JARCEVI

mjesec u skorpiji je rob podmuklih strasti ako je povrijedjen nece ici razumom
Neće! Msm, da je osobama sa mojom pozicijom meseca, sudbina s razlogom namenila ovakav mesec. Imamo tu energiju i snagu, da se sa njim nosimo. U principu, to se svodi na balans i obuzdavanje strasti, gde biramo " manje zlo". Povrediti bolje i sebe, nego nekog drugog!Drugi samo moraju igrati fer i biti iskreni prema nama. To je sve šta od drugih očekujemo! Tako malo...ali opet, dođe kao neki ideal.
Inače... svaka planeta u škorpiji je teška i ima jedan cilj. Da uništi i regeneriše! Sad... u zavisnosti gde je škorpion pozicioniran, u kojoj planeti i kući, tu će biti "bojno polje"!
Jer, prvo ide borba do smrti, pa uzdizanje "iz pepela"!

Poslednja izmena:
A sta bi rekao za ovu kombinaciju?
Znak Ovan
Sunce Ovan
Mesec Jarac
Podznak Jarac
Ti bi onda trebala imati jarčevu spoljašnost.
Lepa si žena, pretpostavljam. Saturn na ascedentu, deluje uzdržano, kruto, ali skockano. Ili si dama od stila, ili si ne daj bože, ružna. Pretpostavljam ipak da si ovo prvo, ...jer Saturn na ascedentu kod žena, obično daje lep fizički izgled!Tu zna biti itekako velikodušan. 🤩
Čak i sa nekim manjim defectom, to zna izgledati simpatično. Sa takvim izgledom, pre bi trebala biti neprijatelj drugim ženama, nego što si to sama sebi!
Eh...da je meni ovo "ubojito sredstvo", gde bi mi bio kraj! :ogledalo:

Poslednja izmena:
Suprotnosti se privlace,mada Rakovi vole i taj Mars i Veneru
Ne mogu ni da zamislim kako je to imati Mesec i podznak Jarac
moja mama ima Mesec u jarcu

ebote ne smes da zaplaces pred njom ......
odmah krene u napad :" Sta je, sta piz*is? "

Kazes : "Lose spavam "

Ona :" I ? Sta si ti mislila da ces da spavas kao beba ceo zivot "

Ukratko odlican mesec. Stoik.

Ti bi onda trebala imati jarčevu spoljašnost.
Lepa si žena, pretpostavljam. Saturn na ascedentu, deluje uzdržano, kruto, ali skockano. Ili si dama od stila, ili si ne daj bože, ružna. Pretpostavljam ipak da si ovo prvo, ...jer Saturn na ascedentu kod žena, obično daje lep fizički izgled!Tu zna biti itekako velikodušan. 🤩
Čak i sa nekim manjim defectom, to zna izgledati simpatično. Sa takvim izgledom, pre bi trebala biti neprijatelj drugim ženama, nego što si to sama sebi!
Eh...da je meni ovo "ubojito sredstvo", gde bi mi bio kraj! :ogledalo:
Nisam jos uvek zena, mladja sam dosta XD.
I sad sam videla Monika Beluci, Megan Foks imaju podznak u jarcu, a i ostale koje sam videla su top.
Cak sam i procitala negde, da osobe sa ovim horoskopskim znakom ili podznakom lepo stare, izgledaju mladoliko cak i u starosti. Tako da tebi i meni nema zime!

Nisam jos uvek zena, mladja sam dosta XD.
I sad sam videla Monika Beluci, Megan Foks imaju podznak u jarcu, a i ostale koje sam videla su top.
Cak sam i procitala negde, da osobe sa ovim horoskopskim znakom ili podznakom lepo stare, izgledaju mladoliko cak i u starosti. Tako da tebi i meni nema zime!
Jarčevi, sad možda to važi i za one u podznaku obično u ranijem periodu svog života, dožive i prežive sve potrebne i nepotrebne drame. Njima godine stvarno donose zrelost, unutrašnji mir i mladolikost u smislu vitalnosti. I neku vrstu unutrašnjeg mira i spokoja. Takođe i muškarci, daleko bolje izgledaju u zrelijim godinama.

Neće! Msm, da je osobama sa mojom pozicijom meseca, sudbina s razlogom namenila ovakav mesec. Imamo tu energiju i snagu, da se sa njim nosimo. U principu, to se svodi na balans i obuzdavanje strasti, gde biramo " manje zlo". Povrediti bolje i sebe, nego nekog drugog!Drugi samo moraju igrati fer i biti iskreni prema nama. To je sve šta od drugih očekujemo! Tako malo...ali opet, dođe kao neki ideal.
Inače... svaka planeta u škorpiji je teška i ima jedan cilj. Da uništi i regeneriše! Sad... u zavisnosti gde je škorpion pozicioniran, u kojoj planeti i kući, tu će biti "bojno polje"!
Jer, prvo ide borba do smrti, pa uzdizanje "iz pepela"!
podznak u skorpiji je zdrav dok mjesec u skorpiji je bolesan

Jarčevi, sad možda to važi i za one u podznaku obično u ranijem periodu svog života, dožive i prežive sve potrebne i nepotrebne drame. Njima godine stvarno donose zrelost, unutrašnji mir i mladolikost u smislu vitalnosti. I neku brstu unutrašnjeg mira i spokoja. Takođe i muškarci daleko bolje izgledaju u zrelijim godinama.
pa saturn vlada vremenom

Jarčevi, sad možda to važi i za one u podznaku obično u ranijem periodu svog života, dožive i prežive sve potrebne i nepotrebne drame. Njima godine stvarno donose zrelost, unutrašnji mir i mladolikost u smislu vitalnosti. I neku vrstu unutrašnjeg mira i spokoja. Takođe i muškarci, daleko bolje izgledaju u zrelijim godinama.
pa saturn vlada vremenom
E to jesam procitala da saturn vlada vremenom
I da se zbog toga osobe sa ovim znakom "dva puta radjaju".
U smislu da kad prodju sve nezeljene situacije, kad se poslovno, novcano situiraju, zapocnu porodicu zapravo preporode i valjda im i od tada krene mirniji zivot, ispunjeniji, itd...
A do toga dolazi se oko 40. godine.
Ako nije tacno slobodno me ispravite

Diskutabilno je koliko bilo koja planeta u škorpiji može biti zdrava. Bitna je njena simbolica, u toj planeti. Simbolika škorpije jeste da figurativno rečeno, planet uništi, da bi ga regenerisala u nešto drugo. Mesec u škorpiji jeste bolestan, u smislu toga šta kao planeta predstavlja. Da se može regenerisati, može i te kako!Pitanje je samo u šta!
Škorpion na Ascedentu daje odbrambeni stav, gard, oprez i nepoverenje, kao i osobu koja je uvek spremna na najgore, toliko koliko će se i uvek dočekati na sve četiri noge.

Ja imam misljenje, da kakav god ti je horoskop i te planete koje ukazuju na to kakva si licnost, osoba, da to ne mora da te definise. Da mozes da obuzdas sebe uz pomoc svog razuma a i toga sta znas o sebi (kako si upoznao sebe?
Može...uz mnogo truda i rada na sebi!Ono što je prilično tačno, to je da neke osobe ozbiljno moraju raditi na sebi i to doživotno. Othervise... ,ukoliko osoba sebi prihvati takvom kakva jeste, to je može odvesti putem stranputice.Ja se nisam libila, ni potražiti pomoć stručnjaka.Onda kada, shvatiš da moraš menjati sebe, da bi mogao dalje. Inače ostaješ i dalje u "ćor-sokaku"!

Poslednja izmena:
Škorpion je u rastu na Ascedentu, zato što je to " top" pozicija gde je jak i moćan! Možda i jedina, gde pokazuje svoju full prirodu i svoj maximum. A to u natalu predstavlja okruženje u kome se svakodnevno nalazimo, kako nas okolina prihvata i doživljava. Pa tako, ova osoba pršti svojim magnetizmom i energijom, osvaja i hipnotiše masu...zato su dobri u svom poslu, sa prijateljima, poslovnim partnerima...dok u mlohavom mesecu, škorpija "pada", jer njoj ne odgovaraju sentimenti, topla porodična atmosfera, kao raku napr.,ne pašu joj izlivi nežnosti i ušuškanost. Škorpija "raste", samo tamo gde ima mesta i smisla, eksponirati svoju pravu prirodu.Svoju strastvenost, izdržljivost i hrabrost. A to je u odnosu prema drugima!

Slično se može ilustrovati...po tome kako jedna majka račica i škorpija odgajaju svoju decu. Račica ih mazi i pazi, stalno grli, ljubi...dok se majka škorpija zaštitnički odnosi prema svojoj deci, ali ka spolja (brani ih od sredine), dok ih u privatnosti svog doma, uči kako se u životu snaći, stalno i pod budnim okom čitajući im "Oče naš", sve dok to i sami ne nauče, ne bi li se na kraju "ispilili" i krenuli svojim putem.Neretko zna unapred svaki njihov potez i korak, pre i nego što ga sami naprave!Ne mazi ih previše, samo to ne znači da ih ne voli. Sad, ...bolje i da me ne vole, a da postanu svoji ljudi. Nego obratno!
Nego, ...baš se udaljih od teme. 😁

Slično se može ilustrovati...po tome kako jedna majka račica i škorpija odgajaju svoju decu. Račica ih mazi i pazi, stalno grli, ljubi...dok se majka škorpija zaštitnički odnosi prema svojoj deci, ali ka spolja (brani ih od sredine), dok ih u privatnosti svog doma, uči kako se u životu snaći, stalno i pod budnim okom čitajući im "Oče naš", sve dok to i sami ne nauče, ne bi li se na kraju "ispilili" i krenuli svojim putem.Neretko zna unapred svaki njihov potez i korak, pre i nego što ga sami naprave!Ne mazi ih previše, samo to ne znači da ih ne voli. Sad, ...bolje i da me ne vole, a da postanu svoji ljudi. Nego obratno!
E a jel si znala da na ledja zenke skorpijona su skorpijoncici sve dok ne proastu malo? A kad porastu sidju i ako se ponovo vrate ona ih ubije XD

I jedne i druge su dobre za ulogu majke

EtsAZoUWgAAVXr5.jpg
Kocka u Kabali predstavlja vladavinu Jevreja u njihovoj svjetskoj vladi koju oni kontrolišu da bi se povezali sa matricom energije kroz čin judeohrišćanstva i islama koji stvaraju i hrane misaoni oblik kockaste energije.Zbog toga je kocka simbolički oblik svjetske vlade Jevreja dok se vlada tradicionalno zasniva na konceptu Saturna. Saturn = Kocka....

Pogledajte prilog 1048831 Kocka u Kabali predstavlja vladavinu Jevreja u njihovoj svjetskoj vladi koju oni kontrolišu da bi se povezali sa matricom energije kroz čin judeohrišćanstva i islama koji stvaraju i hrane misaoni oblik kockaste energije.Zbog toga je kocka simbolički oblik svjetske vlade Jevreja dok se vlada tradicionalno zasniva na konceptu Saturna. Saturn = Kocka....
Veliko postovanje imam prema N.M ,njegovom radu i trudu. Vecina su Goyimi i nikada im nece doci (iz dupeta u glavu).

Back