daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
Meni uopšte nije jasno zašto se vi bavite nekim generalizacijama. Glupo je prirpisivati nekome neke karakteristike samo zbog toga što je pripadnik nekog znaka. Nisu svi muškarci jarčevi isti. Od toga kakav je neko kao osoba ili u ljubavi, kad je pitanju astrologija, pošto smo ovde, zavisi od podznaka, rasporeda planeta, aspekta koje one prave. Ne možeš samo da kažeš, on je jarac, pa je zato takav i takav. A drugi znakovi kao nisu sujetni?! Ni samoživi?! Niko više nema problema oko iskazivanja osećanja?!![]()
Niko ovde od nas ne može da reši vaše ljubavne probleme, niti da kaže kakav je taj neko. To možete samo vi sami.
naravno da je glupo praviti generalizaciju bilo kojeg horoskopskog znaka bez pogleda na raspord planeta unutar natalne karte svake osobe ali ja na koju god astro stranicu da udjem vidim samo generalizaciju bilo kojeg znaka pa se i ja ponasam u skladu sa tim.a sto se djevica tice upoznao sam ih u zivotu jako mnogo i mogu da kazem da bez obira na raspored planeta unutar natala sve te djevice imaju velikih problema sa svojim samopouzdanjem.opet kazem vjerovatno postoji veliki broj djevica koje nemaju problema sa tim ali ih ja jos nisam upoznao.pa obratite paznju na svoje drugove i drugarice koje pripadaju znaku djevice i pogledajte njihove zivotne partnere.uvjericete se da su im partneri uglavnom fizicki losiji od njih ili ako nista drugo bar su tu negdje.jer ako je partner atraktivan previse onda je i nesiguran za stabilnu vezu.kod djevica vazi bolje vrabac u ruci nego golub na grani ali neka to bude samo moje misljenje.sa druge strane ambiciozioznost jarca se ne odnosi samo na posao nego na sve zivotne oblasti pa tako i na ljubav.i nece jarac da ozeni zenu cisto interesa radi da bi ostvario neku korist.to je sigurno tako.pa jarac nece ni u krevet sa osobom koja ne ispunjava sve njegove uglavnom visoke standarde koje postavlja.najveci broj samotnjaka i nezenja pripada ovom tvrdokornom znaku bas zato sto nece radi reda da formiraju porodice znaci moraju da osjecaju prema partneru nesto da bi bili sa njim.a djevica ce da odbije 50 udvaraca za koje misli da su atraktivniji ili uspjesniji od nje a udace se za radi reda sa osobom koju ce ona moci da kontrolose, da joj laze da je voli ,da je navece tjesi prije spavanja a svo vrijeme ce da pati za onim momkom koji joj se svidjao nenormalno ali za kojeg nije imala hrabrosti da mu prizna da ga voli a kamoli da udje u vezu sa njim iz razloga zato sto je mozda izgledao superiornije od nje pa je mislila da ce je varati.to ja nazivam licemjerstvom i zato mi se znak djevica nimalo ne dopada.ali opet kazem svako ima pravo na svoj izbor i to ponasanje djevica nekima i odgovara