Ketchua
Primećen član
- Poruka
- 705
meni se svidja ta akusto fora koju ima na s.y.p....a glas,nije nesto preterano,ali lepo je...
mada jeste,sto kazes,uspavljujuce...
mada jeste,sto kazes,uspavljujuce...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nikodim:Mmm... dobar je akusticni blues, jos bolji kada je live. Na zalost nisam imao priliku puno puta da ga poslusam u takvom izvodjenju ali uvek je bilo odlicno... na zalost "malobrojno" odlicno ali odlicno.![]()
nikodim:A ti sviris?![]()
Čekam priliku da sakupim neku kintu i obradujem se nekom dobrom polu-akustikom... Ali nema vajde od čekanja (za sada). Vidićemo. iluzionista:Svirio.Čekam priliku da sakupim neku kintu i obradujem se nekom dobrom polu-akustikom... Ali nema vajde od čekanja (za sada). Vidićemo.
![]()
nikodim:Evo bas sam pre par dana skinu Marvin Gaye - Whats Going On... nesto nalik pomenutom ciki...
nikodim:siguran sam da bi se introitusu dopalo

nikodim:I ja sam nesto orgijao po nekoj akustari pa sam je na kraju dao bratu... suvise sam ja lenj za take rabote.
Nego, mlatni nekog cicu u Knezu ili na Kalemegdanu... i otmi mu gitaru. Skoro sam video jednog covu sa jezivim Fenderom... (mislim da je bio Fender, nemam pojma koji model)...
), pa završio na bassu. :?
Šala.
Valjda znadeš razliku? Telekaster je onaj ružniji.
iluzionista:Fina pesmica. Marvin Gaye je legenda soula.Ne može da ne zvuči dobro. 8)
iluzionista:A šta bi sa tim čovekom? Oteše ga vanzemljaci?![]()
nikodim:Ko ce znati, mozda su to "odista" bili vanzemljaci.

iluzionista:O, svirio ja pre jedno 3-4 godine sa nekim drugarima... Doduše pop-rock, ne blues... Gitaristu smo već imali, meni nisu dali da pevam (ne krivim ih), pa završio na bassu. :?
Dobra ideja... Ili možda da maznem harmoniku nekom cigi.Šala.
Ne, samo pošteno.
BTW, za fendera: stratocaster ili telecaster?Valjda znadeš razliku? Telekaster je onaj ružniji.
![]()
Pazi sad kad me napadnu kolege zbog ove izjave.BTW, za mene je pojam Gibson ES 135 (stariji brat B.B. Kingove Lucille - ES 335).
![]()
nikodim:Znadem za razliku, nego ovo bejase akusticna gitara... E sada, pojma ja nemam da li postoje takvi modeli kada je u pitanju akustara.
nikodim:A... sigurno si video one male cigancice kako sviraju u Knezu, kada sam ih video prvi put, pre nekih lepih godinu dana, bas sam se odusevio.... Covece oni instrumenti su veci od njih, a prstici... nikad manji, i nista im to ne smeta da sviraju sasvim pristojno.

Praviss nam zazubicenikodim:A istog dana u Pancevu Vlatko Stefanovski.
I to pod hitno!!!nikodim:Nego da mi opravio jedan band od onoga sto se moze naci na ovijem stranama i prekinemo tu nezivesnost.
Sjajno, i ja kazzem! Drago mi je da se polako prihvatamo "posla". A ritam sekcija mi je uvek bila najvazznija ... tako da vidim da je u sigurnim rukamasublimacija:Sjajno!!! Mogu ja ba budem pomocna udaraljka (timpan, recimo) ili podrska iz pozadine? Moze jedan jazz-song sniman pod vetrovima nakog planinskog vrha? To bi sigurvo fenomenalno zvucalo ;-)
Evo, i kod mene si pozvana na rodjendansublimacija:Originalne CDove, izgleda kupujem samo drugima za rodjendanske poklone...Ostavicu traznju za tim cikom za kasnije...
Druzzino, ccini mi se da medalje joss nismo dodeljivaliiluzionista:Lupio sam za medalju, ali ne zamerite: radi pivce.
![]()
A je li? Sad je NS daleko???iluzionista:Daleko je Novi Sad, a još dalje Kanada.![]()
Ovde, nadam se, ne moram ja da te podsecam na text pesme "Odgovor"iluzionista:Ne obećavaš ništa, ali ja te ipak držim za reč.![]()
Apach:Praviss nam zazubice
Idess li?
Cuj imao prilike, takav cd se obavezno poseduje ;-)nikodim:Super Bass, dakle ovoj druzini vec dobro poznate cike, sto iz zvucnika sto sa ovih strana... Ray Brown, John Clayton i Christian mcBride. Ne znam dali je neko imao prilike da cuje ovo "cudo" (siguran sam da bi se introitusu dopalo), ako neko jeste... dede nek se javi.
introitus:Cuj imao prilike, takav cd se obavezno poseduje ;-)
Ketchua:E,ljudi,jedno tehnicko pitanjce,obzirom da ste ovde svi fino informisani...(sliht,sliht)
Terry Callier...Da li ga je neko cuo,i sta mislite o njemu?
Imam album Speak Your Peace,mislim da mu je to jedini...i da li to uopste spada u J&B?
iluzionista:O, svirio ja pre jedno 3-4 godine sa nekim drugarima... Doduše pop-rock, ne blues... Gitaristu smo već imali, meni nisu dali da pevam (ne krivim ih), pa završio na bassu. :?
Dobra ideja... Ili možda da maznem harmoniku nekom cigi.Šala.
Ne, samo pošteno.
BTW, za fendera: stratocaster ili telecaster?Valjda znadeš razliku? Telekaster je onaj ružniji.
![]()
Pazi sad kad me napadnu kolege zbog ove izjave.BTW, za mene je pojam Gibson ES 135 (stariji brat B.B. Kingove Lucille - ES 335).
![]()
nikodim:Znadem za razliku, nego ovo bejase akusticna gitara... E sada, pojma ja nemam da li postoje takvi modeli kada je u pitanju akustara.
nikodim:Da, prekljuce skinuh sjajan koncert Super Bass, dakle ovoj druzini vec dobro poznate cike, sto iz zvucnika sto sa ovih strana... Ray Brown, John Clayton i Christian mcBride. Ne znam dali je neko imao prilike da cuje ovo "cudo" (siguran sam da bi se introitusu dopalo), ako neko jeste... dede nek se javi.

Ketchua:jednom prilikom mi neko rece da,koliko je fender bolji od yamahe po pitanju elektrike,toliko je yamaha bolja od fendera po pitanju akustike...
ali,mora se priznati,gibson je neprikosnoven...![]()