Javite se blizanci........ Ili sta mislite o njima

• Začetnik teme Začetnik teme JOXY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj najbolji drug je blizanac u horoskopu..Inace ja sam vaga i super se slazemo..Blizance su ti osobe koje ne zele da drugi ista znaju o njima, gde idu i sta rade...Kada upoznaju devojku koja im se svidja prave se da su neki smekeri i da ih ta devojka ne zanima, dok ustvari oni znaju da to devojke najvise i privlaci. Zato i ti igraj njegovu igru, pretvaraj se da ti nije stalo do njega, da je samo jedan u nizu, pa onda promjeni raspolozenje i pocni da flertujes s njim, to ce ga totalno zbuniti..Samo pazi ako ga budes pokusala napraviti ljubomornim sa nekim drugim deckom, on ce se okrenuti i naci sebi zensku samo da tebi pokaze da mu nije stalo do tebe i da nije ljubomoran..Sto se tice ozbiljnije veze, nisu oni bas za to...

smedjokosa:
Moj najbolji drug je blizanac u horoskopu..Inace ja sam vaga i super se slazemo..Blizance su ti osobe koje ne zele da drugi ista znaju o njima, gde idu i sta rade...Kada upoznaju devojku koja im se svidja prave se da su neki smekeri i da ih ta devojka ne zanima, dok ustvari oni znaju da to devojke najvise i privlaci. Zato i ti igraj njegovu igru, pretvaraj se da ti nije stalo do njega, da je samo jedan u nizu, pa onda promjeni raspolozenje i pocni da flertujes s njim, to ce ga totalno zbuniti..Samo pazi ako ga budes pokusala napraviti ljubomornim sa nekim drugim deckom, on ce se okrenuti i naci sebi zensku samo da tebi pokaze da mu nije stalo do tebe i da nije ljubomoran..Sto se tice ozbiljnije veze, nisu oni bas za to...

a bliznakinje? :?: :idea: :arrow:

Ovde je mnogo toga receno o blizancima.Naravno,ima tacnih i netacnih stvari.Ja ne znam sta je taj/ta koji/koja je postavila temu zelela da zna,ali to sto neko nekog vara netreba da se prepisuje samo znaku.Ja sam blizanac i prepoznala sam se u nekim ispisanim tekstovima, a isto tako ima nekih potpuno netacnih izjava ( bar sto se mene tice).Totalna suprotnost.Ne moze se generalizovati.Ono sto mogu da kazem sigurno je da volimo da flertujemo,a da li ce biti nesto vise od toga(prevara)zavisi od nacina kako nam se pridje i da li smo u vezi.Ako se i desi,znaci da imamo "dobar" razlog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back