Јављате ли се на огласе из личних контаката?

Ovaj lik ne menja oglas vec dve godine. Upish :)

Trazim:*.zenu radnika - da je vredna i stedljiva, da radi bez pogovora i da prihoduje a ne samo da stvara trosak i izlezava se po ceo bogovetni dan*.zenu ratnika - da je puna snage i borbena, da resava probleme a ne samo da ih stvara, da mi nije kamen oko vrata nego da me izvlaci iz bule kad zatreba*.zenu za po kuci - da je vredna domacica, da mi ucini u kuhinji i da radi po kuci al da ne bude posle "umorna sam" kad padne noc..dakle da je i u krevetu ziva vatra, da sve zna i oce da odradi al samo za mene..po kuci..na ulici da nikom ne padne na pamet kako je vesta i dobro raspolozenaZauzvrat nudim status...znaci postenje i sigurnost. Nemoj samo da se javljaju debele..to ne podnosim, da ih ja ranim a one da po ceo dan leze i zanovetaju. Sto se godina tice nije toliko bitno mada ove mladje su sve lujke a ove starije su godine dobro ocukale, izgubile i zivce i volju.Ma samo nek je vesela, da nije neki namcor pa cemo za godine lako.Za prvo vidjanje bilo bi dobro da dama ima gajbu il bar auto. Ako nema onda mozemo i u neki park ako nije kisa il neka vazna utakmica. Ako je dama neuslovna onda cemo vec videti kako da pomognemo...

Back