JARCEVI

Eh,taj retrogradni merkur.....De,de....Ne kaze se bez veze "ono sto mislis, to si".....Kritika je bila na mestu ,ali nije bas bila mnogo konstruktivna,tako da ima veze ono sto pise u pravilima foruma da dvaput razmislis pre nego sto postujes....

Ma sta vam je, nisam rekla nista lose. Mozda je neko drugi postovao to o sponzorusama, ili smo ja i ekonomistkinja (ili neko drugi, da se ona ne nadje prozvana) to tako protumacile. Bile je nesto tipa, zene Jarcevi vole mocne i bogate muskarce koje mogu da kontrolisu. Nebitno.

Dobro.. Pozz svima i izvinjavam
se josh jednom na uvredama.

Ali da.. razmislila sam najmanje dvaput,
svidelo mi se i postovala sam tu zezanciju.

Kazhu da se vredjaju samo osobe pogodjene
kritikom.. :?

A, istina je da su kod pojedinih znakova autori
preterali sa vulgarnostima, ali to vishe govori o
autoru, a ne o zhrtvi njegovih misli ili loshih
iskustava.

Truditju se da ubudutje izbegavam postovanje
na ovoj temi, jer sam i za mnogo manje
pokushaje da se ne izgubi ova tema, dobijala
packe. Ako se ne varam - bash od ILO.
Kako god.
Ne mislim da su Jarchevi sponzorushe, ali
definitivno sam promenila mishljenje o vama.

Da ne duzhim.. to bi bilo to.

Sto od mene? Kakve packe? Ja se ne secam da sam ti nesto lose rekla. Izvini ako jesam. Pa nisam ni sada lose mislila. Ne stvarno, bas mi je cudno. Ja imam taj neki glup smisao za humor, i stalno sam neozbiljna, ali nikad nisam nista zlo pomislila. Zato stalno i stavljam :D

Joooj.. sad sam ja neki negativac

I mislila sam da tje biti takvih komentara i drago mi je, ali
budite svesni da je to opet zezancija i da nema mnogo veze
sa vetjinom pojedinaca..

Ali stvarno ne mogu da verujem da se neko vredja na to.. :?

Devojcice, niko se " ne vredja" . Ne radi se o tome. Tekstovi su puni prostote i vulgarnosti.
To nije "zezancija " koja ima duhovitosti u sebi pa da joj se nasmejemo.
Sa ovakvim i slicnim tekstovima se samo truje ovaj podforum koji lici na jedno veliko djubriste ...i licno mene konkretno tera da nikada vise ovde ni ne dodjem.

Procitala sam postove ponovo i videla sam u cemu je nesporazum. U postu 577 sam htela da kazem, da je vec pisano puno puta o tome da zene jarcevi vole mocne i bogate muskarce, kojima manipulisu, i da je nesto slicno receno i u prvom delu Stormynog posta sa predhodne strane, tako da tu mozda i ima neke istine, tako da, mozda takve zene jarcevi postoje ali da njih nema na ovoj temi o jarcevima.

Djuro, volimo i mi tebe, ali mislim da treba vise da se druzis nama jarcevima.

Procitala sam postove ponovo i videla sam u cemu je nesporazum. U postu 577 sam htela da kazem, da je vec pisano puno puta o tome da zene jarcevi vole mocne i bogate muskarce, kojima manipulisu, i da je nesto slicno receno i u prvom delu Stormynog posta sa predhodne strane, tako da tu mozda i ima neke istine, tako da, mozda takve zene jarcevi postoje ali da njih nema na ovoj temi o jarcevima.

Djuro, volimo i mi tebe, ali mislim da treba vise da se druzis nama jarcevima.

Uopste ne razumem ovo sto si mi rekla...mislim ne razumem razlog ?? Ko je pominjao ljubav ...i ko je rekao da se ne druzi sa "jarcevima" ?

Svi su dragi....

Pre par dana je u jednim dnevnim novinama izasao horoskop Srbije u kojem samo jos ne pise da ce vukovi sici sa planina da jedu malu decu.U svim novinama crna hronika odavno zauzima vise od pola napisanog,a u gorepomenutom pominju da je ovo samo pocetak....Jel zna neko sa sigurnoscu sta je ova drzava u horoskopu?Bilo je raznih komentara i misljenja......

@ Djura
ja sam rekla da je ona (stormygirl) jedini ne-jarac koga na ovoj temi volimo.
Onda si ti Djuro rekla da ni ti nisi jarac
Onda sam ja tebi rekla da i tebe volimo, ali da moras vise da se druzis sa nama na ovoj temi

Joj, danas mi bas nije dan za komunikaciju sa ljudima :)

Back