Mecenaa
Ističe se
- Poruka
- 2.690
Tačno.Važnije je znati šta neprijatelj misli i radi nego prijatelj.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno.Važnije je znati šta neprijatelj misli i radi nego prijatelj.![]()
Zvaljavog skidate svaki dan.On jos vedri i oblaci Srbijom i obavlja funkciju premijera sa pozicije predsednika.Nesposobni ste za bilo sta.Ne treba za SNS-Oni su svoje otpjevali.
Zvaljavog skidate svaki dan.On jos vedri i oblaci Srbijom i obavlja funkciju premijera sa pozicije predsednika.Nesposobni ste za bilo sta.
Насиље не решава ништа.
ne bre, oni su samo placeni teroristi.Teroristi, dosta jaka riječ. Na osnovu čega?
Jutros slušam zgubidani u svakoj drugoj rečenici. Je li to srpska riječ?
Fašisti? Nacisti?
Drganan V. - To su bolesnici, teški bolesnici!?
Pobunjenici.
Izdajnici.
Ludaci.
...
Možeš li ti to da dokažeš i kako?ne bre, oni su samo placeni teroristi.
Treba imati strpljenja.Zvaljavog skidate svaki dan.On jos vedri i oblaci Srbijom i obavlja funkciju premijera sa pozicije predsednika.Nesposobni ste za bilo sta.
To je za pohvalu. Primjećen si kao opasan element.Mene ovde brišu, lapsi.![]()
jesteJutros slušam zgubidani u svakoj drugoj rečenici. Je li to srpska riječ?
To me začudilo, jer se upotrebljava u Hercegovini često.
Ne znam ništa o tome! Idem da pročitam.Добро. Он је човек будала. Не треба њега узимати у обзир. Али треба имати у виду, да је мобилисана хрватска омладина сва као један, бар кад смо ми у питању, а да се у Србији много тога ради и организује по хрватској блокадној " кухарици", коју је потписао хрват Борис Буден.
Zanimljiv i pametan čovjek. Poslije ću detaljnije da pročitam sve o njemu.Добро. Он је човек будала. Не треба њега узимати у обзир. Али треба имати у виду, да је мобилисана хрватска омладина сва као један, бар кад смо ми у питању, а да се у Србији много тога ради и организује по хрватској блокадној " кухарици", коју је потписао хрват Борис Буден.
a mozes li ti da dokazes da nije tako ?Možeš li ti to da dokažeš i kako?![]()
Tvoja logika je uvrnuta i bolesna možda bi mogao psihijatar da ti pomogne?a mozes li ti da dokazes da nije tako ?
Moj dokaz je cista logika, a tvoj ?
preporuci mi nekog. Nemam iskustva sa nekim takim.Tvoja logika je uvrnuta i bolesna možda bi mogao psihijatar da ti pomogne?![]()
Nemam takvih iskustava i problema moraćeš da se obratiš svom doktoru opšte prakse za savet.preporuci mi nekog. Nemam iskustva sa nekim takim.
Među anarhistima ima raznih.Teroristi, dosta jaka riječ. Na osnovu čega?
Jutros slušam zgubidani u svakoj drugoj rečenici. Je li to srpska riječ?
Fašisti? Nacisti?
Drganan V. - To su bolesnici, teški bolesnici!?
Pobunjenici.
Izdajnici.
Ludaci.
...
A kojim se to jezikom govori u Hercegovini?To me začudilo, jer se upotrebljava u Hercegovini često.