shoshon
Zainteresovan član
- Poruka
 - 334

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarac i hrana
Nedostatak kalcijum fosfata moze prouzrokovati dosta problema jarcevima. Namirnice bogate ovim mineralom su: pomorandza, limun, smokva, celer, kupus, spanac, kukuruz, grasak, krompir, badem, integralne zitarice i integralni pirinac. Ishrana u kojoj su zastupljeni proteini i kalcijum je neophodna kako bi izbegao probleme sa kostima, kozom, zubima. U ishrani bi najvise trebalo da koriste sveze voce i povrce, ribu, jaja, integralni hleb. Naophodno je da unose dosta kalcijuma- jogurt, mleko, sir.
Bilo bi dobro da se hrane raznovrsno, odnosno da u ishrani koriste razne vrste povrca, voca, ribe i mesa, jer Jarcevi imaju tendenciju da se hrane rutinski u skladu sa onim namirnicama koje vole ili ne vole, odnosno da jedu jednu istu hranu svakog dana. Cokolada i secer nisu dobri za kozu Jarca. Trebalo bi da izbegavaju zacinjenu i ljutu hranu.
Najbolja dijeta: sa puno voca, salate, spargle, kuvano povrce uz dodate zacine, sokovi, supe, cajevi.
Izbegavati: teze dijete
Znaci, nije nista lose. Sad ce jarcevima dobro doci materijalno mozda cak i poslovno jupiter u jarcuA shta je sa nama koji smo strelchevi u znaku, i jarchevi u podznaku?
Mene je lichno taj ulazak jupitera u strelca ove godine bukvalno razvalio na svakom polju. Rekoshe da ce doneti ogromne promene, shto jeste tachno. Chitav ushushkani zivot mi se rasparchao na komadice...i propatila sam onako poprilichno.
I da bi situacija bila gora, sad taj isti jupiter ide u moj ascedent...:? Koliko uticaja moze da ima tamo?
Sad ce jarcevima dobro doci materijalno mozda cak i poslovno jupiter u jarcu
A shta je sa nama koji smo strelchevi u znaku, i jarchevi u podznaku?
to ako je natalni druga je prica, al gledajte godisni horoskopJa sam mislila da jos uvek nema poboljsanja kod Jarceva sto se tice novca, zbog Neptuna u 2.kuci?
A shta je sa nama koji smo strelchevi u znaku, i jarchevi u podznaku?
Mene je lichno taj ulazak jupitera u strelca ove godine bukvalno razvalio na svakom polju.
..ihII dekada (od 31.decembra do 11.januara)
Nerealna ljubomora, teznja da namecu svoju volju ometaju osobe ovoga perioda, koje ionako pokazuju rezervisanost ili mozda pronicljivost da ranije pronadju svog zivotnog partnera. Kasniji brak bice uspesniji za oboje. Njihov osecajni svet je jako razvijen i zato oni vise polazu na dusevnu vernost nego na jednu ljubavnu avanturu. Lica sa kojima ce postici divnu harmoniju, bilo u ljubavi, bilo u braku, rodjena su polovinom aprila, septembra ili decembra.