Javnosti na znanje!

Па ако их Родић добије на суду ИМА ДА ИМ ИСПРАЗНИ И "ДОНАТОРСКЕ КАСЕ" и "ДОНАТОРСКЕ ЏЕПОВЕ"...:zper:

nekako bih bio mirniji kada bi ovi odgovarali svojom imovinom za svoje uspehe, kako partijske tako i drzavne

pa posle lepo, ceo zivot da rade za prosecnu platu i da vracaju sve ono sto su rasipali godinama, za svoje licne politicke potrebe

ovako kako je sada, niceg se ne boje, i da ih neko demokratski smeni, a smenice ih, zasticeni su ko svete krave u indiiji, znaci da se donese zakon o zapleni imovine neuspelim politikantima na vlasti

OVO JE SAMO DOKAZ DA SE OSVAĐAŠE SVI ONI OKO PARA

A DI SU MOJI NOVCI?

Ја мислим да нису (само) паре у питању.

За овог Родића се говорило да је био УДБАш, па је онда, претпостављам, био Слобин човек, па онда када је из својих тајних извора (једном УДБАш - заувек УДБАш) сазнао да ће запад по сваку цену довести ДОС на власт - онда се приклонио ДОС-у, а сад мислим да зна да се и ДОСу (тј. главним ДОСовцима) клима тло под ногама, па да на време (пре него што почне ланчано урушавање) промени страну...

Све у свему - тип који се окреће како ветар дува а све у заштиту и у корист своје гузице.

Само се надам, као што већ рекох, да га неће уклонити из медија (или било како другачије) ПРЕ него што обелодани САВ прљав веш ДОСовских мафијаша.
Мада, сумњам, јер би тада морао да "простре" и свој прљав веш, тако да ће ово бити "много буке ни око чега", бар што се српске јавности тиче.

• Podržavam
Reactions: 27E

Back