JARCEVI

E da , ja mislim da to ignorisanje nece biti bas dobro jer ja znam po sebi da nikada ili izuzetno retko posaljem ponovo poruku nekome ko mi nije odgovorio.
Spremna sam da cekam odgovor na poruku i danima ali samo da stigne a da posaljem drugu nema sanse a i zasto bi ?
Mozda cu da se ubijem od razmisljanja ali drugu ne saljem .

Dosta zavisi i od toga koliko oboje imate godina, sta ocekujete od veze i jedno od drugog, u kakvim zivotnim okolnostima zivite... Niko od nas ovde ne moze da ti pomogne. Ako ne znas sama sta da radis, pitaj prijatelje, ili nekog iz porodice, nekog sa kim si bliska i ko poznaje tebe i tvoje potrebe. Ponekada drugi ljudi mogu da procene neke nase probleme bolje od nas samih, jer smo mi i suvise subjektivni. U svakom slucaju, svrha zivota svakog od nas je da budemo srecni, i da cinimo druge ljude srecnim. Ako te on, takav kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama, cini srecnom, onda uradi sve da budes sa njim. A ako ne, razmisli da li vredi boriti za vasu vezu i za vas dvoje :)

@ Pranagon

Ti si dakle Riba / Vodolija, a on - Jarac / Devica?
Ako imash volje, poshalji mi svoje podatke na pp, pa tju
da pogledam. Nije dovoljno da na osnovu znaka sudish ni
o drugima, a ni o sebi. Deshava se, i to ne tako retko, da
osoba ima stelijum u nekom drugom znaku, pa ga on tako
i bolje odredjuje.
Poshalji ti meni podatke, pa tju ti pogledati. ;)

LJUBAVNE PROGNOZE

Jarac – Strelac:
Vi ste suprotnosti koje se savršeno slažu

Vaš emotivni život ove godine svakako neće biti dosadan. Zbog pozitivnog uticaja Venere na proleće ćete toliko privlačiti pripadnike suprotnog pola da će komplimenti stizati sa svih strana. Ako ste slobodni i žudite za ljubavlju, obratite pažnju na jednu Vagu, koja se već duže vreme mota oko vas i udvara vam se otvoreno. Nemojte biti nadmeni, već joj dopustite da vam priđe. Sudeći po zvezdama, ta veza mogla bi da ima sjajnu budućnost. No, ako ste zauzeti, onda je najbolje da ovaj period iskoristite kako biste partneru pružili podršku, koja će mu i te kako biti potrebna.
Na leto ćete biti osetljiviji nego inače, pa ćete sve primati k srcu. Ukoliko vaš partner zbog poslovnih obaveza nije u stanju da vam se maksimalno posveti, to ne znači da vas on više ne voli nego samo da je previše zauzet. Ako nemate partnera, očekujte da vam se u ovom periodu javi osoba koju ste davno zaboravili. Ponudiće vam da ponovo budete u vezi, a samo na vama je odlučite da li ćete na to pristati.
U septembru i oktobru privlačiće vas problematični muškarci jer ćete imati potrebu da im pomognete. Budite oprezni ako se upustite u vezu s nekim od njih jer možete imati mnogo problema. Ako planirate proširenje porodice, ovo je idealno vreme za to.
U decembru ćete zaista uživati u prijatnim trenucima i steći ćete mnogo novih prijatelja. Ako vam se ukaže prilika da negde otputujete, spakujte kofere i partnera, otidite na romantično putovanje i ponovo se setite koliko volite jedno drugo.
Ove godine bićete odličan provodadžija, pa ako vam se ukaže dobra prilika, pokušajte da spojite neke ljude koji su već duže vreme veoma usamljeni.

Partneri..
Savršeni: Rak, Škorpija, Ribe
Pogrešni: Ovan, Bik, Lav

Ima josh puno toga interesantnog, pogledajte:
http://www.blic.co.yu/proricanje_sudbine.php

Pa naravno kad imash podrshku Jupitera.
Shta bi vishe!? ;)

Chestitam Vekish!
viannen_78.gif

Oseca li ko ovo retrogradno kretanje Saturna? :roll:
Shto se Jupija tiche, za sad, mogu da mu zahvalim samo na vishku kg (nikad nisam imala toliki problem sa istim), moracu garderobu da obnovim :evil:

kad vec pominjete visak kg, koja od dragih nam planeta ima uticaj na kilazu?
i mene je zadesio taj visak kg pa me zanima kako se to vidi u natalu...
i cestitke svima koji poloze ispit :)

Joj taj visak i mene snasao :mrgreen: nije strasno dodala sam 3 kg nadam se da necu vise :roll:

pa ne preostaje nam nishta drugo nego da sprovedemo neki grupni rezhim ishrane, samo ne trazhite da se odreknem mesa (slabost vecine Jarcheva, cini mi se) :lol:

a tebi se oprashta taj vishak, kad vec spremas ispite :p :D p.s. imash fige i od mene ;)

ako ovako nastavim do kraja faxa ima da naguram jos 10 kg :mrgreen:

a sto se tice ishrane ja meso skoro i ne jedem i nisam neki ljubitelj , jedino cega ne bih mogla da se odreknem je hm pa mislim da bih svega mogla da se odreknem a ovo prejedanje je cita nervoza :roll:
ako vec favorizujem nesto od hrane to je salata :)

Ja sam jarac i mislim da svi rodjeni u tom znaku kao da su kaznjeni za nesto gadno cim su u tom znaku rodjeni! Samoj sebi sam teska i uopste me ne cudi sto nas drugi tesko prihvataju. A sa druge strane imamo dosta vrlina ali sta vredi kad ih tesko iskazujemo. da bi to neko video i shvatio mora MNOGO zivaca da ima, a takvih je malo na nasu zalost! Ma uzas!
Bas sam nas "nahvalila" zar ne? To je jedna od moja vrlina-REALNOST!;):grin:

hehe ja uopste ne zalim sto sam jarac :) iako smo ponekad teski za razumevanje mada mislim da cak nismo ni teski za razumevanje koliko drugi nisu spremni da se pomuce :wink: e taj koji je spreman da se pomuci taj ce mnogo dobro da prodje :)

Back