A abraxasova Ističe se Poruka 2.514 08.02.2010. u 17:30 - Je l' nekom potrebna... #76 zograf.lo: Imas vaske?! Ajd ajd, samo ti probaj, odrasces jednog dana (i shvatiti sta valja) I pozdravicu je Kliknite za proširenje... e jebg nem' vaske nego neke smrdibube i buba svabe ja da odrastem? nikad.
zograf.lo: Imas vaske?! Ajd ajd, samo ti probaj, odrasces jednog dana (i shvatiti sta valja) I pozdravicu je Kliknite za proširenje... e jebg nem' vaske nego neke smrdibube i buba svabe ja da odrastem? nikad.
Mr.Masacre Iskusan Poruka 5.248 08.02.2010. u 22:02 - Je l' nekom potrebna... #77 ma da batalis ti taj growl i da se bacis na dranje i hardcore pa te mozda i anganzujem...
A abraxasova Ističe se Poruka 2.514 22.02.2010. u 16:57 - Je l' nekom potrebna... #78 Mr.Masacre: ma da batalis ti taj growl i da se bacis na dranje i hardcore pa te mozda i anganzujem... Kliknite za proširenje... Ne svidja mi se ovo.
Mr.Masacre: ma da batalis ti taj growl i da se bacis na dranje i hardcore pa te mozda i anganzujem... Kliknite za proširenje... Ne svidja mi se ovo.