada na službena lica ma koju funkciju obavljao?

“Je l znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku​

Podeli:
ceda-3.jpg

Дао јој по прстима, што би рекао Сејдо Комшоглу. :mrgreen:

ljudi ovo je antalogijski intervju mislim na 2-3 prve minute

covek kaze ne seca se da je zvao policiju
posle kaze da je verovatno razbio izlog

.
Иако са Чедином политиком немам скоро никакве додирне тачке, за једно је у праву (од 9:59):

Вучић је Србију претворио у зверињак (од 13:08).

Међутим, његова улога у остварењу оваквог злочина према Србији је непроцењива

.

Mene ne čudi njegovo ponašanje jer je on odavno odlepio,
posledice konzumiranja kojekakvih droga i opijata,
mene čudi što je takav bolesnik još na slobodi i to ne samo
zbog poslednjeg mu divljanja već mnogo sličnih situacija
koje je priredio samo u protekloj godini ?

Ovi se više i ne trude bar da glume državu i zakone.
U kojoj krštenoj državi bi ovakva individua bila na slobodi
i minut nakon napada na službena lica ma koju funkciju obavljao?
Pa zar nisi videla sa kim je Vucic slavio pobedu na izborima zagrljen i u ljubavi najvecoj na svetu

Jao, bre, što ovaj brbljivac u 5-6 minuta može čoveka da sludi i uvede u neki lavirint bazičnih pitanja na koja izgleda ne postoje nikakvi odgovori...
Isti je i kad nije u rastrojstvu.
Popio lekove pa zabetonirao alkoholom koji su mi tutnuli u lokalu da se smiri :rida:
Imam strpljenja da slušam koga hoćeš, ali ovo... od ovoga zaboli mozak!

Мислиш, национални парк. :mrgreen:

D161.jpg

Since 2007
.
Не мислим.

Национални парк је уређен екосистем где постоје правила о којим се води рачуна.

Србија је данас (у политичком смислу) афричка џунгла из деветнаестог века...

.

Jao, bre, što ovaj brbljivac u 5-6 minuta može čoveka da sludi i uvede u neki lavirint bazičnih pitanja na koja izgleda ne postoje nikakvi odgovori...
Popio lekove pa zabetonirao alkoholom koji su mi tutnuli u lokalu da se smiri :rida:
.
Апсолутно тачно.

То су политичари који су утабали пут овом лудилу у којем живимо.

Где повереници власти некажњено мељу људе у индустријским машинама за млевење меса...

.

.
Не мислим.

Национални парк је уређен екосистем где постоје правила о којим се води рачуна.

Србија је данас (у политичком смислу) афричка џунгла из деветнаестог века...

.
Али национали парк у смислу карикатура Доброслава Боба Живковића.

Poslednja izmena od moderatora:
То су политичари који су утабали пут овом лудилу у којем живимо.
Već duže vreme informativni programi na vodećim domaćim frekvencijama nadmašuju sedmu umetnost u svim svojim žanrovima, mada ubedljivo onu koja je samo imitira ali je obično smeće, a velika braća koja informacije plasiraju i klasiraju u javnost prosto uživaju, maltene sociopatski, u frenziji i razvoju raznih psihičkih poremećaja kod svog naroda.

''Dosta, ako Boga znate,
ludnica je kanda otključana širom ostala...
prover'te, molim vas!'' :zcepanje:

Da, direktno ga pitaju da im prepriča događaje, a on daje neke misteriozne odgovore. Zamornnoh

Čeda je nervozan od onog trenutka kada je potrčao u SNS štab nakon izbora da izljubi Vučića kako bi dobio neko mesto u vladi a umesto njega to je dobila Čoma. Od tada reketa, razbija izloge i urla po studiju jer mu nije dovoljno da visi po televiziji kao Šešelj i Čanak samo nego hoće da bude ministar ali Vučić ipak više ceni DS kadar nego LDP.

Čeda je nervozan od onog trenutka kada je potrčao u SNS štab nakon izbora da izljubi Vučića kako bi dobio neko mesto u vladi a umesto njega to je dobila Čoma. Od tada reketa, razbija izloge i urla po studiju jer mu nije dovoljno da visi po televiziji kao Šešelj i Čanak samo nego hoće da bude ministar ali Vučić ipak više ceni DS kadar nego LDP.
Nejasan mi je stvarno. Priča o nekim ruskim zaverama kojima su Brana vučić i uzelac.

A u realnosti svi ti što pevaju "Čedo albanče" vuku inspiraciju od Putinovih odlikaša SNS.

https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1479677/ceda-jovanovic-urlao-u-studiju.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaže @TikaSpicStajkovce pošten čovek, sportista, zdrav, staložen, ne drogira se...
Pa to sto urla i sto je agresivan je jos jedan dokaz da se gospodin Jovanovic ne drogira.

Narkomani su uvek smireni, nadrogiraju se i vide zmajeve i sve im je ravno.

Dakle, ultimativni cilj ovog aparata izgleda da je da nam spali sve zdrave moždane ćelije na bilo koji način, pa makar to bilo i kroz ''suptilne'' sugestije da je sasvim u redu kao srčani bolesnik uzmeš tri terapije za pritisak i rokneš četvrt litra žestine... (Čoveče, koliko su mu čaša gurnuli u ruke da povuče odjednom?) ako flipneš-i onda se prosto ničega ne sećaš.
1622991985986.png

''Reketom se poštapam vraćajući se iz bolnice. ''.
Druže, najbolje se od sad poštapaj mitraljezom. :zcepanje:

I ti to gledaš i slušaš u jutarnjem programu i nikom ništa! :zcepanje:
Pričajte šta hoćete ali ovakve stvari se nisu mogle baljezgati na televiziji u ma koje doba dana u Miloševićevoj državi, toga se odlično sećam.
Nije bilo idealno mnogo toga, ali pre podne gledaš Branka Kockicu i Mlatu Zamlatu, a ne tipa koji se drlji na voditeljku: ''Znaš li ti sa kim pričaš?''.
E, jado... bolje da ne zna.

Što je najsmešnije Čomićka nije uložila ni zrno truda da postane ministarka kao Čeda svih ovih godina uvlačenjem Vučiću. Donekle Vučić ga škartirao kao i ove svoje radikale koje drži van vlade uglavnom a ubacuje DS. Samo što Čeda ima slabije živce nego radikali.

Back