Jazz & Blues kutak :)

nikodim:
Nego ljudi... sta bi sa Marcus Millerom, da li je neko slusao tog ciku?

HO HO HO SREĆNA NOVA GODINICA.

Malo unapred, no nije zgorega. Elem. Možda sam suviše star da bih vam mogao pomoći ali bojim se da bi bilo malo neozbiljno da jedan prevejani begešar tipa mene nema u svojoj kolekciji zvučne zapise kolega cenjenih. Stoga MP3 čika Markusa imamo na lageru.
Toplo preporučujem. Sjajan gospodin.

begešar:
Nešto gledam ovog tvog zelenog čikicu brate Nikodime....ceniš li da je prešao po toj liniji ispod njega obim planete zemlje za vreme postojanja naše temice ? Šo' bi rekao džoni šetač: "Keep walking". živjeli !!!

Vidis o tome nisam ni razmisljao, a vrlo je zanimljivo pitanje. :) Mora da je presao jako, jako mnogo, ali... jos uvek nije stao da predahne, znaci da je OK, valjda. ;)

begešar:
HO HO HO SREĆNA NOVA GODINICA.

Malo unapred, no nije zgorega. Elem. Možda sam suviše star da bih vam mogao pomoći ali bojim se da bi bilo malo neozbiljno da jedan prevejani begešar tipa mene nema u svojoj kolekciji zvučne zapise kolega cenjenih. Stoga MP3 čika Markusa imamo na lageru.
Toplo preporučujem. Sjajan gospodin.

Jeste, gostovao je skoro u BG-u sa svojim bendom, ali ja ga nazalost nisam odgledao i odslusao. Moj prijatelj jeste i kaze da se raspametio slusajuci ga.
Skoro sam nabavio nesto od njega, par nekih kompozicija, a posto mi je bass gitara jedan od omisljenih instrumenata svakako da mi se dopalo sta ovaj cova radi, tj. svira. Mnogo je luckast, i sto je najvaznije u pravom smislu reci, on bukvalni "cerupa" tu gitaru. ;)

Nego... srecna nova godina i tebi, uzivaj u dobroj i kvalitetnoj muzici kao i do sada, i neces pogresiti. :)

Ssto ti zeleni-ccovecce ne spavass? Sticcess kondiciju za nocas?

U sv.sluccaju,
dragi moji Bluesery&Jaaaazzery (i vi zakucani za ovo tle i vi ssto ste "tamo daleko") i ostali ljudi dobre volje,
Pre svega zzelim vam za vecceras odliccan izbor muzike (da ne ispadne da ovde dzabe trubimo :)), raspolozzenje "na nivoETu", malo od po-svega da u Novoj nissta ne manjka i da svi sigurno stignete kuci posle ludog slavlja ;)

Ljubim vas sve i SRECNA VAM NOVA GODINICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. Slussam Creedence za sluccaj da Oldtimersy zakazzu veccerasKE, a bome i da neutralissem ove "za kavVanu spremne" komssije!

Pozzzzzzzzzzz...

Dragi mojii blueseri i blueserke, jazzeri i jazzerke... Želim vam srećnu novu godinu i mnogo više jazza i veselih latino-ritmova, a dosta manje bluesa nego prošle godine. ;) A, da... I da se sledeće godine sretnemo na nekoj dobroj svirci. Budite dobri i budite dobre, pa se pišemo sledeće godine. 8)

Apach:
Ssto ti zeleni-ccovecce ne spavass? Sticcess kondiciju za nocas?

Pa... iskreno bio sam sa prijateljima „kojekuda“ pa sam kasno dosao kuci tako da nisam bio raspolozen za spavanje (nelogicno priznajem;)), tako da sam resio da napisem po koju na ovim nasim stranama.
Sto se kondicije tice... bila je odlicna, zaspao sam tek posle 7h... nisam nesto mnogo spavao i odlicno se osecam jer je protekl anoc zadovoljila apsolutno sve kriterijume koje sam joj postavio. To naravno znaci, da sam morao da pustim dosta svojih muzickih favorita, vodeci pritom racuna o „usima“ ostalih ljudova koji bejahu prisutni. Slusao se dakle Marcus Miller, Spyro Gyra, Rueben Wilson, Jochn Scofield... i ostala muzicka braca.

Moram malo i da se pohvalim... posto sam se malo poigrao sa DJ-jevskim „racunalom“, u hrpi diskova nadjoh Anastasiu (Mkedonija), tj. kompletnu diskografiju. Naravno, naoruzan jednim RW-om pristupio sam kopiranju... Tako da sada imam to sto sam jako dugo trazio, i upravo ih slusam... odlicno je i mogu vam preporuciti, naravno, pod uslovom da vam se dopada takav sound. ;)

nikodim:
Moram malo i da se pohvalim... posto sam se malo poigrao sa DJ-jevskim „racunalom“, u hrpi diskova nadjoh Anastasiu (Mkedonija), tj. kompletnu diskografiju. Naravno, naoruzan jednim RW-om pristupio sam kopiranju... Tako da sada imam to sto sam jako dugo trazio, i upravo ih slusam... odlicno je i mogu vam preporuciti, naravno, pod uslovom da vam se dopada takav sound. ;)

Meni se svidelo ono što su radili za film "Pre kiše".... Čuo sam i nešto snimljeno nakon toga... Elektronika... :? Nije mi se svidelo.

Back