Jazz & Blues kutak :)

...

Dobar pravac za razumevanje prve Pesme sa prethodnog posta, dao je jedan od blejaca sa "You-tu-be-e-e"-a:

Dakle, "дис из а плејс фор сомтинг копи енд пејст":

"This Song shows the form of Love in all parts of Life.

First Love and first lost love. longing. second love ,bad thoughts ofloose your love.The way the world feels Great! seperation.

The thought and feeling of true Love 3:37

How it feels if you loose this love and how the world breaks in it self. 4:00

the knowledge that it won't get that good any more! 4:45
",

ALI,

ovde bih i dodao:

- To nije samo pesma o Ljubavi, vec Ljubav sama.

- Za slusanje ovog albuma ( "Conversations with Myself" ) koristite slusalice, zato sto пр(о)д-усер nije imao pojma kako da se uravnotezi stereo slika sa tri nasnimljena klavira.

A sada, s(r)etno saljem jos jednog krilatog pauka da protka malo svaciju samocu:

Donald Byrd - I'm A Fool To Want You ?

:worth:

P.S. - Vezbaj, vezbaj Banovic Strahinja - jednoga dana svi ce iskljucivo zbog Tebe dolaziti u jazz club "Ptica", a ja cu moci da se unaokolo hvalim kako si mi jednom ispunio Zelju.

Poslednja izmena:
Jako zanimljive teme se ovdse vode... imam jedno pitanje,bavim se muzikom,inace obozavam jazz,imam jazz quartet ''Jazz Varijanta'' ,ali nazalost nemamo gde da sviramo,jer,u Srbiji malo ljudi voli jazz,nazalost,jer su ljudi slabo elokventovani,pa im je jazz ''smor''. Da li imate neki dobar predlog? evo poslushajte,u pianju smo nas 4 momka,sami radimo jazz stvari,92 smo godiste,bubnjar 95 a basista 97 godiste. A sviramo ovako: (ovo je snimak sa koncerta u Ceskoj,tacnije sa tonske probe) :)

...

Hm...

Interesantno (u)p(l)itanje, ali i sa moje strane ostace bez o(d)govora.

- "Nazalost" - nemam nalog da cujem malog sa FaceB(r)ooka.

:D

Veceras d(r)ame bi-Raj-Uuu:

Kenny Burrell - Saturday Night Blues

:per:

"Mnogo sta se do-gadja izmedju case & donje usne"...

Poslednja izmena:
Jako zanimljive teme se ovdse vode... imam jedno pitanje,bavim se muzikom,inace obozavam jazz,imam jazz quartet ''Jazz Varijanta'' ,ali nazalost nemamo gde da sviramo,jer,u Srbiji malo ljudi voli jazz,nazalost,jer su ljudi slabo elokventovani,pa im je jazz ''smor''. Da li imate neki dobar predlog? evo poslushajte,u pianju smo nas 4 momka,sami radimo jazz stvari,92 smo godiste,bubnjar 95 a basista 97 godiste. A sviramo ovako: (ovo je snimak sa koncerta u Ceskoj,tacnije sa tonske probe) :)

Hej, aj uradi nesto sa ovim videom, tj. postavi ga negde gde se moze videti ili podesi opcije privatnosti na profilu. Pokusao sam sada da ga pogledam, ali bezuspesno.

Back