JARCEVI

Ali ja nekad mislim ozbiljno da mi neko nije lep - iako postoji izvesna fama o toj osobi...

pa kod nas na balkanu postoji pomodarstvo da ako se osoba 2 puta pojavi na tv i ako dva novinara za nju napisu da je ona nesto posebo da onda vlada jednoumno misljenje 80 posto ljudi da ta osoba i jeste nesto posebno.ali jarac nebi bio jarac kada bi prihvatio to jednoumno misljenje bez da se on uvjeri u kvalitete te osobe.i garantujem da si ti u prvau u 99 posto slucajeva jer tebi ne moze niko biti lijep samo zato sto je drugima lijep nego jednostavno imas svoj objektivni stav a jarac inace ima visoke standarde.ti da bi za nekog rekla da dobro izgleda mora da bude skoro pa savrsenn sto ne znaci da neces uci u vezu sa manje lijepom osobom ako ti se dopadne na neki drugi nacin.i ja isto tako razmisljam i zato te razumijem;)

Dobro vece svima...evo da se javi jos jedna kozica.
Tema je super, pratim je od samog pocetka (samo nikako da se javim, ne pitajte me zasto, imam taj problem da volim da cutim :lol: )

Nece pasti, i ako padne to ce biti trenutno mozda :)

Nego moram priznati, bar meni se to desilo u odredjenom trenutku svog zivota, da ko da nisam pripadnik ovog znaka, nema ambicije, nema zelje za radom, vec jedno totalno nistavilo, lenost kakva u knjigama opisana nije...eto i mene sad zanima da li se nekom desilo takvo nesto. Znaci totalni zastoj na svim poljima koji je trajao mnogo dugo (mislim na period nekoliko meseci)?

Ja sam po pitanju ambicije ko iz bukvara o Jarcu...To nekad ume da ide protiv mene...POkusavam da se izborim sa tim...
Inace to o cemu ti govoris moglo bi imati veze sa "mracnim raspolozenjem" koje izaziva Saturn...Tako da nemoj da brinesh...:-)

Nego moram priznati, bar meni se to desilo u odredjenom trenutku svog zivota, da ko da nisam pripadnik ovog znaka, nema ambicije, nema zelje za radom, vec jedno totalno nistavilo, lenost kakva u knjigama opisana nije...eto i mene sad zanima da li se nekom desilo takvo nesto. Znaci totalni zastoj na svim poljima koji je trajao mnogo dugo (mislim na period nekoliko meseci)?

I ja sam imala takav period , jednostavno nista nisam radila ni na jednom polju .Po ceo dan sam blejala i dangubila ali kad sam se osvestila nadoknadila sam sve ;)radila sam 25 h dnevno da polozim zostale ispite i postignem sve sto sam propustila . Jos sam u toj fazi hiperaktivnosti i nadam se da necu vise imati te lenje momente.
Mene je taj period zadesio negde pocetkom 2006 , ko zna kakve su mi zvezde bile tada , mada generalno mi je 2006 losa godina:roll:

Da rekli su mi da je to uticaj Saturna, i bas ko i vekish negde pred kraj prosle godine sam pocela da osecam da je konacno sve pocelo da se vraca u svoju normalu, tako da sad radim bez frke...jedino polje koje mi je jednostavno dugo vremena u stagnaciji jeste ljubav...i ja kao i neki od ovde prisutnih cekam svojih 5 minuta :lol:

Cao svima! Evo da se nadovezem na temu. Ok za lenjost i bezvoljnost, to imam i ja, svakome moze da naidje. Imala sam i totalan zastoj na svim poljima sto je i bilo uzrok nistavila. Krajem prosle godine stvari na jednom polju su se promenile na bolje, samim tim i meni je lakse. Sto se tice ljubavi, ista situacija. E sad smatram da lenjost i zastoj nije samo zato sto smo mi takvi vec je dosta faktora iz zivota uticalo na to. Znaci ima stvari na koje ne mozemo uticati, gde smo totalno bespomocni. I ako zelimo nesto da promenimo, jednostavno ne mozemo. E mene je to ubijalo u pojam. A pogotovo ljudi sa strane koji se nadju da ti pametuju pa se jos gore osecas......ajde necemo te depresivne teme;) Kako ste mi danas?

Back