JARCEVI

nisu tolike jel imaju slicnu emotivnost i ranjivost i idu do kraja i jedan i drugi samo se drugacije ispoljavaju skorpija nagonski izbaci tu muku iz sebe a jarac trpi dok ga tuga ne izjede jel tu se neko nezadvoljstvo bijes pretvara u neku tugu al i jarac i skorpija su znaci ljubavi neke skorpija vise neke strasti a jarac je znak ljubavi to mnogi ne kapiraju jel on djelima to dokazuje nekako je previse ranjiv u sebi da to nekome kaze jel opet jarac ima svoje licne fobije unutrasnje koje sam resava ne zaleci se nikome
Jarčeve uglavnom spašava "fanatizam" u poslu, radu...to je njihova "terapija"!
Škorpija ICH nije znak ljubavi. Strasti,opet da! Ali, to je samo jedna delimična i fizička manifestacija ljubavi. Zato su uvek nekako sa svima kao u "ćor-sokaku"! Škorpije su uvek sebi nummber "one"!
Ne osuđujem, ali znaju biti sebične, autodestruktivne i destruktivne po okolinu. 😁

i poenta kod jarca je da sam po sebi on jeste vjeran lojalan al nije da on sada nema nekad nagona da juri druge il zeli druge naravno da ima kao i svaki znak al on dobro zna da sa druge strane sta je neka dusevna ljubav zrtva za nekog on to perfektno shvata i zna sta bi izgubio ako izabere prvu opciju njemu je ljubav iznad svega naravno uz posao neki cilj al zna sta su vrijednosti ljubavi kao niko zato je lojalan a to dokazuje djelima previse ga je strah da pokaze tu emociju zato mu najvise treba da se otvori kao znak dok npr kod drugih znakova izuzmi skorpiju eto i ribu oni jednostavno eksperimentisu izmedju seksa avantura i ljubavi jel traze nekako sebe i samo dolaze do nekih odgovora sta je ljubav sta im treba zato ono su nevjerniji svako na svoj nacin jel oni pogresno osjecaju il ne znaju sta je ljubav
a sa druge strani oni to javno namecu pricaju o tome pokazu neke emocije javno jarac npr nije takav jel on zna i nema potrebu drugima nista da dokaze vec samo sebi a zna da podredi sebe drugome ako ga voli samo rijetki to cijene opet kazem pretezak znak

Jarčeve uglavnom spašava "fanatizam" u poslu, radu...to je njihova "terapija"!
Škorpija ICH nije znak ljubavi. Strasti,opet da.Zato su uvek nekako sa svima kao u "ćor-sokaku"! Škorpije su uvek sebi nummber "one"!
Ne osuđujem, ali znaju biti sebične, autodestruktivne i destruktivne po okolinu. 😁
ne slazem se za skorpije jesu znak strasti al i ljubavi

ne slazem se za skorpije jesu znak strasti al i ljubavi
Mars i Pluton...šta reći? Oličenje ljubavi!
Ono što je ključno kod škorpija je da su u ljubavi isti takvi fatalisti, kao i generalno u životu. Ali,...ako ti treba prijatelj i partner, koji hrabro kreće sa tobom "do pakla i nazad", pozovite škorpiju ili ovna!Drugi se neće usuditi. 👍
Ovo su osobe koji znaju biti jako dobri prijatelji, tim intenzitetom kojim mogu biti i žustri neprijatelji!Zajebav..i se sa škorpijom i jednim ovnom jeste hrabost, ali i ludost! 😁

Poslednja izmena:
ovan je npr nepromisljen a jarac je promisljen e sada ako imas planetu akcije u ovnu a npr mjesec u jarcu to bi dalo nekog ko ce napraviti neko sranje van svakog razuma a onda ce posle zbog tog mjeseca u jarcu da se kaje zbog toga ima da tu ga grize savjest znaci odma vidis kontru
Znam tako nesto da kazem, uradim, pa mi posle bude krivo. Glupa malo kombinacija

Saturn jeste " ključ" svega u natalu!
U mom slučaju je dobro pozicioniran. Tako da zapravo od jedne stoge i planete koja predstavlja pustoš, imam velikog zaštitnika!
To je ono kad sam rekla, da Saturn nije uvek i po defoltu samo mučitelj.
pa vidi saturn nece puno reci o tebi vise o onome sto te ceka kroz zivot prepreke problemi itd nije to licna planeta

pa vidi saturn nece puno reci o tebi vise o onome sto te ceka kroz zivot prepreke problemi itd nije to licna planeta
Kako neće? Čovek se "kuje" upravo na tim preprekama i ograničenjima. Saturn u natalu, nema fukciju da uništi osobu, ili bilo šta drugo u njenom životu..., već da je kroz prepreke, iskušenja i ograničenja, usmeri na pravi put! Lična planeta je "mlohavi" Mesec.To je ono što ti je "od boga dato", ili što si dobio svojim rođenjem. A to je samo jedan period života. Dok ostale planete grade strukturu same ličnosti!

Kako neće? Čovek se "kuje" upravo na tim preprekama i ograničenjima. Saturn u nartalu, nema fukciju da uništi osobu ili bilo šta drugo u njenom životu, već da je kroz prepreke, iskušenja i ograničenja, usmeri na pravi put! Lična planeta je "mlohavi" Mesec.
nije mlohav nego najbitnija planeta u natalu a saturn sam po sebi je ono sto dobijas il gubis tokom zivota sve sto ide ka tebi je saturn ne ono sto je u tebi sem ako nisi rodjena u saturnovom znaku il podznaku

nije mlohav nego najbitnija planeta u natalu a saturn sam po sebi je ono sto dobijas il gubis tokom zivota sve sto ide ka tebi je saturn ne ono sto je u tebi sem ako nisi rodjena u saturnovom znaku il podznaku
Ok...to stoji!
Ali, ...čovek je interakcijsko biće koje reaguje i koegzistira putem okoline i okruženja. Valjda je to prava ljudska "misija", a ne čaurenje u mlohavom mesecu ("biti sam sa sobom").

Kako neće? Čovek se "kuje" upravo na tim preprekama i ograničenjima. Saturn u natalu, nema fukciju da uništi osobu, ili bilo šta drugo u njenom životu..., već da je kroz prepreke, iskušenja i ograničenja, usmeri na pravi put! Lična planeta je "mlohavi" Mesec.To je ono što ti je "od boga dato", ili što si dobio svojim rođenjem. A to je samo jedan period života. Dok ostale planete grade strukturu same ličnosti!
saturn ti je sudbina vrijeme zivot koji te ceka sa svim svojim preprekama do nekog cilja vidi svi jure neki uspjeh poziciiju a to je saturn a mjesec sami bi ti bio citava podsvijest porodica i genetika sve nesvjesno u covjeku kvalitet osobe namjere zadnje

saturn ti je sudbina vrijeme zivot koji te ceka sa svim svojim preprekama do nekog cilja vidi svi jure neki uspjeh poziciiju a to je saturn a mjesec sami bi ti bio citava podsvijest porodica i genetika sve nesvjesno u covjeku kvalitet osobe namjere zadnje
Sve lično vezano za pojedinca, to je mesec. Ali...kao što rekoh, čovek je mnogo kompleksnije biće i normalno je da u životu, teži i stremi kao nečemu višem!

Ovo je za jarca tacno. Uglavnom ne smaram ljude sa svojim problemima vec ih zadrzavam za sebe. Iako znam da budem besna, znam isto tuzna da budem kad sam nezadovoljna oko necega i onda to drzim u sebi
To je težak teret! To ti je upravo, taj tvoj mesec u jarcu.
Othervise, ... da imaš mesec u škorpiji kao ja (budi srećna što ga nemaš), on bi te terao da "izađeš iz svoje kože". Kad škorpija pokaže bes, to je drugo lice đavola!Spašavaj se, ko može.

Back