gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Daj i meni,volim i ja Jarceve.
Jarcevi su bas super...mnogo su dobri i emotivni
Volim ih.
ali stvarno
Е онда ми дај репутацију, пошто сам ја јарац...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj i meni,volim i ja Jarceve.
Jarcevi su bas super...mnogo su dobri i emotivni
Volim ih.
ali stvarno
Е онда ми дај репутацију, пошто сам ја јарац...![]()
Uh, ja + bik = los spoj![]()
Salim se, sve bude dobro dok ne pocne da me gusi sa svojom posesivnoscu. Hoces pravi savet, ne trazi od nje da dokazuje stalno svoju naklonost tebi, ne trazi od nje da se odrice bilo cega da bi s time dokazala da joj srce "pripada" tebi. Prosto to sto je izabrala da bude sa tobom je dovoljan dokaz da si zagreao kako ti kazes tu stenu - mada, ne slazem se da je ona stena...budi ti njena stena na koju treba da se popne pa da vidis onda borbe![]()
Pa cini mi se da ni jedna osoba, bez obzira na to kojem horoskopskom znaku pripada ne voli ovo sto sam izdvojila, samo neki su vise a neki manje osetljivi na to.Ma nisam ja posesivan toliko kao sto obicno opisuju Bikove.Moja greska je sto sam joj previse kulirao, izgleda da Jarcevi to osete i da ih se ne moze prevaritiPrimetio sam da ne vole teatralnost i neprirodnost nikako.Kod mene je u zivotu nace sve naopako.Ja jurim za Jarcevima i Devicama uglavnom a mene opsedaju Skorpije koje me ne zanimaju.Bar do sada nisu,ne znam ni jednu da lepo izgleda.Nadam se da cu da osvojim ovu Jarcicu
![]()
Moj problem je u tome sto mi se osporava nesto sto ja znam da sam u stanju da odradim, retko kad sebe dizem u nebesa i pre cu ici na svoju stetu nego da vicem da nesto umem a ne umem. Ali kad dobro ocenim (a znamo koliko jarcevi mere) ne mogu da se pomirim da ne mogu nista da ucinim da bih dokazala da sam u pravu jer me niko ne cuje.Divim se autoritetima i ljudima koji su iznad mene, a inteligentni su, vredni i imam sta da naucim od njih. Njih bez problema slusam, pratim itd. Ali ako mi je za sefa postavljen neko ko je gluplji od mene, tada dolazi do problema...Zagorcavam mu upravljanje...Mada nisam imala vece probleme zbog toga jer mnogo radim i obicno sam najbolja u firmi u kojoj sam.
Ne, ja generalno imam jako dobru godinu, sem pojedinih razdoblja kad imam problem u komunikaciji sa nadredjenima, sto se npr. sad desava.
Ali moj cale ima recimo problem sa isplatama (jarac/lav), i sa novcem uopste, prosto mu klizi iz ruke, ne u smislu da on potrosi, vec da novac ni ne stigne do njega. I mislim da sam negde procitala da je ova godina izuzetno teska finansijski po jarceve.
Да, супер се слажем са Биковима, Девицама, Стрелчевима и Шкорпијама...
Ista stvar...ovde se verovatno misli na odnose musko/zensko, ali ja se ne slazem ni sa zenskim, imamo zestokih problemaJaooo ja sa strelcevima bas nikakoprobala vise puta i odustala definitivno!