Dr.Grozozo
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Slusao li je neko od vas Kazumi Watanabe-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre par godina moji prijatelji su svirali tu, ali ni tada nisam bio, zapravo ni jednom do sada.![]()
Pa navrati ove godine...Blackmailersi su bend iz rusije i to jedva chekam da chujem...sviraju blues kroz koji su provucheni njihovi etno-motivi...veoma su popularni tamo.Pa navrati ove godine...Blackmailersi su bend iz rusije i to jedva chekam da chujem...sviraju blues kroz koji su provucheni njihovi etno-motivi...veoma su popularni tamo.

Pa navrati ove godine...Blackmailersi su bend iz rusije i to jedva chekam da chujem...sviraju blues kroz koji su provucheni njihovi etno-motivi...veoma su popularni tamo.

Vrlo rado.... ovo je vech sedmi po redu...postavichu link sa slikama, i izveshtaj, obechavam!
![]()

Da i najvaznije sam zaboravio... da li neko ima Leb i Sol Live in Macedonia?
Ja licno preferiram originalne sidije, a sve ostalo mu dodje samo kao info.
Ko ne voli, ali gde nam je lova za sve ono što bismo želeli da tako imamo? Kako bih, na primer, nabavila komplet Dukea Ellingtona, kad originali koštaju 600 dolara, a ja ga skinula za džabaka.Mislim ,druže, da si potpuno u pravu!
I ja više volim kada u CD player stavim originalni, štampani ,a ne sto puta kovertovani i pre-rezivani disk. '
Bila je jedna prodavnica na ćošku Kneginje Zorke i Njegoševe, ne znam da li još postoji, tamo su, navodno, bili originali, barem su cene bile kao za originale, imali su i jazz. A bilo je i u Univerzitetskoj knjižari, Knez Mihailova, (ka platou ispred Filozofskog faksa)gde u ovoj zemlji ''istočno od Bosne'' može da se kupi regularni, originalni CD,
Druže moj, odgovor na ovo pitanje glasi: IMA!
Imam ga ja, a sada ga imaš i Ti. Znaš gde sam Ti ga postavio. Treba samo da skineš dva foldera. U jednom je kompletan video i mp3 a u drugom je kompletna oprema CD u jpg formatu.
Kako sam uspeo da dođem do toga i koliko mi je muke trebalo- ne pitaj. Bitno je da sam ispunio obećanje koje sam dao. Radile su veze i preko Male Krsne i Novog Zelanda, ali sada ga imamo. Šta da Ti kažem, nego SKIDAJ I UŽIVAJ!
Ja ću večeras da napravim DvD konverziju i da uživam u full HiFi modu, preko NAD varijante.
P.S. Mogao sam ovo da ti pošaljem na pp, ali hteo sam javno, na forum, da znaju i ostali. Još jednom sam proplivao na torrentima. Sve je bilo OK do 69,8 %. A onda su me isključili. Web page je postala nedostupna i sve molbe za pomoć su ostale bez odziva. Ni kojekakvi programi koje sam, u međuvremenu instalirao, koji služe za oslobađanje nedostupnih web stranica- nisu pomogli. Neko to radi namerno sa torrentima. Pusti te da se upecaš, a onda te preseče negde pri kraju.
Definitivno odustajem od TORRENTA.
Bitno je imati prijatelje na mreži, a prijatelji imaju prijatelje.... i tako to ide.
P.P.S. Obećao sam Ti Live in Macedonia i ispunio obećanje. Šta ćeš veće sreće! Još jednom, uživaj!

Ovogodisnji Jazz festival u Vankuveru 20. juna otvara Herbie Hancock, uzeo sam kartu.
Hi, Klika!
Misio sam da si nas napustio, a nekoliko puta sam hteo da Ti pošaljem poruku. Pronašao sam nešto što nas je interesovalo obojicu, a nismo znali šta je. Radi se o John Moony-jevom Solo Acoustic Live 2CD.
Ako još čuvaš muziku, sada imaš i omot. Kao što vidiš, radi se o koncertu u SLYMAN THEATRE, u New Iberia - Luisiana ( 21. januara 2004 ).
Koliko je meni poznato, ovaj CD nije ni na jednoj zvaničnoj listi snimaka J. Moony-ja, pa pretpostavljam da se radi o piratskom ( ali vrlo kvalitetnom) snimku.
P.S. Možda TEASER ima original ili zna gde može da se nabavi?
Pozdrav Klika i navrati nam opet. Nije Kanada tako daleko!
Zakris - skinuo sam Lebi Sol... odlican je snimak, ali si ga nasao za medalju.
Nego, slsaum ovo sto si ranije prebacio, Don Grusin - The Hang, odlican album...

Koko Taylor je stvarno izuzetna. Stara shkola ali moderna energija.
Sta bi sa onim slikama?![]()
Sa Voxstocka?
Pa tek treba da se desi...sledeche subote.
Sve chu da slikam pa chu postaviti link.
Metropolis che napraviti opshirnije reportazze....