nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Ti bas exploatises taj net... maksimalno.
Kazes skupo, pa nije valjda neka nerazumna cifra u odnosu na njihvo standard?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Ti bas exploatises taj net... maksimalno.Kazes skupo, pa nije valjda neka nerazumna cifra u odnosu na njihvo standard?
klika:Zato Nikodime (a i ostali koji vole Texas blues), onaj katalog u ruke, dva-tri piva manje za vikend, i eto ti kolekcija od nekih 15-20 albuma velikog majstora, neces se pokajati!
iluzionista:Tako to ide... Kao i John Lee... Ali ono što poslednje posustaje je glas. Na našu sreću.
nikodim:Pazi... kod nas je jos u vek moguce doci do jeftinijih diskova, naravno mislim na mp3, sto je u odnosu na nas standard jako dobro, iako zbog toga izdavaci gube novac. Poredjenja radi, umesto toga sto si napisao (misli se na to carobno pivo), mozes imati kompletnu diskografiju jednog tako velikog asa.
Ipak... blues i pivo... ne moze jedno bez drugog.
A ti... bas uzivas u Kanadi, briga te za zimu, briga te za sneg...
Slusao sam „starog“, ali jako slabo, mada... dovoljno da shvatim pricu o njemu i njegovoj velicini.![]()
klika:Znas kako, koristim priliku da pogledam sve velike stare majstore dok su jos medju zivima, nema ih mnogo.
...A pre bukvalno 10-tak minuta se vratih iz grada i u metrou vidoh jednog tipa koji svira rezonantnu gitaru, i to stari regtime/jazz/blues. Bacio me covek na kolena! Ja mu pridjem i popricah malo sa njim, i rece mi jednu interesantnu stvar da svira na 8-zicanoj gitari specijano napravljenoj po njegovoj zelji, a radi se tome da su tri gornje zice ustvari bas zice i da na njima svira bas linije dok dole naravno svira akorde. Tip se zove Jason Crawford, odoh malo na internet i nadjoh samo reci hvale za coveka bas pominjujuci jedinstven stil sviranja. Covek mi je ulepsao dan!
sublimacija:Divna prica! Ne mogu sad da procitam ostalo...Pozdrav svima...
Volim ih i ja!sublimacija:Da li neko voli Vaya con Dios?
takodje .....nikodim:Da i moram priznati da mi se bas dopadaju. Mada nemam bas neku opasnu kolekciju...![]()
Pominjala sam je i gledala sam ovo ... Bass volim takvo zapevanjenikodim:Veceras sam ne B92 gledao jednu zanimljivu grupicu. Svirali su momci iz Big Band-a RTB-a, i joe jedan basista, mislim da je Bata Bozanic, a pevala je Bebi Dol... zanimljivo nema sta. Mada, dobra je tatka Dol, nije ono sto se meni jako dopada ali nije ni za podcenjivanje. Secam se da je bilo reci o njenim izletima u jazz... i moram priznati da nije losa. Da li je jos neko gledao, bejase to Timofejev na B92?
Apach:takodje .....
Pozdrav svima! I'm Back![]()
Skoro kao ovaj tvoj mali, zeleni...nikodim:Pozdrav za tebe... reklo bi se da negde zuris...![]()
Hello, my darling, hello my sory, hello my sweet come back...baritonski...Apach:Volim ih i ja!
Pozdrav svima! I'm Back![]()
nikodim:Hej... Sada cu ja tebe da citiram:“Cuvajte se, Apach ponovo jase“.
Hvala, trudicu se da ne nestanem opet ...nikodim:Dobro dosla nazad, nadam se da neces opet nestati toliko dugo... 8-)
sublimacija:Hello, my darling, hello my sory, hello my sweet come back...baritonski...
Nazzalost nisam imala prilike da je slussam onako koncentrisano, samo onako -usput- ...nikodim:@Apach
Hej... jesi li slusala Diana Krall?
Ja sam je spomenuo u jedno postu ovde ali niko se nije izjasnio, pa me zanima dali si imala prilike da je cujes, posto se meni opasno dopada...![]()
Apach:Nazzalost nisam imala prilike da je slussam onako koncentrisano, samo onako -usput- ...
Apach nije na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom
nikodim:Meni se opasno dopada... bela teta a "razara" kao da je crna, nikad crnja...![]()