Ekonomistkinja
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
..potpisujemJa sam voleo srpski i likovno.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..potpisujemJa sam voleo srpski i likovno.....
Sta uopste znaci biti tradicionalan?
hehe i meni kazu to za zrtvu mada se ja nikad ne zalim ali valjda svi tako shvataju kad im kazes da ti je nesto tesko i tako to ..

Tako da mislim da si dobro uradila to sto mu nisi odgovorila na 'kako si' poruku
) se smorimo kad to neko drugi radi. Pogotovu ribe, moja sestra je riba, pa kad pocene da me smara svojim nekim pricama, i posle se ljuti sto je ne slusam, ali ne shvata, da ja NE mogu da slusam nekog ko drzi monolog, i pored najbolje volje, ne mogu da se skoncentrisem, posle 2 recenice ja gubim nit.
a ja stvarno bas nista lose nisam mislila i nisam htela da ga oduvam nego sam upravo samo stajala i nista drugo nisam radila pa sam tako i odgovorila .
strpljiva sam ja :wink:E pa ovako :
- meni nikad niko drugi nije kriv , i umem da priznam gresku koliko god to ludo zvucalo :wink:
- sto se tice razgovora , rado saslusam druge i dam im savet ali sve po kratkom postupku . Ne volim kad mi neko istu pricu vrti u krug svaki dan satima i ocekuje moje saosecanje i savete - tu vec prestajem da slusam .
Ono sto mi je najkarakteristicnije je da uvek kazem realno sta mislim pa kako god to zvucalo i zbog toga mi cesto zameraju da sam gruba ali isto tako i cene tu osobinu jer znaju da necu slagati i pricati ima bajke.(moram da dodam da sam vecinom i bila u pravu)
Meni je prica i komunikacija broj jedan u zivotu i vrlo mi je bitno u vezi da nam je komunikacija na istim frekvencijama uzasavam se kad neko ne razume sta sam rekla![]()

Citala,citala,i ne nalazim sebe bas mnogo medju ribama,ima po nesto,ali sam ja nekako prakticnija(mozda taj podznak?)Ako si procitala onaj moj slucaj o muskarcu Jarcu- ta je devojka isto Riba poput tebe i upalilo je ali na koju foruI jos da pitam da li ima veze:ja sam u horoskopu Riba,a podznake ne znam.Mozda smo mi i bili predodredjeni za katastrofu?A sto se samokontrole tice na "kako si" ne odgovaram!Ali jedva,jedva! Da sam manje povredjena i da je proslo neko vreme i ja bih mozda repete-to nam je bar isloAli,emocije,sta sa njima?!
Shoshone-sta si tacno mislio kad si rekao da cenis devojke koje kontrolisu emocije?
Samo vere ljudi i do zvezda mozemo