Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shoson, odakle znas da je mel gibson ta kombinacija?
hvala pile
Po mom misljenju on je stvarno dobar glumac i zasluzuje oskare drugo sto su svi paniku digli zbog onog slucaja, to ga ne cini manje vrijednim.
Problem je kad je neko poznat pa ga stalno jure paparaci , pa je onda na tapetu, na tv-u mozete svaki dan da gledate sta poznate licnosti rade, gde su bili, sta su radili , kako su se obukli, sta su rekli, sta su jeli, sta su zgresili
))
Je bila je u zatvoru, trebala je tamo bit par godinica, al eto oni su mocni jer su hilton.
ali opet bila je u zatvoru i to je neki napredak
))Kazu da kada rezira,odglumi svaku scenu od pocetka do kraja sa svim glumcima,potpuno sam da bi im pokazao sta zeli od njih,i to toliko verno da se ljudi potresaju na probama.QUOTE]
Tipican jarac. Misli da sve zna najbolje i sve mora da bude bas onako kako je on zamislio
Rekla bih da je i inace to problem kod jarceva- sto misle da sve mogu da urade sami i da im je tesko da se oslone na pomoc drugih
... nasilnih i agresivnih ljudi, s jedne strane, i dobrih, plemenitih i vrlih sa druge![]()
(ja ovo ironicno, da se ne shvati pogresno)
Mislim da ni jednom jarcu ne prija timski rad. Mi volimo da sve uradimo sami, cak i onaj deo posla koji treba nako drugi da uradi. Mislim da nas bas zbog toga bije glas da mnogo radimo.

Ko zna, mozda ima tu neceg. Po prirodi sam prilicno smirena, ne reagujem impulsivno, retko sta moze da me uvredi, ali... kada me neko napadne, verbalno ili fizicki, u stanju sam utrobu da mu iscupam. Kao da to nisam ja. Kako je kod tebe? Mislis da postoji veza izmedju agresivnosti i 17. januara?
To je zato sto znate da niko taj posao nece obaviti bolje od vas, Jarac kad nesto uradi on to uradi kako treba, nema ofrlje i polovicno
ja nisam Jarac ali imam Saturna u prvoj pa mi to daje neke slicne osobine i mogu sa ovim da se poistovetim i stalno mi dokazuju da niko ne moze da uradi neke stvari bolje od mene.
Mislim kad urade ja obicno moram sve ponovo da radim za njima jer jednostavno nije uradjeno kako treba, a kad nije uradjeno kako treba to obicno znaci da nije uradjeno uopste, da mora da se sve "srusi" i da se radi ponovo![]()
potpisujemPa...Ja za sebe smatram da sam relativno blag,mada ne vidim neku paralelu izmedju agresivnosti i dekade ili dana rodjenja.Trebalo mi je puno vremena da odredim prioritete i cesto se ugrizem za jezik kada pobesnim posto zavrsim tako sto ubedjujem sebe da postoji i druga strana price i taj neki obzir me sprecava da napravim neku jos vecu glupost,jer znam da cu se posle kajati.A kajanje sam odavno izbacio iz sistema kao nesto sto ne treba da sebi dozvolim, nesto sto nema svrhu jednom kada se zaj***......Prijatelji mi kazu da mnogo filozofiram,ali zato pravi prijatelji filozofiraju zajedno samnom....:-D I svima lepo....Za raspravu uvek jesam ,ali za svadju nikako.....Kao mladji sam mnoge stvari dozivljavao mnogo tragicno a takvih situacija,u kojima sam se blamirao i ispadao smesan,je bilo za izvoz i jako bi me povredjivale....Kako je vreme prolazilo i kada sam ta iskustva poceo da gledam sa distance poceo sam da ih dozivljavam kao dragocena i kao prilike iz kojih sam na kraju nesto i naucio.Danas ,kada treba podici raspolozenje mase ja ispricam neku od tih prica na takav nacin da se svi pokoche i svima super.....
Al` sam ga elaborirao......