Jazz & Blues kutak :)

begešar:
Elem da. Šta kažete na druženje 07.04. subota. Vox po prvi put. Imamo milion razloga zbog kojih nam je ova svirka bitna, pa predviđam "pogibiju" na bini. Što će reći , dobro zezanje i odlična svirka su pred nama. Ima i dovoljno vremena da se izorganizujemo.Idemo Beograđani, malo dobre volje, pa da se konačno nađemo uz pivce. Nemojte da uvek indijanka i ja nešto "kuvamo" :). I kao što bi stari "čamac" rekao : "Keep the blues alive"

Sedmi? Moram da se izvinem mesje begešar, ali meni više odgovara taj sedmi... Pa ako postoji opcija da prenebegnemo to pivce i dobru mjuzu za 7mi i Vox koji mi je ipak malo bliži nego MunZe KonZa. :lol: A vidim da će biti malo veće društvance. ;)

A Indijanka, jel'te, je majstor za zakuvavanje muzičke bluz čorbice... Moram priznati da bi me bilo stid popiti pivce sa takvom sveznalicom... :lol: S obzirom na moje skromno, ali solidno znanje. ;)

BTW, sajt vam je profi. ;) Ali imam jednu malu zamerku za dizajnera: "Untitled Document" na naslovnoj liniji browsera. Neću sad da smaram oko toga, ali to se dodaje sa <title>Neki naslov</title> između <head> i </head> Prenesi pohvalu i zamerku dizajneru, on će znati šta da radi sa time. ;)

iluzionista:
Sedmi? Moram da se izvinem mesje begešar, ali meni više odgovara taj sedmi... Pa ako postoji opcija da prenebegnemo to pivce i dobru mjuzu za 7mi i Vox koji mi je ipak malo bliži nego MunZe KonZa. :lol: A vidim da će biti malo veće društvance. ;)

Kako god, stari moj. Sprema se pakao na oba mesta. Kao i u Obrenovcu 01.04., kao i u Zagrebu 15.04... Big wheel keep on turnin'...

iluzionista:
@Gazda nikodim: šefe, ako dolaziš u Vox, mogao bi da mi narezeš jedan CD malo modernijeg zvuka (80te, 90te i 2000te), slabo poznajem taj blues period. Ajde ako ti nije frka. ;)

Naravno da nije frka... samo nisam siguran da cu doci u Vox. Trenutno spremam neki ispit, pa kada budem to odradio mozemo se naci u gradu, nije problem. U svakom slucaju cu ti se javiti i naravno snimiti nesto zanimljivo, bez brige. ;)

iluzionista:
Svi su neke gazde, samo je Apachica gazdarica. :lol:

BTW, gde nestadoše blues svirke u Tramvaju? :shock: Sad petkom/subotom furaju neki rock...

Pojma nemam, ja i nisam iz BG-a (mada cesto posecujem taj grad), tako da ti i ne mogu pomoci po tom pitanju.

Da, upravu si, samo je Apachica gazdarica, mada tu je i Sublimacija, povremeno se pojavi.

Odlicna prilika da te pitam sta imas, ako imas, od Bill Withersa?
Cika je jako tezak za pronalazenje na natu, uspeo sam da nadjem samo 6 stvarcica i to preko LimeWire-a.

nikodim:
Pojma nemam, ja i nisam iz BG-a (mada cesto posecujem taj grad), tako da ti i ne mogu pomoci po tom pitanju.

Da, upravu si, samo je Apachica gazdarica, mada tu je i Sublimacija, povremeno se pojavi.

Odlicna prilika da te pitam sta imas, ako imas, od Bill Withersa?
Cika je jako tezak za pronalazenje na natu, uspeo sam da nadjem samo 6 stvarcica i to preko LimeWire-a.

Imam ja neki best of Bill Withersa... ako ti to ista znaci...Ja pokusavam da nadjem od Dave Matthewsa-"Under the table and dreaming" i "Recently". Ne trazim "Usluga za uslugu", ali s' obzirom da ovde ima ljudi koji tacno znaju o cemu pricam, nekako mi je jednostavnije da ovdeobjavim ono sto mi treba. Ah, da... ako ti je malo brzi net, probaj "Bitlord" program ili slicno, pa neki sajt sa torrentima. Ne znam koliko si upucen, ali ti mogu pomoci i oko toga. Pozdrav

saratoga:
Imam ja neki best of Bill Withersa... ako ti to ista znaci...Ja pokusavam da nadjem od Dave Matthewsa-"Under the table and dreaming" i "Recently". Ne trazim "Usluga za uslugu", ali s' obzirom da ovde ima ljudi koji tacno znaju o cemu pricam, nekako mi je jednostavnije da ovdeobjavim ono sto mi treba. Ah, da... ako ti je malo brzi net, probaj "Bitlord" program ili slicno, pa neki sajt sa torrentima. Ne znam koliko si upucen, ali ti mogu pomoci i oko toga. Pozdrav

Naravno, sve dolazi u obzir. Nazalost ne mogu ti pomoci kada je Dave Matthews u pitanju jer nemam nista od njega. Ne znam kakav net koristis ali pokusaj, ako ti to vec neko nije rekao, preko Torrenta. Drugo, imam nekih kataloga koje bih ti mogao poslati, nisam siguran da li ga tu ima, ali ako si raspolozen posalji mi mail na pp pa ti ih mogu poslati.

Back