zocki
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
kod mene je obratno.privlacim djevice a ja volim zene bikicepa i ribe su mi simpatice
![]()
Ma ja u sustini ne biram znakove, vazno da se skapiramo i slazemo. Zanima me sta je u horoskopu al nije presudno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod mene je obratno.privlacim djevice a ja volim zene bikicepa i ribe su mi simpatice
![]()
Zdravo ljudi........ Ovako ja sam dupli jarac, i slazem se sa svima, mislim ja mogu sa svima ali tacno osetim kad neko ne moze sa mnom... bila sam u vezi sa jednom devicom meni je bilo super u pocetku ali posle je sve manje vremena meni posvecivao, i na kraju me ostavio, tako da jarcevima bas i ne bih preporucila device, jer sam ja bila jako povredjena.........
Zensko sam, ali se u opste ne druzim sa zenama zato sto su one alapace, zavidne, vole da se slade tudjom nesrecom........
Zdravo ljudi........ Ovako ja sam dupli jarac, i slazem se sa svima, mislim ja mogu sa svima ali tacno osetim kad neko ne moze sa mnom... bila sam u vezi sa jednom devicom meni je bilo super u pocetku ali posle je sve manje vremena meni posvecivao, i na kraju me ostavio, tako da jarcevima bas i ne bih preporucila device, jer sam ja bila jako povredjena.........
Zensko sam, ali se u opste ne druzim sa zenama zato sto su one alapace, zavidne, vole da se slade tudjom nesrecom........
Meni se svidja jedan Jaracops:
A ja sam Bik
Nema problemai sta je problem?vjerovatno kontrirate jedno drugomto je dobra kombinacija.samo naprijed
![]()
Jos uvek...Nema problemaJos uvek...
Jeste dobra kombinacija,jedna od boljih za Bika.
Nismo,ja se kao malo neckampa jeste li u vezi?

Vec mi se jednom jako svidjao jedan Jarac. Ono sto imaju zajednicko je njihov prodoran pogled.
Niko nema takav pogled :rolleyes:

Ne bih znala o zenama Bikovima...mislim to za dodir i kozu
Imam par drugarica Bikova,i ono sto im je zajednicko je da su to retko dobre osobe.I muskarci takodje.
Inace moja mama je dupli Jarac,obozavam je koliko je to opustena i tolerantna zena...nju nista ne moze da iznervira(osim mene)![]()
@daniel1 - svaka cast za analizu jarceva
ja imam pitanje za pripadnike ovog znaka: koliko i da li volite da ste u centru paznje?
Moze li mi neko od starijih jarceva reci koliko su srecni u ljubavi, jer mi se cini da to nama jako tesko dolazi. Ja se tesko zaljubljujem, al kad se zaljubim onda se bas vezem. I tesko zaboravljam. U kojim godinama vam se ostvarila prava ljubav. Meni je receno da cu jos morati da pricekam. Imam jedno neslavno iskustvo i posle toga vec duze vreme nikako da se zaljubim. Dajte melo me utesite.