Javne ličnosti i mladi...

pa ako je tako,nemozes da ides okolo i krcis se kako ti podrzavas naci ideologiju,u clju da ispadnes frajer,a svidja ti se hiljaditina toga
odrasti
kako ne-i ja sam tebi dala odgovor

:zcepanje:
oh boze:confused:
stvarno se mnogo gubim:rumenka:

e,realno,ne mozes da kazes sta bi se desilo da smo potpisali sporazum?
mozda sada ne bi imali podrsku rusa?
mozda ovo
mozda ono
duboko zalazis
ali svakako,neutralnost takodje znaci i neulazenje u rat
tako da za tebe mesta opet ne bi bilo
a i ne bi se lepo proveli nakon sto je rat izgubljen
kukavice niko ne voli

Uvek treba biti objektivan....samim tim i na nacizam treba tako gledati i prihvatiti delove sa kojima se slazes...

A dali bi nam bila potrebna podrska od rusa>?
Hrvati su prosli bolje od nas....

psihoanaliza je zvanicno prihvacena..kao nauka..a meditacija je za svakog racionalnog samo nacin za smirivanje..i nemoj banalizovati sa papirom molim te....posto imas na stotine knjiga iz psihoanalize od kompetentnih ljudi koji se nisu zamlacivali stvarima koje nisu fizicki dokazive...kao sto je ci/cakra kako god..
Sposobnost levitacije..aj molim te nemoj da lupas gluposti..to se kosi sa zakonima fizike...al dobro ti sigurno verujes da je ono sto kris ajndzel radi istina..

pa savrseno me boli ****** za to
nije ni alternativna medicina bila priznata,pa nesto vidim da se svi okrecu ka njoj
i cak je pribrala mnogo vise odobravanja u odnosu na zapadnu
pitanje je vremena
a sto se levitacije tice
gostovali monasi u mom gradu,izvodili neka cuda sa oruzjem,i zatim se u stanju meditacije izdigli nekoliko centimetara i ostali tako nekoliko minuta
bilo to i na ng
gde su mahali ispod i iznad njih,da pokazu da nije trik
a na jadan pokusaj sarkazma mogu samo slatko da se nasmejem

Uvek treba biti objektivan....samim tim i na nacizam treba tako gledati i prihvatiti delove sa kojima se slazes...

A dali bi nam bila potrebna podrska od rusa>?
Hrvati su prosli bolje od nas....

aha
a treba biti i folirant??
moguce
sada zalazimo u hiljadu zasto hiljadu zato
otkud i znas da ne bi bila?
realno,hrvati nemaju kosovo(dobro,sada ga nemamo ni mi),a pitanje kosova nema nikakve veze sa ww2

pa savrseno me boli ****** za to
nije ni alternativna medicina bila priznata,pa nesto vidim da se svi okrecu ka njoj
i cak je pribrala mnogo vise odobravanja u odnosu na zapadnu
pitanje je vremena
a sto se levitacije tice
gostovali monasi u mom gradu,izvodili neka cuda sa oruzjem,i zatim se u stanju meditacije izdigli nekoliko centimetara i ostali tako nekoliko minuta
bilo to i na ng
gde su mahali ispod i iznad njih,da pokazu da nije trik
a na jadan pokusaj sarkazma mogu samo slatko da se nasmejem

pa da ...sta tebe bole *****..sta stariji i pametniji ljudi sa doktroatom misle vazno je da ti delas po svom....mnogi bi te odma kao razmazeno deriste iskljucili iz diskusje....
da da..sve ce ti pomoci alternativna medicina kad te udare kola..ili dobijes srcku..ili rak....ma da..aj nemoj pricati molim te...da je tako...nebi barak obama ulagao 700 000 na reformu zdravstva...
Da pa ista ta nac geo prica da je 2012 moguca..aj bre molim te...to je dokaz..nac geo je reklo da to nije laz..sad ce oni da krse zakon fizike...je nac geo..je uspela da prevari gravitaciju...aj bre molim te..znas ti sta pricas...

pa da ...sta tebe bole *****..sta stariji i pametniji ljudi sa doktroatom misle vazno je da ti delas po svom....mnogi bi te odma kao razmazeno deriste iskljucili iz diskusje....
da da..sve ce ti pomoci alternativna medicina kad te udare kola..ili dobijes srcku..ili rak....ma da..aj nemoj pricati molim te...da je tako...nebi barak obama ulagao 700 000 na reformu zdravstva...
Da pa ista ta nac geo prica da je 2012 moguca..aj bre molim te...to je dokaz..nac geo je reklo da to nije laz..sad ce oni da krse zakon fizike...je nac geo..je uspela da prevari gravitaciju...aj bre molim te..znas ti sta pricas...

znas ti sta pricas?
da se podvrgnes tretmanima alternativne medicine,srcku ne bi ni dobio,kao ni rak
nemoj ti pricati molim te,o alternativnoj medicini si samo sanjao i cuo,a drugaricina keva ,koja je zavrsila medicinski,specijalizovala se za akupunkturu,mi je radila tretman,i znam kako sam se osecala,tako da mozes samo da trabunjas
da-to je jedan primer
ali,vidis,zapadna medicina ima nusposledice
alternativna ne
velika prednost
alternativna medicina sprecava
a cekaj,nisi svesan koju psiho-fizicku snagu imaju ti ljudi
matorac od 100 godina bi te patosirao,plakao bi kao beba
ja sa ga videla kako se krece,brze od tebe
a to se kosi sa zakonima biologije,zar ne??
a sta tebe boli ***** sta kaze naucno istrazvanje vredno 40 miliona dolara,ti ces i dalje tvrditi da su belci superiorni
reci mi nesto o tome,molim te

znas ti sta pricas?
da se podvrgnes tretmanima alternativne medicine,srcku ne bi ni dobio,kao ni rak
nemoj ti pricati molim te,o alternativnoj medicini si samo sanjao i cuo,a drugaricina keva ,koja je zavrsila medicinski,specijalizovala se za akupunkturu,mi je radila tretman,i znam kako sam se osecala,tako da mozes samo da trabunjas
da-to je jedan primer
ali,vidis,zapadna medicina ima nusposledice
alternativna ne
velika prednost
alternativna medicina sprecava
a cekaj,nisi svesan koju psiho-fizicku snagu imaju ti ljudi
matorac od 100 godina bi te patosirao,plakao bi kao beba
ja sa ga videla kako se krece,brze od tebe
a to se kosi sa zakonima biologije,zar ne??
a sta tebe boli ***** sta kaze naucno istrazvanje vredno 40 miliona dolara,ti ces i dalje tvrditi da su belci superiorni
reci mi nesto o tome,molim te

pa da drugaricina keva...hahahahaha..ovo postaje smesno..nebi dobio srcku kad ne bi jeo svinju...kad se ne bi nervirao....nebi dobio kamen u bubregu kad bi pio dosta vode..aj bre molim te.......Ja sam se posle masaze osecao kao ponovo rodjen...stimulacija misica..nista drugo cista biologija...
matorac od sto godina trenira tih sto godina...a ja u poslednje dve godine jedino sto sam podigao je daljinski samim tim on je vitalniji..
pa naravno da me bole sta kaze..kad je na to naucno istrazivanje mogao da lobira bilo ko..i kad su na to naucno istrazivanje dali 20 mil crnci...da sve ce oni zeleti da pise da su inferiorni.......

i usput..pogledaj logicno..ja nista rasisticko nisam cuo u poslednjih 2-3 godine...zar ne mislis da kad bi izaslo istrazivanje koje bi reklo da su belci nadmocniji..odma neko poceo da se.re..kao je to naci istrazivanje kako je to rasizam..kao i sve sto ugrozava crnce.....sto bi neko pravio istrazivanje koje je osudjeno na neuspeh nije ekonomski isplativo......Nije sve crno belo....

pa da drugaricina keva...hahahahaha..ovo postaje smesno..nebi dobio srcku kad ne bi jeo svinju...kad se ne bi nervirao....nebi dobio kamen u bubregu kad bi pio dosta vode..aj bre molim te.......Ja sam se posle masaze osecao kao ponovo rodjen...stimulacija misica..nista drugo cista biologija...
matorac od sto godina trenira tih sto godina...a ja u poslednje dve godine jedino sto sam podigao je daljinski samim tim on je vitalniji..
pa naravno da me bole sta kaze..kad je na to naucno istrazivanje mogao da lobira bilo ko..i kad su na to naucno istrazivanje dali 20 mil crnci...da sve ce oni zeleti da pise da su inferiorni.......
ja mogu da ti dam njenu adresu
ili e-mail
pa se ti informisi
mozes ti samo da banalizujes akupunkturu,boli me uvo
samo me pozovi na svoju sahranu
pa opet,ima 100 godina
a skakuce okolo
i on i radi tih svojih 100 godina-nemaju oni sluge-sami peru,ciste,kopaju itd
tako da,ima i od cega da zakrzlja
i to ti je kao opravdanje
pa naravno-niko ne voli da srusi svoj svet lazi,u kome tesi sa sebe dok place pod cebencetom
razumem te potpuno

i usput..pogledaj logicno..ja nista rasisticko nisam cuo u poslednjih 2-3 godine...zar ne mislis da kad bi izaslo istrazivanje koje bi reklo da su belci nadmocniji..odma neko poceo da se.re..kao je to naci istrazivanje kako je to rasizam..kao i sve sto ugrozava crnce.....sto bi neko pravio istrazivanje koje je osudjeno na neuspeh nije ekonomski isplativo......Nije sve crno belo....
jao,mani se tupavih teorija zavere
sada ces ti ovde da *****s,samo da bi se izvukao nekako
sto se ja zamlacujem uopste
reci cu opet-40miliona
ljudi iz celog sveta ucestvuju
istrazivanje traje 5 godina
vrhunski strucnjaci itd
pica se o njemu na sva zvona
i oni ce da uzmu da ga laziraju
i nzm,sto se ja raspravljam sa nekim,a znam razloge njegovog lupanja gluposti?
svasta

ja mogu da ti dam njenu adresu
ili e-mail
pa se ti informisi
mozes ti samo da banalizujes akupunkturu,boli me uvo
samo me pozovi na svoju sahranu
pa opet,ima 100 godina
a skakuce okolo
i on i radi tih svojih 100 godina-nemaju oni sluge-sami peru,ciste,kopaju itd
tako da,ima i od cega da zakrzlja
i to ti je kao opravdanje
pa naravno-niko ne voli da srusi svoj svet lazi,u kome tesi sa sebe dok place pod cebencetom
razumem te potpuno

jao,mani se tupavih teorija zavere
sada ces ti ovde da *****s,samo da bi se izvukao nekako
sto se ja zamlacujem uopste
reci cu opet-40miliona
ljudi iz celog sveta ucestvuju
istrazivanje traje 5 godina
vrhunski strucnjaci itd
pica se o njemu na sva zvona
i oni ce da uzmu da ga laziraju
i nzm,sto se ja raspravljam sa nekim,a znam razloge njegovog lupanja gluposti?
svasta

oni nemaju bukvalno sto godina.....

kraj rasprave...nema poente raspravljati se sa nekim ko sve gleda crno belo....
znas..onaj dokument...u vatikanu..po kome je sveti petar ostavio stolicu u rimu...e laziran je ..msm da su enciklopedisti..ili prosvetitelji to otkrili...samo mali primer..eto:)

oni nemaju bukvalno sto godina.....

kraj rasprave...nema poente raspravljati se sa nekim ko sve gleda crno belo....
znas..onaj dokument...u vatikanu..po kome je sveti petar ostavio stolicu u rimu...e laziran je ..msm da su enciklopedisti..ili prosvetitelji to otkrili...samo mali primer..eto:)

imaju bukvalno sto godina
veruj mi
pa nema ni rasprave svadjati se sa nekim ko samo zeli da bilo kako podrzi svoja kvazi uverenja,koja zapravo neguje da bi odrzao sliku sebe kakvm zeli da se prikaze,i kakav zapravo zeli da bude
takvih primera imas stotinu
ali svakako,nije prigodan
ali nbt
a i jako me je uzdrmalo to sto si rekao da vatikan *****
***** on po pitanju mnogo bitnijih stvari
ovo mu dodje gotovo nebitno

imaju bukvalno sto godina
veruj mi
pa nema ni rasprave svadjati se sa nekim ko samo zeli da bilo kako podrzi svoja kvazi uverenja,koja zapravo neguje da bi odrzao sliku sebe kakvm zeli da se prikaze,i kakav zapravo zeli da bude
takvih primera imas stotinu
ali svakako,nije prigodan
ali nbt
a i jako me je uzdrmalo to sto si rekao da vatikan *****
***** on po pitanju mnogo bitnijih stvari
ovo mu dodje gotovo nebitno

svi imamo sliku o sebi kojoj tezimo..to je sastavni deo licnosti ....i ti imas fiktivnu sliku o sebi kao i svako drugi...

Back