Jazz & Blues kutak :)

...

Dragi Pita-oce, dao si nam da u mrklom mraku opipamo npr. delic surle od slona...

Dakle, ja necu odgovoriti da je To MOZDA zmija.

Uostalom, to i nije cela melodija, a nije ni zvuk sax-a, vec nekoliko suvih MIDI nota, emuliranih verovatno na general MIDI instrumentu.

:dontunderstand:

Jane Monheit - Tea for Two

:whistling:

--> Ajd' sad, (po)javite se: tko sam pije caj od nane - taj zapravo ocajava onanisuci.

Pa naravno da je u pitanju MIDI sekvenca, nemam original snimak te melodije, već sam je na brzinu napravio putem jednog programa. Ne znam, nekoliko ortaka isto zna tu melodiju, mnogo im je poznata, ali ni oni ne znaju odakle je.

...

Ne znam zasto si to Pitanje postavio bas ovde,

ALI,

neka tI bude: moj (s)lepi (p)okusaj --> najvise slicnih elemenata pronalazim u ovoj Pesmi, bez obzira sto je tvoj bpm nesto sporiji

:rumenko:

P.S. - Izvinjavam se Qtku sto pravim IzUZ@ak (al' sam makar malo jazzirao sa recima).

Pa postavio sam ga ovde, jer tu melodiju svira saksofon (u toj pesmi koju tražim) i zato pretpostavljam da je u pitanju neka "smooth jazz" pesma, a to svakako pripada ovoj temi.

Inače, nije ni ta pesma koju si mi predložio. Lep pokušaj, hvala ti ponovo na trudu (mada ne znam gde si u toj pesmi prepoznao delove te moje melodije, ja nisam ama baš nigde). :)

...

To o cemu ti pricas ja nazivam - problem akcentovanog uha.

Ne postoji Melodija ako nije dostignuta njena Celina.

Za ostalo pitaj cika Pedro Mendes-a (mail imas u vidoje-klipanu ispod):

Art Farmer Quartet with Jim Hall

:roll:

Laku noc sviraci - mooka mi je od vasih fall-sheva.

...

AV, AV, AVEee nik-od-ime, niko-dim-eeE...

U ZLostavljacu tvoje never-ending Teme ima vise Isti-ne nego na dnu bacve bilo kog vina...

:mazipsa:

O drve-tu sam go(vo)reo na nekom drugom mess-tu.

:roll:

Ako NETkome strasno (<-- страшно - prim. prev.) smetaju moji verba(na)lni prolivi (pre, za vreme ILI posle akusticnog Uzitka), obecajem da se vrlo lahko mogu teleportovati sa Reci na (o)Dela.

Neobuzdani lajavi krelac ume zaista Lepo i da cuti... samo MOLI(M) za malo rumenijeg QQruza & veci kreWETac za Dvoje, u najudaljenijem delu Qtka.

;)

Ajd' sad, nazdravlje !!! - Da smo zivi & zdravi, da nam stoje pravi & da bude Mira u drz-A-Vi (<-- poslednja Rec se juzno-serb-ski akcentira) !?!

TRIO OF DOOM - Continuum

:cool:

Na-ime, muskarci vole da gle-daju, a Zene da budu gle-dane.

:heart:

Poslednja izmena:
...

WOW !!!

Pussy Ga.ore... Sve do Vas&ONe.

:D

Vi-dim ja da ce ovde uskoro biti i malih slatkih sarenookih Bebana.

I "тко то каже - тко то лаже" da Mladi nisu napr(e)dni:

Charlie Christian ( Short OverVIEW )

:andjeo:

P.S. - Zbunjivanje moze biti i Taktika.

P.P.S. - A dok se Oni (s)nadju --> imace Jedno za udaju, jedno na fakultetu, jos jedno u skoli & naravno, Jedno za pod mishQ.

P.(M).S. - Lakse je Troje da postanu Dvoje ne-goli Dvoje da (p)ostanu Jedno.

:cool:

RESPECT !!!

:heart:

Poslednja izmena:

Back