klika
Ističe se
- Poruka
- 2.851
begešar:Nadam se da nije kasno da obavestim ljude koji su hteli večeras da dođu u Stratus da su me ovog momenta obavestili da nam otkazuju večerašnju svirku. Naime Stratus se inače iznajmljuje i za proslave rođendana itd. Sinoć tako neki klinci ( 18 rođendan ) ponapijali se, posvađali i u maniru pravih munze konza razbili pola kafane. U tom smislu u demoliranoj kafani se ne može svirati.
Šta se ovde dešava. Ušao mesec u sedmu kuću. Neptun , Mars , Saturn šta bre... U dva dana dve svirke nam otkazaše. Ma ne.... pa mi živimo u Srbiji zemlji mogućnosti !!!
Nego Kliko koja je procedura za dobijanje iseljeničke vize za Kanadu ? Postoji li neka bendovska iseljenička viza?
Apropo ovih otkazivanja svirki u Voxu i Stratusu.....htedoh reci par reci.......na zalost, ponavlja se stara prica, iskusio sam slicne stvari jos tamo `92-93 i od tada se zarekao da se u Srbiji vise nikada necu baviti muzikom, rogovi da ti izrastu dok odradis neku pricu do kraja kako treba. Neke stvari se izgleda nikada nece promeniti.......
Sto se tice bendovske iseljenicke vize, uhhhh....ne pitaj, takodje rogovi ce ti pre izrasti nego da sredis bilo kakvu vrstu vize. Mada, ako si clan Udruzenja muzicara, nekako se tako zove, nisam siguran da sam ovo pogodio,.....onda mozda mozes da sredis neku vizu na osnovu toga, ali je onda potrebno da nadjes nekoga ovde ko ima nekakvu kafanu ili nesto slicno pa da ti kao sviras tu.........to rade narodnjaci, to znam, ali za r`n`r momke, nisam bas siguran.
, komsija... kako hoces
Lepo od tebeKA, no vidiss ssta sve ispade od toga ... Nissta od nasseg zajednicckog provoda
uz muziku koju volimo ...