Je`l bi mogao da oženiš neku levu, a da i dalje volis bivs

• Začetnik teme Začetnik teme MAZA.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno receno ova a i ostale drzave silom prilika bice naterane na drugu vrstu ozbiljnosti koja ce postaviti stvari na pravo mesto.
Dakle gospo draga sa nosicem u oblacima zavrseno je sa zenskim teoretisanjem o jednakosti i to onoj laznoj dakle rada i nerada .
Mi sposobni muskarci cemo preuzeti upravljanje i odlucivanje o svemu u drzavi i to ce biti vapaj bas onih koji su se busali i zanosili sa laznim tekovinama demokratije a ciji ce stomaci biti prazni a uterivaci dugova pred vratima.
Sve do jedne zene koje su zaposlene u mojoj ustanovi su kreditno prezaduzene a ova najnovija uredba vlade o smanjenju plate za 10% ih je potpuno slomila.Pukla im je trosadzijska ekonomija kao balon od sapunice i sad padaju u najteze ocaje to vise nije ni histerija niti je bes nego je apatija bukvalno su u bezizlaznom polozaju.
Sad su spremne da predaju svoje finansije muskarcima na upravljanje priznaju javno da su nesposobne i da ne umeju da raspolazu sa novcem.

To je sve foliranje zene su nesigurne jer su nesposobne da se nose sa izazovima zivota.Zene su toga itekako svesne da im je vreme najveci neprijatelj a starosti se boje kao vatre.Kad bi znao pravu istinu o zenama itekako bi ti bilo lako da ih trtis i hebavas do sudnjeg dana ali si to lorde nesretni papuchar koji o zenama zna samo ono sto one javno prezentuju a to je marketing ili narodskim recnikom receno prevara i obmana.

nije dzabe simbol za smrt matora zena =baba u crnini.

Iskreno receno ova a i ostale drzave silom prilika bice naterane na drugu vrstu ozbiljnosti koja ce postaviti stvari na pravo mesto.
Dakle gospo draga sa nosicem u oblacima zavrseno je sa zenskim teoretisanjem o jednakosti i to onoj laznoj dakle rada i nerada .
Mi sposobni muskarci cemo preuzeti upravljanje i odlucivanje o svemu u drzavi i to ce biti vapaj bas onih koji su se busali i zanosili sa laznim tekovinama demokratije a ciji ce stomaci biti prazni a uterivaci dugova pred vratima.
Sve do jedne zene koje su zaposlene u mojoj ustanovi su kreditno prezaduzene a ova najnovija uredba vlade o smanjenju plate za 10% ih je potpuno slomila.Pukla im je trosadzijska ekonomija kao balon od sapunice i sad padaju u najteze ocaje to vise nije ni histerija niti je bes nego je apatija bukvalno su u bezizlaznom polozaju.
Sad su spremne da predaju svoje finansije muskarcima na upravljanje priznaju javno da su nesposobne i da ne umeju da raspolazu sa novcem.

gde god se pogleda zenama pola platnih listica ode za rate bankama ,sad je jos gore... takmice se izmedju sebe koja je bolja riba i da uhvate nekog dasu ali pucaju na svim frontovima.!!!
osecaju kako im se blizi kraj pojele ih godine od planova i svetle buducnosti nema nista , plata vec pojedena vise od pola , posle ludacke histerije nastaje TAJAC ,sve je veca tisinchina u zenskim kuloarima ,bice jeftinog trpanja na angro !!!! :hahaha

Cuo sam pricu od lika koji radi u banci koji se sav osusio od teskog rada :hahaha:da je prava ludnica od navale zena koje mu svakodnevno dolazeu kancelariju i kukumachu da im progleda kroz prste i nadje neku soluciju za prolongiranje prispelih obaveza:Lik kaze da je prvi korak u pregovorima sa zenama obavezno pushenje pa tek onda sve ostalo.

obavezno kondom, svakakve infekcije mogu se nakupe.

Moramo biti svesni da velika vecina tih zena ne bi bila sposobna da placa taj najpravedniji porez ali i za to bi se osmislilo resenje a ono bi se ogledalo u organizaciji radnih zenskih ekipa koju bi cinile bas takve zene i koje bi radile svakojake komunalne poslove dakle metla u sake i udri od jutra do mraka.Kad nema smeca ima da se brisu stakla na javnim ustanovama da se kosi trava pored puuteva pruga i da se odrzavaju sve zakorovljene povrsine.Dakle za vrlo kratko vreme bi se ova zemlja ocistila i dovela u besprekorno stanje po pitanju busnih polovara i po pitanju uredjenosti .Resili bismo problem beskorisnih gnjiloguzih zena koje bi konacno dale neki koristan prilog nasem drustvu.

tacno tako.!
Moja ideja je da:
trebalo bi poceti vec sa 20 god.- porez 10% ,cisto da se pecnu malo i trgnu jer je poznato da zene teze kapiraju i logika im je slaba...
onda vec u 25god podici na 30% i dizati svake god.-po jos 5%.

od 30 vec preko 50% oporezovati te matore udavace polovare nerotkinje!!!:super:

Isto ovo bi moglo za muskarce. Protiv sam ovoga. Ziveo liberalizam, seks bez obaveza, drogiranje i alkohol.

Dole konzervativizam!

Back