Dete moje...znas kako kažu....nikad nije kasno
Nisam znala da se jarcevi igraju sa ljudima
Evoo....opet nemam taj apsekat
Samo jupiter trigon X kuća
I jupiter opozicija prva kuća
Mislim da mi je ovo da kazem "zelja" za matrrijalnim, iliti larama zapravo od bika
Posto imam i veneru i mars u biku
Pa nikad nije kasno kada je covjek citavog zivota radio, trudio se , ucio i bio expert za neko zanimanje, i da zna sta zapravo hoce
A sta je mogao, Strijelice( cast izuzetcima) su cesto sponzoruse ilu ulaze u veze radi statusnog i materijalnog interesa pa lijepe se za imucne ili dobro stojece muskarce, uglavnom ruznije 3 puta od njih, gdje misle da ce samim tim vladati situacijom, da ce muzic da trci za njima, da im povladjuje, da im kupuje skupe bunde, da im daje dovoljno novca da se konstantno sopingiraju

, jer poput Blizanaca ne trpe dosadu, vole potrosit pa to tije, ali jedam mudri Jarac vrlo lako provali na startu, i i laganim ignorisanjem okrene pricu naopacke.A od Strijelica sto vise bjezis njima si sve zanimljiviji
https://stil.kurir.rs/celebrities/v...og-ovako-je-onazis-unistio-zivot-mariji-kalas
Hitler je poput tebe imao konjukciju Marsa i Venere u Biku, gdje Venera jeste jaka, u sjedistu, ali je Mars slab, jer je u izgonu, i upravo osobu daje pogresnu orjentaciju na putu prema materijalnom postignucu.Vidi kakve aspekte ti Saturn pravi, kakva su ti 2, 8, 10 i 11 kuca.
Ja upoznah dosta i ovakvih ponosnih Jarceva, koji ce za istinu i pravdu i zivot dati, kako je to vec Bikonja Bono Vox u pjesmi srocio ...
Jedan čovjek dođe u ime ljubavi
Jedan čovjek dođe i ode
Jedan čovjek dođe propovijedati
Jedan čovjek da pobijedi
U ime ljubavi
Što još u ime ljubavi?
Jedan čovjek ulovljen na ogradi od bodljikave žice
Jedan čovjek se opire
Jedan čovjek je okupan na pustoj obali
Jedan čovjek prevaren poljupcem
U ime ljubavi
Što još u ime ljubavi?