Ili ti mene zajebavas ili sam ja poglupaveo u poslednje vreme...
hifi od Hi-Fi tj. HiFi tj. High Fidelity.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
introitus:Ili ti mene zajebavas ili sam ja poglupaveo u poslednje vreme...
Apach:Bass smo se obezobrazili![]()
E ja sam cuo za njega ali slusao nisam...nikodim:Nego ljudi... sta bi sa Marcus Millerom, da li je neko slusao tog ciku?
E to je prezime ovog mog hifi-a ;-)nikodim:Ma nismo... salisli smo se... ja upravo slusam jedan Verbatim, odlican bend, ne znam da li si imala prilike da ih slusas.![]()
Ja nisam ...nikodim:Nego ljudi... sta bi sa Marcus Millerom, da li je neko slusao tog ciku?
Jaooooj, znam ih! Iamju oni onu dobru ... ono ... na, na, na, naaaaaaaaaaa, na ...nikodim:... ja upravo slusam jedan Verbatim, odlican bend, ne znam da li si imala prilike da ih slusas.![]()
nikodim:Nego ljudi... sta bi sa Marcus Millerom, da li je neko slusao tog ciku?
introitus:E ja sam cuo za njega ali slusao nisam...
begešar:Nešto gledam ovog tvog zelenog čikicu brate Nikodime....ceniš li da je prešao po toj liniji ispod njega obim planete zemlje za vreme postojanja naše temice ? Šo' bi rekao džoni šetač: "Keep walking". živjeli !!!
introitus:E to je prezime ovog mog hifi-a ;-)
begešar:HO HO HO SREĆNA NOVA GODINICA.
Malo unapred, no nije zgorega. Elem. Možda sam suviše star da bih vam mogao pomoći ali bojim se da bi bilo malo neozbiljno da jedan prevejani begešar tipa mene nema u svojoj kolekciji zvučne zapise kolega cenjenih. Stoga MP3 čika Markusa imamo na lageru.
Toplo preporučujem. Sjajan gospodin.
Apach:Ssto ti zeleni-ccovecce ne spavass? Sticcess kondiciju za nocas?
introitus:SRECNA VAM NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikodim:Moram malo i da se pohvalim... posto sam se malo poigrao sa DJ-jevskim „racunalom“, u hrpi diskova nadjoh Anastasiu (Mkedonija), tj. kompletnu diskografiju. Naravno, naoruzan jednim RW-om pristupio sam kopiranju... Tako da sada imam to sto sam jako dugo trazio, i upravo ih slusam... odlicno je i mogu vam preporuciti, naravno, pod uslovom da vam se dopada takav sound.![]()
iluzionista:Meni se svidelo ono što su radili za film "Pre kiše".... Čuo sam i nešto snimljeno nakon toga... Elektronika... :? Nije mi se svidelo.