JARCEVI

Mel_Gibson2.GIF

Born January 3, 1956 at 4:45 PM
in Peekskill (NY) (USA)
Capricorn 12°30 AS Cancer 14°59

shoson, odakle znas da je mel gibson ta kombinacija?

Zainteresovalo me pa sam kopao dok nisam nasao.Posto je u zadnje vreme postao pomalo neurotican,a to se moze videti i u njegovim ulogama,ima taj nervozan pogled tipa:reditelj mi ide na zivce,znam ja bolje! I dokazao covek da zna bolje!Rezirao par filmova i svi su bili brutalno dobri;od "Braveheart" do "Passion of Christ" ,s` tim da je ovaj zadnji malo jaci po emocijama,mislio sam da cu zdeknuti,ali nisam,jer je lik konkretan.Zna tacno sta `oce.
Kazu da kada rezira,odglumi svaku scenu od pocetka do kraja sa svim glumcima,potpuno sam da bi im pokazao sta zeli od njih,i to toliko verno da se ljudi potresaju na probama.Zanimalo me je kako lik uspeva da bude toliko prisan sa publikom,i naravno koja su merila po kojima se ocenjuje da li ce neko dobiti Oskara ili ne.

Po mom misljenju on je stvarno dobar glumac i zasluzuje oskare drugo sto su svi paniku digli zbog onog slucaja, to ga ne cini manje vrijednim.

Heh pa obicni ljudi urade ili kazu jos gore stvari pa nikom nista:) Problem je kad je neko poznat pa ga stalno jure paparaci , pa je onda na tapetu, na tv-u mozete svaki dan da gledate sta poznate licnosti rade, gde su bili, sta su radili , kako su se obukli, sta su rekli, sta su jeli, sta su zgresili :)))
Sad su uveli jednu novinu u Americi, poznati nemaju free pass vise, tretiraju ih isto kao i obicne ljude pa cujete da je Paris Hilton zavrsila u zatvoru zbog voznje bez dozvole[mislim nisam sigurna, jer ne pratim bas pomno samo cujem usput,nemam vremena i tim da se bavim], Nikolas Kejdz zbog voznje u pijanom stanju itd itd :)

Je bila je u zatvoru, trebala je tamo bit par godinica, al eto oni su mocni jer su hilton.

Para vrti gde burgija nece:) ali opet bila je u zatvoru i to je neki napredak:)))
Mislim moramo da budemo svesni sveta u kome zivimo....
nije pravedno ali tako je, ovim svetom vlada novac, koliko imas para toliko si zdrav, toliko je pravda na tvojoj strani, toliko ti je zivot lep ili ruzan..
Kad imas para onda mozes da imas najbolje advokate, mozes da potkupis psihijatre i sudske vestake da kazu da si zdrav iako si lud, mozes da potkupis sudiju....ja sam te stvari videla svojim ocima, i kako se to sve radi...
Platis celoj birokratiji koja je umesana u neki slucaj da laze i kaze sve sto zelis u tvoju korist, bar na zapadu je to tako, a u ostalim zemljama je verovatno jos gore.
Neko poznat i bogat cak iako je u zatvoru nije u zatvoru sa obicnim ljudima, obicnim sljamom, vec postoje posebni zatvori u kojima imaju sav luksuz kao kod kuce...
Kao sto je Biljana Plavsic npr u zatvoru u nekom tamo zamku i ima sav normalan luksuz verovatno i bolji nego sto je imala u svojoj kuci , maids, servants itd.
Ne znam samo zasto je Milosevic dobio tako los tretman a bio je bolestan covek, ipak je bio predsednik i poznata licnost, a to sto su ga posle svi kamenovali nije mi jasno,kad su jos od pocetka svi trcali da glasaju za njega i to mnogo puta...uzas....
Nisam nikad volela Milosevica ali se pitam zasto je nas narod unistio sam sebe.....
Drugi nas unistavaju, istovremeno mi unistavamo sami sebe i sebe medjusobno.

Kazu da kada rezira,odglumi svaku scenu od pocetka do kraja sa svim glumcima,potpuno sam da bi im pokazao sta zeli od njih,i to toliko verno da se ljudi potresaju na probama.QUOTE]

Tipican jarac. Misli da sve zna najbolje i sve mora da bude bas onako kako je on zamislio

Rekla bih da je i inace to problem kod jarceva- sto misle da sve mogu da urade sami i da im je tesko da se oslone na pomoc drugih

A interesantno je da su 17.januara rodjeni Al Kapone- gangster, Muhamed Ali i Joe Frazier- bokseri. Mozda je taj dan pogodan za rodjenje nasilnih i agresivnih ljudi ?!

Samo se postavi u neku slicnu situaciju u kojoj je neophodno da za neki posao imas poverenje u osobu koja ga obavlja.....Ja vise volim da radim duplo vise sam nego da dozvolim da mi neko zaj**e nesto oko cega sam se trudio.Medjutim,nije mi toliko problem timski rad koliko me zivcira mesanje nekog ko nije shvatio da se to od njega jednostavno ne trazi....Ako je vec svako dobio svoje zaduzenje,to jest...

Mislim da ni jednom jarcu ne prija timski rad. Mi volimo da sve uradimo sami, cak i onaj deo posla koji treba nako drugi da uradi. Mislim da nas bas zbog toga bije glas da mnogo radimo.

Ko zna, mozda ima tu neceg. Po prirodi sam prilicno smirena, ne reagujem impulsivno, retko sta moze da me uvredi, ali... kada me neko napadne, verbalno ili fizicki, u stanju sam utrobu da mu iscupam. Kao da to nisam ja. Kako je kod tebe? Mislis da postoji veza izmedju agresivnosti i 17. januara?

Mislim da ni jednom jarcu ne prija timski rad. Mi volimo da sve uradimo sami, cak i onaj deo posla koji treba nako drugi da uradi. Mislim da nas bas zbog toga bije glas da mnogo radimo.

To je zato sto znate da niko taj posao nece obaviti bolje od vas, Jarac kad nesto uradi on to uradi kako treba, nema ofrlje i polovicno:)
ja nisam Jarac ali imam Saturna u prvoj pa mi to daje neke slicne osobine i mogu sa ovim da se poistovetim i stalno mi dokazuju da niko ne moze da uradi neke stvari bolje od mene.
Mislim kad urade ja obicno moram sve ponovo da radim za njima jer jednostavno nije uradjeno kako treba, a kad nije uradjeno kako treba to obicno znaci da nije uradjeno uopste, da mora da se sve "srusi" i da se radi ponovo:)

Ko zna, mozda ima tu neceg. Po prirodi sam prilicno smirena, ne reagujem impulsivno, retko sta moze da me uvredi, ali... kada me neko napadne, verbalno ili fizicki, u stanju sam utrobu da mu iscupam. Kao da to nisam ja. Kako je kod tebe? Mislis da postoji veza izmedju agresivnosti i 17. januara?

Pa...Ja za sebe smatram da sam relativno blag,mada ne vidim neku paralelu izmedju agresivnosti i dekade ili dana rodjenja.Trebalo mi je puno vremena da odredim prioritete i cesto se ugrizem za jezik kada pobesnim posto zavrsim tako sto ubedjujem sebe da postoji i druga strana price i taj neki obzir me sprecava da napravim neku jos vecu glupost,jer znam da cu se posle kajati.A kajanje sam odavno izbacio iz sistema kao nesto sto ne treba da sebi dozvolim, nesto sto nema svrhu jednom kada se zaj***......Prijatelji mi kazu da mnogo filozofiram,ali zato pravi prijatelji filozofiraju zajedno samnom....:-D I svima lepo....Za raspravu uvek jesam ,ali za svadju nikako.....Kao mladji sam mnoge stvari dozivljavao mnogo tragicno a takvih situacija,u kojima sam se blamirao i ispadao smesan,je bilo za izvoz i jako bi me povredjivale....Kako je vreme prolazilo i kada sam ta iskustva poceo da gledam sa distance poceo sam da ih dozivljavam kao dragocena i kao prilike iz kojih sam na kraju nesto i naucio.Danas ,kada treba podici raspolozenje mase ja ispricam neku od tih prica na takav nacin da se svi pokoche i svima super.....

Al` sam ga elaborirao......

To je zato sto znate da niko taj posao nece obaviti bolje od vas, Jarac kad nesto uradi on to uradi kako treba, nema ofrlje i polovicno:)
ja nisam Jarac ali imam Saturna u prvoj pa mi to daje neke slicne osobine i mogu sa ovim da se poistovetim i stalno mi dokazuju da niko ne moze da uradi neke stvari bolje od mene.
Mislim kad urade ja obicno moram sve ponovo da radim za njima jer jednostavno nije uradjeno kako treba, a kad nije uradjeno kako treba to obicno znaci da nije uradjeno uopste, da mora da se sve "srusi" i da se radi ponovo:)

Da li je ta osobina kod Mel Gibsona prikazana sekstilima Saturna?

Pa...Ja za sebe smatram da sam relativno blag,mada ne vidim neku paralelu izmedju agresivnosti i dekade ili dana rodjenja.Trebalo mi je puno vremena da odredim prioritete i cesto se ugrizem za jezik kada pobesnim posto zavrsim tako sto ubedjujem sebe da postoji i druga strana price i taj neki obzir me sprecava da napravim neku jos vecu glupost,jer znam da cu se posle kajati.A kajanje sam odavno izbacio iz sistema kao nesto sto ne treba da sebi dozvolim, nesto sto nema svrhu jednom kada se zaj***......Prijatelji mi kazu da mnogo filozofiram,ali zato pravi prijatelji filozofiraju zajedno samnom....:-D I svima lepo....Za raspravu uvek jesam ,ali za svadju nikako.....Kao mladji sam mnoge stvari dozivljavao mnogo tragicno a takvih situacija,u kojima sam se blamirao i ispadao smesan,je bilo za izvoz i jako bi me povredjivale....Kako je vreme prolazilo i kada sam ta iskustva poceo da gledam sa distance poceo sam da ih dozivljavam kao dragocena i kao prilike iz kojih sam na kraju nesto i naucio.Danas ,kada treba podici raspolozenje mase ja ispricam neku od tih prica na takav nacin da se svi pokoche i svima super.....

Al` sam ga elaborirao......
potpisujem :D

Back