Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mislis ironicno? Ja stalno pricam o sebiOh,ILO....Konacno si nam i ti nesto rekla o sebi.....Bas sam se pitao kad ces....
To je jedan od retkih duvackih instrumenata koje ne volim. Grozan mi je taj zvuk. Jednom sam cak morala ceo dan da budem dezurna na nekom takmicenju klarinetista i slusam ih, poludela sam...
daleko ozbiljnije i hladnije od muskih predstavnika istog znaka....Da ne pominjem da sam muskih predstavnika ovog znaka upoznao na tone a zenskih (ako izuzmemo ovaj forum),nikako....Nula...Kad vec pominjemo stereotipe,jelda....Mnogo vam hvala....Mislim da cu sledecu zenu jarca koja se bude kandidovala za predsednika podrzati bez mnogo razmisljanja......:grin
ijem u vase ime....Gde god da ste.....
A da pokusas da upises grafiku mozda, jer se lakse upisuje, nije konkurencija, a posle prve godine mozes da se prebacis na slikarstvo:shock::shock: :-?8) :-D![]()
ops:
:-|
EKONOMISTKINJO! Navata li ti onog strelca,da ti ga pozhelim za rodjus?......(ili za ostatak godine,da ne budem nerealan....)8)8)8)
Ma meni se uopste ni ne svidja taj Ekonomistkinjin strelac. Neka nadje nekog boljeg.
A sto se tice onog mog gornjeg posta, samo sam se salila. Izvinjavam se svima kojima sam unela zabunu. Samo sam htela da dokazem, da, kada su Jarcevi u pitanju, sve ima smisla![]()
Prvobitna zelja mi je kao klinke bila neka skola za modni dizajn ali ipak nisam posla tim putem .. mada ,mozda opet umetnost useta u moj zivot na neki nacin kroz posao ali sve zavisi..interesantan mi je web dizajn.

Kakav kreten samo misli na sebe, a devojka pati za njim.P.S:Ono "kako si" u porukama znaci da je dosao po repete....![]()

Kakav kreten samo misli na sebe, a devojka pati za njim.
Iskustvo to govori iz tebe Shoshone?